Domnu’ Becali, v-a plăcut CFR Cluj? Mai vreți să fiți antrenor?

1
3008
Grigore Cartianu

Când Ciprian Deac a deschis scorul la Glasgow, m-am gândit – prin nu știu ce piruetă a subconștientului – la Gigi Becali. Oare s-o uita la meci? Ce-o zice despre povestea asta?

Când Billel Omrani a egalat la 2, din penalty, iar CFR Cluj avea scor de calificare în minutul 74, m-am mai gândit o dată la Gigi Becali. La el, dar și la ultimele două jocuri ale echipei sale (FCSB) în Europa League, ambele pe teren propriu: 2-3 cu Alashkert (Armenia) și 0-0 cu Mlada Boleslav (Cehia).

Când Billel Omrani a mai egalat o dată, 3-3, m-am gândit a treia oară la Gigi Becali. La 0-2 cu FC Botoșani, 1-2 cu Astra Giurgiu și 1-3 cu FC Voluntari.

Când Țucudean a lovit în ultimul minut de prelungiri, iar CFR Cluj a câștigat cu 4-3 pe terenul campioanei Scoției, iarăși m-am gândit la Gigi Becali. La cele 9 puncte care despart deja pe CFR Cluj de FCSB în campionat, după numai 5 etape.

Când Dan Petrescu s-a prins în hora bucuriei, a fost ultima dată, în această seară frumoasă, când m-am gândit la Gigi Becali. La el și la antrenorii săi din această vară: Bogdan Andone, Vergil Andronache…

Dan Petrescu nu e bun pentru FCSB, pentru că are ciudata pretenție de a vrea să facă el echipa și schimbările. La FCSB, adevăratul antrenor e patronul. Și tot el se uită, năuc, cum jucătorii pe care-i va vinde cu 70 de milioane de euro bucata sunt bătuți de Alashkert, Botoșani, Giurgiu, Voluntari…

Ex-stelistul Dan Petrescu face tumbe ca bursucul la Glasgow, țopăind spre grupele europene, în timp ce ex-Steaua, cu jucătorii ei de ‘jde milioane de euro, nu mai sperie nici pe FC Voluntari.

Și atunci, cum să nu te gândești la Gigi Becali? Cum să nu-i deplângi infirmitatea de a nu înțelege că zidirea unei echipe începe cu antrenorul, care de regulă nu are Maybach, iar în timpul meciurilor nu stă în lojă?!

Donați AICI pentru a susține proiectul ZIARISTII.COM!

De ACELAȘI AUTOR:

* 10 august cu branula-n mână și cu Holteru’-n piept

* Nu pe Sorina trebuia s-o salvați, „patrioților”, ci pe Alexandra!

* Ce bine că ne dai voie să protestăm pe 10 august, „Unchiule”! Îți mulțumim, JEGULE!

* Votați PSD! Votați monstrul din Caracal!

Al doilea monstru din Caracal

* De ceeeeeeeeeeeeeee?

PSD-ule, uită-te-n oglindă: tu ești monstrul din Caracal!

1 COMENTARIU

  1. Becaloidozaurus Oiensis, „Om-de-Grota”, „Patronul cacarezelor” crede ca fotbalul este tot un fel deee… pascut, behait, muls si facut branzeturi si iaurturi ! De-aia nu pricepe el ce Doamne-iarta-l se intampla… Caaa…, vorb’aiaaa…, oi supuse are, la stana, pardon… club. Nimeni nu prea behaie, la F.C.S.B. (iar daca o face, pleaca imediat !). De muls, îi mulge pe toti, dar… tot ne face nicio mare branza ! La lactate sta prost Ciobanul-Luminii…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.