Paranoia la Antena 3. „Guvernul PSD-ALDE are şi un membru #Rezist!”

9
672

Atac concertat, aseară, al tandemului Marius Pieleanu – Bogdan Chirieac la adresa ministrului Sănătății, Sorina Pintea.

Atacul a avut loc la Antena 3, în emisiunea lui Gâdea, la câteva minute după ce în aceeaşi emisiune vorbise, în calitate de invitată, chiar Sorina Pintea – despre cvasi-epidemia de gripă.

Chirieac a făcut o declarație surprinzătoare, care i-a paralizat pe cei din studio: „Guvernul PSD-ALDE are şi un membru #Rezist!”. Unicul argument al lui Chirieac: „La Ministerul Sănătății, secretarii de stat sunt cei de pe vremea Guvernului Cioloş, puşi de tehnocratul Vlad Voiculescu. Doamna Sorina Pintea a considerat că e bine să-i mențină în funcție”.

Pieleanu a zis şi el că-i displace Sorina Pintea, dar nu a reuşit să articuleze argumente, doar o bălmăjeală.

Fost manager al Spitalului Județean de Urgență Maramureş, Sorina Pintea este un ministru atipic: nu are vechime în partid, nu a îmbrăcat haina politrucului, nu are discurs anti-justiție, nu combate aberant. Ministrul Pintea este, de fapt, tehnocratul acestui guvern, dar n-o spune public, pentru că în PSD se face alergie la cuvântul „tehnocrat”.

Şi atunci, vine Chirieac şi zice că ministrul PSD e #Rezist!

Furajați de PSD din banii românilor: Chirieac, Pieleanu, Palada, Savaliuc, Ghilezan. Sume uriaşe ajung la propagandişti

Ce mai prestează Doru Bușcu pentru 52.000 € pe lună de la PSD: porno-editoriale împotriva Europei

9 COMENTARII

 1. Eu m-am convins de faptul ca doamna Pintea e bine intentionata atunci cand toata propaganda o dadea pe Stefania aproape moarta, iar ea a vizitat-o la spital (fara sa „make photo, he he” cu ea, caCarmen Dan) si a declarat presei ca Stefania e bine, nepasandu-i ca nu e in linia partidului si a televiziunilor aservite.

  • Iar acum, pentru ca dansa a considerat ca oamenii adusi de Vlad Voiculescu sunt performanti si nu trebuie dati afara doar din cauza ca nu-s pesedisti, marii analisti ai Antenei 3 sunt revoltati.

 2. ” Sorina Pintea este un ministru atipic: nu are vechime în partid, nu a îmbrăcat haina politrucului, nu are discurs anti-justiție, nu combate aberant.”
  Foarte corect. La spusele d-lui Cartianu voi adauga ce am simtit eu din primele ei aparitii: este dedicata domeniului de care raspune, mereu preocupata, sincera atat cat isi permite ca sa nu fie zburata din functie si foarte afectata de starea de haos instalata de decenii in Sanatate. Probabil, cere fonduri, propune solutii care nu i se permit: Daddy nu are timp si bani pentru un fleac precum sanatatea romanilor.
  E clar atipica printre impaiatii prosti si lasi din guvern. Poate ca unii sunt doar lasi, o fec pe prostii din lasitate, poate ca ar sti ei cate ceva, dar sunt obligati sa nu arate. Imi amintesc de recentul demis ministrul Transporturilor, Liviu Sova. Dupa ce s-a eliberat de lantul cu care era legat, a devenit surprinzator de activ, exigent, parea competent! Asta mi-a dat de gandit despre raportul dintre prostie si rea intentie

 3. Cat despre slugile vorbitoare, nu vreau sa le includ in acelasi comentariu cu doamna Pintea, sunt prea murdari.
  Sunt niste jigodii mizerabile care isi castiga banii din meseria de jigodie.
  Sinistra subspecie a speciei umane!

 4. […] Chirieac a făcut o declarație surprinzătoare, care i-a paralizat pe cei din studio: „Guvernul PSD-ALDE are şi un membru #Rezist!”. Unicul argument al lui Chirieac: „La Ministerul Sănătății, secretarii de stat sunt cei de pe vremea Guvernului Cioloş, puşi de tehnocratul Vlad Voiculescu. Doamna Sorina Pintea a considerat că e bine să-i mențină în funcție”, scrie Ziariştii.com. […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here