Ministrul Șoigu se află la terapie intensivă de peste o lună! „A avut brusc un atac de cord masiv. Poate deveni invalid, dacă supraviețuiește”

0
4881
Serghei Șoigu

Ministrul Apărării din Federația Rusă, Serghei Șoigu, se află și acum la terapie intensivă în stare gravă, conectat la aparate, la mai bine de o lună de când a suferit un atac de cord. Dezvăluirea îi aparține Leonid Nezvlin, fost coproprietar al companiei Yukos Oil Company.

În prezent, Yukos Oil Company – companie de petrol și gaze, cu sediul la Moscova – nu mai există, fiind vândută de Guvernul rus Băncii Menatep a oligarhului Mihail Hodorkovski.

Leonid Nezvlin l-a pomenit pe Serghei Șoigu într-o postare pe Facebook, preluată de site-ul Obozrevatel.com.

„Șoigu a renunțat la joc, poate deveni invalid dacă supraviețuiește. A avut brusc un atac de cord masiv, este la terapie intensivă, conectat la aparate. Există zvonuri că atacul de cord nu ar fi putut să apară din cauze naturale”, a scris Leonid Nezvlin pe baza informațiilor obținute de la sursele sale de la Moscova.

20 de generali ai Ministerului Apărării au fost arestați. Toți ofițerii de Stat Major. Din 2014, aproximativ 10 miliarde de dolari, alocați de Putin pentru pregătirea Blitzkrieg-ului, au fost furați”

Oligarhul ruso-israelian precizează că puterea de la Kremlin a făcut arestări în masă în rândul conducerii militare de vârf, sub presupusa acuzație de deturnare de fonduri din bugetul armatei. Acest tip de corupție ar fi dus la înfrângerea zdrobitoare a Rusiei, cel puțin în regiunea Kiev, în războiul declanșat pe 24 februarie împotriva Ucrainei.

Leonid Nezvlin: „20 de generali ai Ministerului Apărării au fost arestați. Toți ofițerii de stat major. Aici totul este clar – deturnarea totală a fondurilor pentru pregătirea conducerii ucrainene și a populației pentru întâlnirea solemnă a armatei eliberatorilor din Rusia. Din 2014, aproximativ 10 miliarde de dolari, alocați de Putin pentru pregătirea Blitzkrieg-ului, au fost furați”.

Suma vehiculată de Nezvlin pentru capturarea Ucrainei fără război este dublă față de cea inițială, 5 miliarde de dolari, apărută în presa ucraineană.

Furios din cale-afară, dictatorul criminal Vladimir Putin găsește noi vinovați pentru fundătura în care singur a intrat. El pregătește un dosar penal pe numele lui Arkadi Dvorkovici, fost vicepremier în timpul guvernării lui Dmitri Medvedev.

Vladislav Surkov, curatorul „republicilor populare” Donețk și Lugansk, formate de Kremlin în Donbass-ul ucrainean, a fost deja plasat în arest la domiciliu.

Leonid Nezvlin: „Se pregătește un dosar penal împotriva lui Arkadi Dvorkovici. Se așteaptă ca acesta să depună mărturie împotriva colegilor și prietenilor săi. Surse FSB spun: dacă nu face o înțelegere cu anchetatorii, va fi transferat la Matrosskaia Tișina sau Lefortovo, pre-centrul de detenţie de judecată. Surkov este în arest la domiciliu, fiind suspectat de furtul de bani alocaţi pregătirilor de război. Este acelaşi caz în care au fost arestaţi 20 de generali”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Rusia amenință Finlanda și Suedia cu arme nucleare dacă nu renunță la NATO! “Trebuie să restabilim echilibrul. Să sperăm că bunul-simț al vecinilor noștri nordici va învinge”

* „Crucișătorul stătea ca o rață pe lac”. Incredibila poveste a distrugerii navei-amiral a flotei ruse în Marea Neagră. Planul inteligent al ucrainenilor a fost ușurat de erorile prostești ale rușilor

* Cum a fost capturat finul ucrainean al lui Putin. Voia să traverseze râul Nistru cu o barcă și să ajungă în Transnistria, cu ajutorul unor interlopi și polițiști corupți. Agenți FSB l-ar fi preluat și transportat la Moscova

Joc periculos: Zelenski l-a respins pe președintele german Steinmeier pentru îngăduința față de Putin, iar acum e refuzat de cancelarul Scholz, care se declară „iritat”

* „După ocuparea Ucrainei, Rusia va da o bucată din ea Ungariei, la schimb cu ieșirea din UE și din NATO, apoi va «elibera» România, Polonia și țările baltice”

Rușii plănuiesc un „carnaval al groazei“ pe 9 mai, în Mariupolul distrus. S-a ordonat curățarea de morți și dărâmături a unei zone în centru, pentru parada militară

La Mariupol, Rusia „a atacat cu arme chimice“, împrăștiate cu dronele. Un lider separatist ceruse „să afumăm cârtițele ucrainene” care rezistă în oraș

Discurs scelerat al Moscovei: se cere exterminarea poporului ucrainean! Ria Novosti: „Naziștii trebuie uciși în număr cât mai mare. Nu doar elitele! Cei mai mulți oameni sunt vinovați, sunt naziști pasivi”

„Dezgustător! Această Șoșoacă, sluga lui Putin, reprezintă cea mai hidoasă expresie a unui politician vândut. Act de trădare națională”

Medic faimos despre Putin: „Trăim lângă un câine turbat. Nu trebuie să-l tachinăm, ci să devenim urgent atât de puternici, încât să nu ne mai fie frică de el”

* Beizadelele Kremlinului, crescute în Occidentul blamat de părinți. Ipocrizia liderilor de la Moscova

Finala Macron – Le Pen începe de la +4,5% pentru actualul președinte francez. În 2017, diferența a fost mai mică (2,7%), dar Macron a spulberat-o în turul 2 pe candidata extremei drepte

Raportul SUA despre România: corupție generalizată, presă controlată de politicieni, jurnaliști hărțuiți și antisemitism în Parlament

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here