PNL, primul atac la alianţa USR-PLUS. Acuzat de blat cu PSD, senatorul Daniel Fenechiu acuză şi el: „Noi l-am făcut pe Cioloş prim-ministru”

4
10666
Senatorul liberal Daniel Fenechiu scrie în motivarea legii că din cauza ONG-urilor n-are România autostrăzi!

Senatorul PNL Daniel Fenechiu este prima voce liberală care atacă la scenă deschisă noua alianţă dintre USR şi PLUS. De menţionat că Fenechiu, alături de colegii săi Alina Gorghiu şi Ioan Cupşa, a fost acuzat de blat cu PSD de către jurnalista Ioana Ene Dogioiu.

„Adevar grăiește Alice Drăghici: ‘eu nu înțeleg de ce Daniel Fenechiu nu e în PSD? E prieten cu noi’. Așa e! A fost și la ziua lui Tăriceanu, a calificat drept o aberație cererea lui Kovesi la CEDO, cerere de-abia admisă în principiu la Strasbourg. E din filmul lor.

Am auzit că șeful senatorilor liberali, Florin Cîțu, și-a angajat doi avocați că să deslușească blaturile cu PSD ale senatorilor din comisia juridică, Fenechiu, Gorghiu, Cupsa”, a scris Ioana Ene Dogioiu pe Facebook.

Daniel Fenechiu a publicat azi pe Facebook un atac la alianţa „2020 USR-PLUS”. Postarea începe cu o cacofonie oribilă şi nu este scrisă în limba română corectă (nu foloseşte diacriticile)

”DRAGA PNL, NOI NU PREA VOM MAI AVEA NEVOIE DE TINE” , CRED EI, IGNORAND VORBA VECHE ROMANEASCĂ, CEA CU CAII SI CAINII….

Ciolos: “S-a nascut principala forta de opozitie: Alianta 2020 USR+PLUS. Proiectul nostru e Romania. Acum ai cu cine!”,
Barna: “nu este de actualitate o alianta cu PNL”.

Eu cred ca e bine sa intelegem din timp…Nu de alta, dar neavand iluzii, nu vom avea nici deziluzii….
Eu unul, raman fidel PNL..Partid care l-a facut pe Ciolos ministru in 2008, comisar european in 2009 si i-a sustinut guvernul- din care au facut parte si Barna, si Ghinea, si Paslaru, si Tudorache…Cinci din primii 6 candidati ai USR-PLUS au fost ministrii In 2015-2016, intr-un guvern sustinut de PNL…Astazi, sunt “principala forta de opozitie”…Iar PNL e nashpa…E bine ca n-a fost nashpa cand i-a sustinut..S-au cand l-a facut pe “omul nou si providential”, Dacian Ciolos, ministru sau comisar european…
PS. Nu pledez pentru un razboi politic cu USR-PLUS, dusmanul- si al nostru, si al lor, fiind coalitia PSD-ALDE,insa cred ca e bine ca noi sa ne uitam mai putin in ograda lor si mai mult intra noastra…

 

4 COMENTARII

  1. PNL face blat cu distrugatorii romaniei .penelistii ca opozitie nu a facut nomic din contra I am ajutat pe corditorii pesedisti si aldisti si udemeristi .eu nu voi vota never ever PNL ..voi vota cu PLUS

  2. Bineinteles, nu e frumos ca acest domn are greseli gramaticale, dar daca e sa le comparam cu ale d-nei prim-ministru, sa fim seriosi! Pe de alta parte, lucrurile pe care le spune sunt adevarate, referitor la toti cei implicati – Ciolos, Barna, Ghinea, Paslaru, Tudorache. Toti au fost sustinuti de PNL cand s-au lansat in politica recenta. Daca intrau in PNL, cum au fost invitati, nu ar fi ajuns prea repede in pozitii importante, asa ca si-au facut partide, au mers mai departe, foarte bine. Lucrul cel mai important pentru toata lumea din opozitie ar fi sa se abtina de la atacuri, toti, pentru ca vom deconta noi toti scindarea opozitiei, aia mai buna, sau mai rea, care e. Reamintesc un fapt, in situatia actuala, cu un psd-draknea-alde care-a capturat aproape tot, e nevoie pana si de grupul-partid al lui Ponta, Pro Romania.
    Orban si pnlistii tineri se straduie din rasputeri sa ridice si sa curete PNL, Gorghiu si Cupsa au fost clar trecuti pe linie moarta, antonescu nu va fi pe lista PNL la europarlamentare, sa stea si-n cap, posibil ca nici nevasta-sa, Valean, adica in primii 10. Bineinteles, mi se pare normal ca presa sa le spuna si pe cele rele, dar si pe cele bune, cel putin asa vad eu lucrurile.

  3. USR-PLUS nu sunt simpatiile mele dar nici pnl-ul nu e mai departe ca psd! pnl este infestat de pd-listii si de pnl-isti colaborationisti si asta se vede in parlament unde pun botul tot timpul cu majoritarii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here