Anarhista rusofilă Diana Șoșoacă are o beizadea cu pronunțat profil infracțional. La 20 de ani, Andrei e recidivist pe șosele: conduce beat și fuge de polițiști. Senatoarea zicea ceva și de droguri, și de „tipe băgate pe filiera lui”

2
3391
Senatoarea Șoșoacă (dreapta) și fiul recidivist (stânga)

Sfidarea legii de către senatoarea Diana Iovanovici-Șoșoacă, în aplauzele actualului ei soț, Silvestru Șoșoacă, s-a transmis ca o boală și la Andrei-Bogdan, fiul de 20 de ani al Urlătoarei. Acesta este deja recidivist în încălcarea legii la volan. Sâmbătă dimineața a condus beat și a fugit de polițiști.

Diana Iovanovici-Șoșoacă se află la a treia căsnicie, iar actualul ei soț, Silvestru Șoșoacă, este la fel de zurbagiu ca ea, ajutând-o în mod repetat să comită abuzuri și să încalce legea. Senatoarea Urlătoare are doi copii: un băiat, Andrei-Bogdan (20 de ani), și o fată, Marie-Thais (10 ani).

Andrei-Bogdan, fiul senatoarei Diana Șoșoacă (ex-AUR), a fost urmărit de poliție, sâmbătă dimineața, după ce a refuzat să oprească la semnalele agenților. El a fost prins sub influența băuturilor alcoolice, cu o alcoolemie de 0,43 la mie. Șoșoacă-junior a rămas fără permisul de conducere pentru 4 luni și a primit o amendă de 1.885 de lei.

De asemenea, beizadeaua de 20 de ani a fost testată cu aparatul drug test, rezultatul fiind negativ la consumul de substanțe psihoactive.

Sâmbătă dimineață, tânărul a fost oprit pe DN 1, în zona intersecției cu DJ 101 (Balotești), unde polițiștii Serviciului Rutier Ilfov au efectuat semnal regulamentar de oprire a mașinii, însă șoferul a accelerat.

Polițiștii au pornit în urmărirea lui. După aproximativ 300 de metri, tânărul a intrat într-o proprietate privată şi nu a mai avut unde să fugă.

Oamenii legii l-au prins și au aflat motivul fugii sale: beizadeaua lui Șoșoacă avea 0,23 mg/l alcool pur în aerul expirat! Altfel spus, urcase beat la volan.

Șoșoacă-junior s-a ales cu o amendă de 1.885 de lei şi cu permisul suspendat pe o perioadă de 4 luni, plus inevitabilul dosar penal.

Nu este prima dată când fiul senatoarei Şoşoacă rămâne fără permisul de conducere.

Comunicatul Poliției

„În această dimineață, în jurul orei 7.55, fiind în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe DN 1, în zona intersecției cu DJ 101 – Balotesti, polițiștii Serviciului Rutier Ilfov au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism, însă conducătorul auto nu a oprit.

Polițiștii rutieri au procedat la urmărirea autoturismului, iar după o distanță de aproximativ 300 de metri au reușit să-l oprească.

Conducătorul autovehiculului, respectiv un bărbat, în vârstă de 20 de ani, a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o valoare de 0,23 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, bărbatul a fost testat cu aparatul drug test, rezultatul fiind negativ la consumul de substanțe psihoactive.

În cauză, conducătorul auto a fost sancționat contravențional conform OUG 195/2002, cu amendă în valoare de 1.885 lei, iar ca sancțiune contravențională complementară, i-a fost suspendată exercitarea dreptului de a conduce, pe o perioadă de 120 de zile.”

Diana Șoșoacă, anul trecut: „Luați labele de pe copiii mei! Lăsați dosarele penale pe care vreți să i le faceți băiatului meu, că nu merge! Copilul ăla e un copil cuminte”

Apucăturile infracționale ale lui Șoșoacă-junior au fost confirmate, indirect, chiar de mama beizadelei, în urmă cu un an și 7 luni. Dezlănțuirea Senatoarei Urlătoare, într-un live video pe Facebook, a fost consemnată de Ziaristii.com pe 15 februarie 2021.

Diana Șoșoacă pretindea anul trecut că a primit un apel telefonic prin care i s-a spus că fiului său de 19 ani i se va înscena un dosar penal pentru „trafic de droguri” sau „băgate tipe pe filiera lui”.

Urlătoarea îi amenința pe toți magistrații cei care ar fi avut de gând să-i facă dosar penal fiului ei. „Luați labele de pe copilul meu! Dacă văd că se atinge cineva de el… o să vedeți ce o să vi se întâmple!”.

Diana Șoșoacă și cei doi copii ai săi: Marie-Thais și Andrei-Bogdan. Fotografie postată de senatoare, anul trecut, pe Facebook

Delirul Dianei Șoșoacă, în februarie 2021

„Se pune în regie atragerea într-o cursă a fiului meu de 19 ani, astfel încât să-i facă un dosar penal. Ori trafic de droguri, ori băgate tipe pe filiera lui”

* „Am de punctat o problemă foarte importantă. Am fost anunțată de un lucru pe care vreau să-l fac public, astfel încât atunci când se va întâmpla o chestie de genul ăsta, să știți de ce s-a întâmplat.”

* „Având în vedere că nu m-am lăsat nici îngenuncheată, nici înfrântă, s-au gândit să mă atace prin ce? Prin copiii mei! Drept pentru care, la acest moment, se pune în regie atragerea într-o cursă a fiului meu de 19 ani, astfel încât să-i facă un dosar penal. Ori trafic de droguri, ori… nu știu ce-au mai gândit… băgate tipe pe filiera lui… Oricum, în orice caz, ca să mă poată termina pe mine, vor să-i însceneze băiatului meu o chestie care să-l atragă într-un dosar penal.”

* „Băi, băieți, dacă voi credeți că merge cu metodele astea staliniste cu mine, vă înșelați amarnic! Și vă spun că, pas cu pas, voi scoate și eu, și prietenii mei, câte-o probă împotriva voastră.”

„Nu vă puneți cu mine! În calitate de senator pot să fac multe anchete”

* „Să îndrăzniți voi să v-atingeți de copiii mei, că-n momentul ăla nu mai am nimic de pierdut!”

* „Deci, în acest moment, sistemul ăla care îl ajută pe Simion și care nu trebuia să fie devoalat, și care a atras în cursă atât profesioniști, cât și pe mine împreună cu ei, candidând pe listele acestui partid care se dovedește că are grave probleme…”

* „Dacă voi credeți că o să reușiți să-mi distrugeți copilul și cu asta o să mă distrugeți pe mine, vă înșelați amarnic! Deci, nu vă puneți cu mine! Eu atâta vă spun, pentru că nu mă las!”

* „Puteți să mă scoateți din toate comisiile posibile. Puteți să faceți ce vreți voi. Habar nu aveți dispozițiile legale și ce poate face un senator. Chiar dacă nu sunt la Comisia de abuzuri, eu vă spun că în calitate de senator pot să fac multe anchete.”

„Dacă le înscenați droguri, gagici, băuturi etc., aveți cuvântul meu de onoare că vă distrug!”

* „Dacă vă prind că puneți mâna pe copiii mei și încercați să le înscenați droguri, gagici, băuturi și așa mai departe, când copilul meu e sportiv de performanță și nu fumează, nu bea, nu se droghează, și de fiecare dată, la două-trei luni, îi fac toate testele, tocmai ca să fie OK la echipa la care joacă, aveți cuvântul meu de onoare că vă distrug! Și vă distrug legal!”

* „Deci, nu încercați să mă amenințați cu copiii, că nu vă merge! Orice aflu și orice plan al vostru mizerabil îl dau pe Facebook!”

* „Știam că din Parlamentul României nu o să permiteți să se spună adevăruri. Adevăruri care vă trimit direct în pușcărie pe toți. Și aveți grijă: știți câte mai am? Și le voi scoate exact cum ați făcut voi: pas cu pas.”

Diana și Silvestru Șoșoacă și-au expus fetița la televizor la scurt timp după ce Urlătoarea a devenit senatoare

„Pentru fiecare conversație a voastră există stenograme. Înțelegeți unde bat?”

* „Pentru voi, cei care începeți să-mi amenințați copilul, că-i veți înscena, și să am grijă să tac din gură, că altfel băiatul meu o să aibă grave probleme cu justiția, pentru că o să fiți voi capabili să-i înscenați ceva… telefoanele au sistem de înregistrare, în caz că nu ați știut! Și mesajele sunt înregistrate. Și, apropo: pentru fiecare conversație a voastră există stenograme. Înțelegeți unde bat? Dacă tot faceți pe deștepții și mă amenințați pe mine, vă spun că nu vă merge. Nu încercați chestii de genul ăsta cu un avocat, și nu cu un avocat de calibrul meu!”

* „Băieți dragi din Sistem, nu merge cu mine! Dacă voi credeați că după telefonul primit eu o să tac, v-ați înșelat amarnic! Lăsați prostiile că eu trec la PSD!”

„Aveți mare grijă cu ce vă jucați!”

* „Dacă cineva crede că eu o să stau cu mâinile în sân în timp ce voi încercați să înscenați copilului meu cele mai mizerabile porcării și dosare penale… credeți-mă că suntem mai mulți decât vă puteți închipui. Aveți mare grijă cu ce vă jucați! Nu mi-e frică, domnule Iohannis, de tine! Nu mi-e frică, domnule Cîțu… Cîțu! Nu mi-e frică, domnule Orban! Și apropo, domnu’ Arafat: de tine mi-e cel mai puțin teamă, pentru că nu mai ai mult și vei cădea.”

* „Acest live este provocat de un telefon prin care mi s-a spus: «Potolește-te! Ai grijă, deja în momentul ăsta se lucrează la înscenarea unui dosar penal băiatului tău – droguri, băutură, femei, chestii de genul ăsta». Știți ce li s-a mai întâmplat copiilor politicienilor.”

* „Bă, băieți, sunt cu ochii pe voi! Un fir de păr dacă este atins de cineva din capul copiilor mei, dau și mai mult din tot ce am! Atenție, nu vă jucați cu mine!”

„Știu ce vreți să-i faceți băiatului meu! Știu ce vreți să-mi faceți mie! Știu ce vreți să-i faceți poporului român!”

* „Știu ce vreți să-i faceți băiatului meu! Știu ce vreți să-mi faceți mie! Și mai știu ceva: știu ce vreți să-i faceți poporului român!”

* „Începe adevărata luptă! Ăsta este un live făcut pentru voi toți, ca răspuns la amenințările împotriva copiilor mei. Habar n-aveți cu cine vă luptați!”

* „Știu cam multe, nu? Ideea e că am și dovezi. Asta vă sperie pe voi: faptul că am dovezi.”

* „Vai de capul lor! Ăștia nici nu știu ce-i așteaptă. Atâta vă spun, băieți: luați labele de pe copiii mei! Lăsați dosarele penale pe care vreți să i le faceți băiatului meu, că nu merge! Copilul ăla e un copil cuminte. Dacă văd că se atinge cineva de el… o să vedeți ce o să vi se întâmple. O să răspundeți din toate punctele de vedere. Nu m-ați speriat cu telefonul ăla; din contră, m-ați ambiționat. Nimic nu mă doboară!”

Agresivitatea cuplului Șoșoacă a fost menționată în raportul Departamentuli de Stat al SUA pe 2021

Raportul privind drepturile omului în România pe 2021, publicat de Departamentul de Stat al SUA, face referire, la subsecţiunea „Libertatea de exprimare”, capitolul „Violenţă şi hărţuire”, la acțiunile agresive ale  senatoarei Diana Iovanovici-Șoșoacă.

Documentul notează scandalul dintre aceasta şi jurnalista italiană Lucia Goracci, însoțită de echipa sa de televiziune. Raportul Departamentului de Stat al SUA arată: „Senatoarea Diana Șoșoacă i-a ţinut împotriva voinţei lor în biroul ei în timpul unui interviu convenit anterior cu privire la părerile ei referitoare la Covid şi vaccinare. Goracci a declarat că soţul senatoarei, Dumitru Silvestru Şosoacă, a muşcat-o de mână şi a acuzat poliţiştii că au respectat ordinele senatorului în loc să-i protejeze pe jurnalistă şi echipa sa.

Diana și Silvestru Șoșoacă

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

VIDEO. Șoșoacă se teme că fiul ei de 19 ani va fi arestat pentru droguri sau „gagici”. „Vă distrug! Credeți că-mi distrugeți copilul și cu asta o să mă distrugeți pe mine?!”

* VIDEO. Rusia cere agresiv ieșirea României din UE, prin gura lui Șoșoacă: „De când suntem în UE, ne-am distrus! RoExit!”

* Epilog la „nunta” unui extremist. Eforturile disperate ale lui George Simion de a evita declinul AUR

* DNA anchetează contractele prin care PSD a cumpărat televiziunile! Procurorii au cerut de la partid documentele legate de această uriașă escrocherie

* Se strânge lațul pentru regimul Iohannis-PSD! Consiliul Europei somează România să „repare” legile Justiției conform rigorilor UE, iar partidele să facă publice contractele cu presa pentru „știri favorabile”

* Primarul PNL din Otopeni, tatăl deputatului Daniel Gheorghe, a fost reținut de DNA. A plătit din bugetul orașului 8 milioane de euro pentru lucrări care nu existau!

SUA dezvăluie: Rusia a investit cel puțin 300 de milioane de dolari, după 2014, în coruperea partidelor și a politicienilor din peste 20 de țări! Milioane au ajuns și la diverși candidați la Președinție

* Putin pierde ultimul atu: prețul gazului va scădea la jumătate în Europa! Măsurile luate de UE au rezolvat problema aprovizionării, estimează o analiză Goldman Sachs

* Guvernul de la Sofia: Bulgaria este ținta unui atac concertat al Rusiei, care folosește spionajul, diplomația, pârghii economice și operațiuni de influență pentru a o controla

* Lovitură nimicitoare pentru Ungaria putinistului Viktor Orban: UE îi taie fondurile PNRR și 70% din finanțarea europeană pentru că fură bani europeni și încalcă independența Justiției

2 COMENTARII

  1. Femeia are nevoie urgentă de tratament. Ea are senzația că dumneaei și copiii nu au a da socoteală nimănui. Rău e că România nu are autorități care să pună la punct aceste ieșiri stupide total în afara conduitei normale și în afara legii. Până vor apare autorități serioase, gata să-și facă treaba cum se cuvine ne vom lovi de deliranți ce își apără copiii și familia și neamul (lui Simion, sau Ciucă, sau Ciolacu).
    Vai ție, neam adormit.

  2. O familie de macaci. Idioti utili au fost cei 22.000 care au votat butoiul asta de zeama de varza. Asa a ajuns in Parlament, cu doar 22.000 voturi ale unor imbecili care i-au mirosit gura imputita. O creatura cu rusia in suflet, o aplaudaca a lui Putin, o plangacioasa la Ambasata Rusiei. O mizerie umana care a negat razboiul din Ucraina, pandemia de COVID-19. O coada de topor in tara noastra greu incercata. Ar fi tare usor sa scapam de creatura daca nu ar exista idioti utili, prostii satului care considera butoiul asta ca este purtatorul lor de cuvant.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here