Mircea Badea: „Pora… Liiceanu… Dă-i dracu’!”. CNA nu vede, nu aude

5
6266

O nouă ieşire golănească a lui Mircea Badea, la Antena 3. O înjurătură în direct, pe care CNA, dacă ar aplica legea, ar trebui s-o taxeze sever. Dar CNA e orb şi surd când vine vorba de televiziunile de casă ale PSD.

Referindu-se la finanțarea revistei „22” de către Ministerul Culturii, Badea a urlat: „Bă, nu-i mai da bani lu’ Pora! Nu-i mai da bani lu’ Liiceanu! Nu le mai da, dă-i dracu’!”

Badea a continuat: „Toți îmi zic că am dreptate – şi Dragnea, şi Vâlcov, şi Teodorovici -, dar continuă să le dea bani lu’ Pora şi lu’ Liiceanu. Bă, am eu față de prost?!”

Dincolo de limbajul suburban, Badea împrăştie şi informații mincinoase, în ceea ce-l priveşte pe Gabriel Liiceanu. Acesta nu lucrează la revista „22” şi, ca atare, nu primeşte bani de acolo.

Clovnul lui Dan Voiculescu îşi joacă rolul de apostol al minciunii şi când se referă la represiunea din 10 agust. „Zic unii că «a fost un protest reprimat violent». E o mare minciună! Pe 10 august a fost un protest violent, reprimat legal. Ştim bine că au încercat să intre în guvern, au aruncat cu pietre, cu borduri, au aruncat cu căcat în jandarmi…”

CITIŢI ŞI:

Mircea Badea: „Am luat-o razna! Sunt psihopat!” A publicat o poză cu copilul său în „puşcăria” de la mall

Mircea Badea a găsit vinovatul pentru crimele din ultima vreme: #Rezist! Iar Kovesi „trebuie să stea în puşcărie tot restul vieții ei”

Mircea Badea în sevraj: „În locul lui Meleşcanu, eu aş fi şters podelele cu madama aia penibilă de la BBC. De ce nu i-a zis ăleia că manipulează?”

Mircea Badea către Ciordache: „Mi-a plăcut cum le-ați arătat degetul, sunt fan! Data viitoare vin şi eu, să le arătăm degetul împreună!”

Mircea Badea a amuțit. Agatha? Perminov? Nebunaticule! Dar Carmen Brumă ştie? „Salutări atât lu’ Agatha, cât şi lu’ Perminov. Ştiu tot, prostule”

VIDEO. Mircea Badea, propagandist de mic. Înainte de pup-pup-pup la Voiculescu, pup-pup-pup la Ceauşescu

Paranoia la Antena 3. „Guvernul PSD-ALDE are şi un membru #Rezist!”

VIDEO + STENOGRAMĂ. Cele 3 minute și 40 de secunde în care un deputat liberal le-a băgat mortu’-n casă la Antena 3. „Mai știu un partid înființat de un securist, Dan Voiculescu”. Gâdea și Badea au paralizat, Ciuvică urla ca dementul. Toți mințeau că Felix nu e securist

5 COMENTARII

  1. Ce sa mai discutam de libertatea lui Badea de a-si bate joc de oameni cu care el nici nu se compara ca probitate morala, cand de cate ori e Dragnea la stramtoare sar agentii rusi sa-l salveze, se gaseste o contralovitura prin care cei care sperau sa-l vada bagat la inchisoare raman paralizati de uimire…Suntem inconjurati de agenti rusi si de cozi de topor in mass media si in JUSTITIE! Probabil vor sa creeze aici o a doua Venezuela….

  2. Pionierul lui ceausescu injura ca la usa cortului, felix ii canta in struna iar CNA doarme somnul mortilor, macar de i-ar lua gaia, ca tot papa banii romanilor pe degeaba!!!! Consiliul nemernicilor psd, nu CNA!!!

  3. Intrebare : „Baa, am eu fata de prost?”
    Raspuns : DA! Si nu numai de prost, ci de prost ordinar si ticalos!
    Aseara, in miez de noapte, latra ca un disperat : „Kovesi dupa cod de bare, dupa bare, Kovesi la puscarie, vreau s-o vad la puscarie!” I se trage probabil de la cei 300.000 pe care el, gadea si antena3 au fost condamnati sa-i plateasca daune pentru minciuni si calomnie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here