duminică, mai 26, 2024
AcasăNewsȚiriac vrea să ne taie limba şi mâinile dacă ne "denigrăm" țara!...

Țiriac vrea să ne taie limba şi mâinile dacă ne „denigrăm” țara! De exemplu, dacă taxăm hoția şi prostia din Guvern sau Parlament

-

Ion Țiriac a emis o afirmație incredibilă la Antena 3, unde a făcut apologia hoției, prezentându-i pe procurorii DNA ca pe „duşmani ai poporului”.

„Cei care vorbesc urât de țara lor, şi-o denigrează – să le tăiem nu numai limba, ci şi mâinile, degetele!”, a spus Țiriac, apăsat, în emisiunea Alessandrei Stoicescu.

Referirea directă era la europarlamentarii români care, la Bruxelles sau Strasbourg, îşi apără cetățenii şi democrația, arătând nenorocirile pe care le fac Guvernul, Parlamentul şi Jandarmeria de la Bucureşti. Acesta era contextul discuției.

- Advertisement -

Se pot pregăti de amputări fizice – limba, mâinile – următorii „trădători de țară”, care au criticat-o pe prim-ministra Vasilica: Monica Macovei, Siegfried Mureşan, Cristian Preda etc. Dar orice cetățean român care critică guvernarea Ciumei Roşii se va încadra la o amputare.

Nu le vor fi tăiate degetele, ci, dimpotrivă, le va fi făcută manechiura, următorilor: Norica Nicolai, Ioan Mircea Paşcu, Dan Nica, Victor Boştinaru, Maria Grapini, Renate Weber, Mircea Diaconu, Claudia Țapardel, Gabriela Zoană etc.

O altă afirmație pe rever de Țiriac, în aceeaşi emisiune: a insinuat că a dat şpagă vreo 500.000 de euro de euro, pentru „proiectul Otopeni” – patinoar, universitate etc.

- Advertisement -

Bile albe

Țiriac a avut şi câteva abordări corecte, pe teme puternic afectate, în spațiul public, de populism. Omul de afaceri pare să aibă PSD-ul la suflet, dar e deranjat de politica fiscală a actualului guvern.

  • „Eu, ce-am citit acuma, mă face puțin speriat. E imposibil să iei impozit 2% din cifra de afaceri, pentru că aia înseamnă 70% din profit”.
  • „Mi-e tare frică de ce se întâmplă în viitor, dacă măsurile astea rămân aşa cum mi-a ajuns mie la ureche. Am parteneri, inclusiv străini, care sunt foarte îngrijorați”.
  • „Multinaționalele nu sunt perfecte, m-au enervat şi pe mine de multe ori, că am lucrat cu ele, dar de multinaționale e nevoie, nu poți să le tratezi ca pe duşmani. Dacă multinaționalele nu plătesc suficient impozit, asta nu e vina lor, e vina noastră”.

CITIŢI ŞI:

Țiriac, tot de partea hoților. „DNA-ul, Anticorupția… ăştia ne-au nenorocit. Nu-mi trebuie DNA!”. A pronunțat cu evlavie numele lui Vâlcov

Şoc la Antena 3! Fosta avocată a lui Dragnea: „Doamna Kovesi va câştiga la CEDO”. Țipete, proteste, vociferări

Ciuvică: „Sub guvernarea PSD-ALDE, omul trăieşte mai bine, îi creşte salariul, îi scad impozitele”

- Advertisement -

8 COMENTARII

  1. Atitudinea lui Țiriac nu mă miră și nu este nouă: afacerile care l-au îmbogățit le-a început în plin comunism și sub oblăduirea Securității😡😡😡

  2. Bai Tiriac,vrei ca statul sa construiasca gradinitele sportive si tu sa incasezi banii pe care-i platesc parintii,in jur de 5.000 lei pe an.Aranjamente tripleta Dancila-Tiriac-Valcov,nu mai bine la administraza statul?

  3. Cum am spus si la celalalt articol dedicat acestei triste si corupte figuri : se doreste candidat psd la prezidentiale! Tot ce spune, sa intelegem in aceasta nota.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -