Monstrul din Caracal jubilează. Cumpănașu îi face un cadou: „Pe Alexandra nu a omorât-o Gheorghe Dincă!”

0
3770
Cumpănașu + Antena 3 = love = fake news

Alexandru Cumpănașu a trecut la „next level”: îi face servicii monstrului de la Caracal! În goana lui conspiraționistă, e în stare să contrazică până și probele zdrobitoare ale procurorilor (ADN-ul oaselor din cazanul cu cenușă, mărturia de recunoaștere a lui Gheorghe Dincă).

Cumpănașu, zis și „Unchiul”, împinge lucrurile într-un absurd absolut: zice că nu Dincă a omorât-o pe Alexandra, că nu acesta e criminalul, deși însuși Dincă recunoaște că el e ucigașul, ba chiar dă detalii (confirmate) despre cum a procedat.

Asta nu înseamnă că monstrul din Caracal n-ar fi putut face parte dintr-o rețea de trafic de minore, pistă pe care o cercetează și procurorii. Însă a spune că nu Dincă a omorât-o pe Alexandra este de-a dreptul stupid.

Teoria lui Cumpănașu

  • „Dincă nu este criminalul Alexandrei. Îmi asum ceea ce spun. Când a fost ucisă Alexandra, Dincă nu era în casă. Este o chestiune de logică elementară. De ce spun asta? Nu pentru că am o simpatie față de acest animal, care cred că a făcut multe la viața lui, ci pentru că nu are nicio logică. La ora la care se presupune că ar fi surprins-o  vorbind la telefon, Dincă nu era acolo. Nu mai există dubiu cu privire la asta. Poate că între timp s-a inventat teleportarea sau Dincă a inventat teleportarea în pivniță, dar din câte știu eu, nu există așa ceva. Nu cred nicio secundă că acest om a omorât-o.”
  • „Cred că acest om a plecat și a lăsat alți complici să o ia rapid pe Alexandra, mutând-o de acolo. Oricâți complici ai avea în Poliție, nu poți avea până la ultimul agent. Vorbim despre o informație publică la 112. Este la mintea cocoșului faptul că nu o ții pe Alexandra în casă, pentru că putea fi descoperită oricând. Mai mult, după ce se presupune că o arzi pe Alexandra, îi mai pui la final și inelele în butoi, să denote că ar fi ars în același timp cu trupul. Nu există așa ceva. Această variantă nu o s-o accept, dar încep să am încredere în anchetatori.”
  • „Eu nu cred că este criminalul Alexandrei, dacă Alexandra a decedat. Nu cred că un om ca Dincă ar fi stat pasiv când a surprins-o pe Alexandra și a făcut liniștit focul și a ars-o, iar apoi a pus peste cenușă inelul, ca să fie proba că el a ucis-o. Eu susțin că Alexandra, dacă a decedat, nu a decedat acolo. Cum ar putea cineva să stea nepăsător ca să știe că (fata) a sunat la Poliție și să nu facă nimic?! Ori știa că avea protecție, ori (fata) a fost luată de acolo. Trebuie să vedem dacă sunt toți dinții Alexandrei, să vedem dacă i-au fost extrași dinți și puși acolo, sunt multe lucruri neclare.”

Donați AICI pentru a susține proiectul ZIARISTII.COM!

CITIŢI ŞI:

Cumpănașu l-a pus pe tatăl Alexandrei să facă o scrisoare-blestem în apărarea sa. Criticii „Vărului” sunt considerați „necreștini”

Dezvăluire-șoc sau mizerie à la Gâdea? „Mătușa Alexandrei era destul de des în preajma lui Dincă. Servicii sexuale contracost”

DOCUMENT. Iată cine a ucis-o pe Alexandra! PSD și ALDE au scos din pușcării 3.592 de „Gheorghe Dincă” în 20 de luni

Oltul, Sicilia României. Mafia PSD Olt care a condamnat-o pe Alexandra: Iordache – Vâlcov – Stănescu – Ciocan

STENOGRAME. Apelurile Alexandrei la 112. Dialoguri dureroase. Disperarea fetei e tratată de polițiști cu ironii criminale

„Ciorapii roșii” ai Antenei 3 intră în Guvern! Ieri propagandist la Gâdea, azi consilier onorific la Dăncilă

Prins cu hoția, PSD îi vrea în pușcărie pe Florin Cîțu și Rareș Bogdan, pe motiv că „pun în pericol securitatea națională”!

„Adio, țară de căcat!” Bătut în fața casei sale, umilit de „112”, batjocorit la spital, scriitorul Gabriel Bota va părăsi România

* Domnu’ Becali, v-a plăcut CFR Cluj? Mai vreți să fiți antrenor?

Salutări de la Sorina! La New York e frumos și bine…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here