Minciuni grosolane ale lui Bănicioiu, „killer-ul de la Colectiv”. A jignit mii de medici, care-l pot îngropa în diagnostice non-Covid

3
4002
Nicolae Banicioiu, Dosar Colectiv
Nicolae Bănicioiu - deputat, fost ministru al Sănătății în Guvernul Ponta

O ieșire publică înfiorătoare, descalificantă, a avut Nicolae Bănicioiu, deputat Pro România (partidul de strânsură al lui Ponta) și fost ministru al Sănătății în momentul tragediei de la Colectiv (octombrie 2015). Într-o postare pe Facebook, Bănicioiu scrie minciuni incredibile. Un adevărat recital fake news, care îl face total nefrecventabil pe acest profitor cinic și stupid.

În textul publicat marți, Nicolae Bănicioiu se referă la „morții și dramele pacienților non-covid”, speculând ordinar faptul că în spitale au murit, mor și vor oameni bolnavi.

Pasajul cel mai crâncen, prin minciunile debitate, este: „În România ultimelor două luni, toți pacienții existenți sunt Covid-19. Nu există niciun alt diagnostic, nici pacienți care să intre sub tratament sau să continue monitorizarea medicală a afecțiunii cronice”.

Fiecare cuvânt din cele două fraze este o minciună puturoasă. Trebuie să fii mare ticălos (sau mare dobitoc) să scrii că, timp de două luni, în România n-a existat niciun pacient non-Covid și „niciun alt diagnostic”! Grande ticălos, enorm dobitoc! Așa ceva nu poate emite nici măcar un boschetar cu patru clase, dar o afirmă, iresponsabil, un fost ministru al Sănătății, care visează să revină la conducerea ministerului!

Bănicioiu îi jignește grav și pe miile de medici care și-au îngrijit pacienții non-Covid, în spitale non-Covid, în această perioadă. Dacă toți acești medici îi dau în cap abjectului politruc cu diagnosticele non-Covid din ultimele două luni, îl îngroapă de nu i se mai văd nici ochii ăia alunecoși, nici gura mincinoasă!

Încă o frază din recitalul fake news al lui Bănicioiu: „Cancer, hepatită, diabet, boli cardiovasculare, toate aceste afecțiuni au fost în totalitate lăsate deoparte, ca și cum nu ar conta sau nu ar mai fi avea gradul anterior de periculozitate”.

Grețos personaj, din „ciurda lui Ponta”! Înainte de a-i publica pestilențiala „operă” de pe Facebook, să-i amintim – prin câteva imagini – cum mințea, în mod criminal, imediat după tragedia din clubul Colectiv. Iar minciunile sale, însoțite de decizii la fel de tembele, chiar au trimis oameni la moarte!

VIDEO: Evoluția declarațiilor lui Nicolae Bănicioiu de la „avem de toate” (31 octombrie 2015) la „acceptăm orice ajutor” (5 noiembrie 2015)

Postarea abjectă a lui Nicolae Bănicioiu

(Precizare: a fost nevoie de zeci de corecturi pe text, pentru că individul e nesimțit și din acest punct de vedere, stâlcind grosolan limba română.)

„Despre această statistică nu se vorbește în România!

Se ascunde la greu adevărul despre morții și dramele pacienților non-covid!

Nu există anchete de presă, politicienii nu vorbesc despre asta, ONG-urile tac! Oare de ce?? Poate vom afla până la urmă… dar e foarte interesantă abordarea.

În România ultimelor două luni, toți pacienții existenți sunt Covid-19. Nu există niciun alt diagnostic, nici pacienți care să intre sub tratament sau să continue monitorizarea medicală a afecțiunii cronice. Cancer, hepatită, diabet, boli cardiovasculare, toate aceste afecțiuni au fost în totalitate lăsate deoparte, ca și cum nu ar conta sau nu ar mai fi avea gradul anterior de periculozitate!

Atenție, ele sunt extrem de periculoase și chiar letale!

Andrei din Piteşti, deși s-a prezentat la urgență cu dureri groaznice, spune că a primit reţetă fără să fie consultat la UPU, aşa cum a cerut. «M-am simţit ca un gunoi, nu m-au tratat, că le era frică de Covid». Manager: «Nu era o urgenţă!».

Horia, de 29 de ani, din Brașov a fost plimbat 7 ore între spitale pentru a i se face intervenția pe accident vascular, de teama triajului pentru Covid-19! Pentru el, ACELE ORE AU FOST FATALE! Horia a murit!!!!!!!! Oare nici acel caz nu era o urgență?

Domnule ministru, cu toții înțelegem siguranța echipei medicale și a spitalului, însă numai luând în calcul cazurile de boli cronice raportate ajungem la un număr de 5 milioane de pacienți, fără să adăugăm urgențele care apar la tot pasul.

Oamenii aceștia au drepturi egale cu ale bolnavilor de Covid-19. În timp ce unii pacienți veniți cu boala din import, contractată la sparanghel sau alte leguminoase (unde au fost trimiși de guvernul dvs. să se îmbolnăvească), ocupă paturile spitalelor, pacienții României nu au loc să fie tratați acolo unde și-au plătit lună de luna contribuția CAS și CASS, deoarece nu au Covid-19, ci altceva…

Nu vă lăsați păcăliți de faptul că sunt doar niște nume scrise, niște cazuri aleatorii prezentate de mine aici!

Oamenii aceștia lăsați fără tratament sunt tații, frații, copiii, nepoții, soții cuiva!

În orice clipă, oricare dintre noi sau cei dragi nouă pot fi în această situație ingrată, care nu mai poate continua! De teamă că nu veți fi în stare să gestionați un număr mare de cazuri Covid, ați închis spitalele. Nu pedepsiți pacienții pentru incompetența autorităților!”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Amenzi între 500 și 2.500 de lei pentru cei care nu poartă mască în spații publice închise. Zona metropolitană se întinde până la 30 km de oraș, plus întregul județ Ilfov

3 COMENTARII

  1. Asta se întâmplă când ‘onorabila’ justiție din România încă acționează cu două talere [unul pentru cetățenii de rând (drastici, intransigenți … , ce să mai RĂI, da’ răi de tot !) și altul pentru asa-zișii politicieni, trădători, corupți, borfași, șuți, mafioți, interlopi … (blânzi, înțelegători, miloși, părtinitori … ), din care mulți din ei se regăsesc !] după modelul bolșevik (sovietic). Ca să mă refer numai la cazul COLECTIV, păi ciolanele cel puțin ale borfașilor criminali Ponta, Bănicioiu, pachidermul Popescu, Arafat 👹😱 … trebuiau să zacă de mult în temnițe gen perioada roșie bolșevikă, nu să grohăie tot felul de inepții cu care au virusat si virusează România și cetățenii onești ai acesteia !

  2. Daca Kovesi era cu adevarat zeita dreptatii, daca procurorii ar fi de asemenea procurori si nu sclavii politicienilor si ai intereselor de grup, acest ticalos impreuna cu ponta si arafat erau acum la inchisoare. Colectiv a s-a intamplat la sfarsitul lui 2015, a urmat un an de guvernare tehnocrata Ciolos, deci fara presiune pe justitie. Problema majora nu este banicioiu , un criminal cu tupeu ci faptul ca institutiile statului platite din banii cetatenilor l-au lasat liber!

  3. Domnule Cartianu,
    O precizare: Înaintea politicului, în cazul Bănicioiu, de vină este justiția. Dacă justiția își făcea treaba pentru cazul Bănicioiu-Colectiv acest stomatolog înnrăit în politică ar fi fost astăzi acolo unde-i este locul. Și el și mulți alți politruci ce și-au făcut din politică meserie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.