Misterul de la Moscova: ce conține articolul 7 din decretul de mobilizare parțială, semnat de Putin? Kremlinul îl ține secret, sub eticheta „Pentru uz oficial”

0
0
Vladimir Putin

Decretul de mobilizare parțială în Rusia, semnat de președintele-dictator Vladimir Putin, conține un articol secret, pe care Kremlinul refuză cu îndârjire să-l facă public sau să explice la ce se referă, dezvăluie publicația rusă Kommersant.

Decretului prezidențial pentru mobilizare parțială a fost făcut public imediat după ce Vladimir Putin și-a pus semnătura pe el. Dar nu integral! Excepțiea face misteriosul articol 7, care a rămas ascuns în documentul oficial, cu mențiunea „Pentru uz oficial”.

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a refuzat și el să precizeze ce prevede articolul 7. El a spus că „nu poate fi făcut publicul conținutul acestuia”. Peskov a recunoscut, totuși că articolul „are legătură” cu numărul de militari care pot fi mobilizați.

„Într-adevăr, este vorba de paragraful 7 al decretului, el este pentru uz oficial, așa că nu pot să vă dezvălui ce conține. Singurul lucru pe care-l pot comunica este că Serghei Kujughetovici Șoigu a spus, în interviul său, că numărul celor mobilizați este de 300.000. Vorbim, aici, de un număr de până la 300.000”, a declarat Dmitri Peskov.

Ministrul Apărării de la Moscova, Serghei Șoigu, afirmase anterior că 300.000 de rezerviști, între 18 și 65 de ani, vor fi mobilizați pentru a lupta pe frontul din Ucraina.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Putin, un nou nivel de demență războinică: a decretat mobilizarea parțială în Rusia! „Apărăm Donbass, Herson și Zaporojie de neonaziști, de mașinăria colectivă a Vestului! Vom folosi toate mijloacele pentru a ne apăra”, inclusiv arma nucleară

Rusia își creează baza pentru atacuri nucleare: organizează brusc „referendumuri” de anexare în teritoriile ocupate Herson, Zaporojie, Donețk și Lugansk. Ce urmărește Putin

ANALIZĂ. Cum a fost distrusă armata Rusiei de cultura minciunii. Toată lumea își minte superiorii, astfel încât Putin și șefii Armatei n-au nicio idee despre realitatea din teren

Turnătorul Marga, demolat de ministerul pe care l-a condus! MAE: „Preia, încurajează și propagă narativele maligne emise de Rusia”

SUA dezvăluie: Rusia a investit cel puțin 300 de milioane de dolari, după 2014, în coruperea partidelor și a politicienilor din peste 20 de țări! Milioane au ajuns și la diverși candidați la Președinție

* Scandalos! În plină criză, parlamentarii și-au dat salarii mai mari cu 25%! PSD a votat mărirea, dar zice că nu e de acord cu ea! Boloș (PNL): „Dacă mă uit la salariile demnitarilor din Vest, pot să fiu invidios”. USR – singurul partid care a votat împotrivă

STENOGRAME. Perversiunile preotului Visarion Alexa, care a abuzat sexual o enoriașă la spovedanie. „Eram prea concentrat pe sânul ei” / Întrebat de femeie de ce a făcut-o într-un loc sfânt, i-a răspuns: „Nu te stresa, sfânt e tot universul, e făcut de Dumnezeu” / Amenințare: „Să nu cazi în ispita dorinței de a te răzbuna! Răzbunarea te rănește mai ales pe tine”

Anarhista rusofilă Diana Șoșoacă are o beizadea cu pronunțat profil infracțional. La 20 de ani, Andrei e recidivist pe șosele: conduce beat și fuge de polițiști. Senatoarea zicea ceva și de droguri, și de „tipe băgate pe filiera lui”

DNA anchetează contractele prin care PSD a cumpărat televiziunile! Procurorii au cerut de la partid documentele legate de această uriașă escrocherie

Primarul PNL din Otopeni, tatăl deputatului Daniel Gheorghe, a fost reținut de DNA. A plătit din bugetul orașului 8 milioane de euro pentru lucrări care nu existau!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here