sâmbătă, aprilie 20, 2024
AcasăMainMărturia unui client care a asistat la hărțuirea lui Dan Barna de...

Mărturia unui client care a asistat la hărțuirea lui Dan Barna de către anarhista Oana Lovin, la restaurantul La Copac. „Nimeni dintre angajații localului nu a intervenit s-o dea afară”

-

În urma articolului „Patronul restaurantului La Copac a fost complice la hărțuirea lui Dan Barna de către Oana Lovin! Horațiu Șerb a vegheat totul de la masa vecină. Fost consilier județean PRM, membru fondator al PRU, simpatizant AUR”, publicat luni, a apărut primul martor care vorbește, dintre cei aflați la localul respectiv în momentul incidentului de sâmbătă.

Martorul a ales să-și semneze mesajul cu numele Fost client La Copac. Deși redacția Ziaristii.com îi cunoaște numele real, am ales să nu i-l facem public, respectându-i opțiunea.

Mărturia a fost depusă sub forma unui mesaj la articolul mai sus citat. Martorul confirmă faptul că „nimeni dintre angajații localului nu a intervenit s-o de afară” pe mahalagioaica Oana Lovin, care, prin țipetele sale la adresa lui Dan Barna, deranja toată clientela de pe terasa restaurantului.

Martorul mai face o precizare interesantă: restaurantul La Copac este „printre puținele localuri din București unde nu poți plăti cu cardul”!

- Advertisement -

Mărturia clientului care a înfruntat-o pe Oana Lovin

„Am fost acolo, eram la o masă opusă, și când a început monologul, i-am strigat că nu e frumos și să lase oamenii să mănânce (se și aude puțin pe filmare), după care nu am mai spus nimic și asteptam ca cineva de la local să intervină. La momentul respectiv nu puteam să-i văd decât spatele și nu știam cine e, dar când a terminat cu abjecțiile și s-a întors, am văzut-o și i-am strigat: «Ia uite cine s-a găsit să vorbească, una plătită de ruși!», moment în care a plecat.

Ce vreau să spun este că teoria voastră legată de faptul că a venit la pont – care, cel mai probabil, a fost dat de proprietarul localului (printre puținele localuri din București unde nu poți plăti cu cardul!) – este plauzibil. Pot confirma că nimeni dintre angajații localului nu a intervenit s-o dea afară…

Adio, La Copac!”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* FOTO/VIDEO. Patronul restaurantului La Copac a fost complice la hărțuirea lui Dan Barna de către Oana Lovin! Horațiu Șerb a vegheat totul de la masa vecină. Fost consilier județean PRM, membru fondator al PRU, simpatizant AUR

* VIDEO. Oana Lovin, vuvuzeaua rusofilă, l-a hărțuit pe Dan Barna la restaurant. „Mănâncă ciorbă domnu’ Barna! Și alții n-au ce mânca acasă…”

* VIDEO. Mălin Bot, agresat la restaurantul anarhiștilor rusofili, la două zile după ce o pățise și Dan Barna. Ziaristului Bot i s-a interzis ceea ce videochatistei Oana Lovin i s-a permis: să filmeze

* VIDEO. Șoșoacă, scelerată: „Dacă îndrăznește cineva să pună mâna pe noi, să ne vaccineze, va muri!”

* Delirul putinist al lui Dan Puric: „Genocid! Guvern criminal! Ne-am lăsat corupți de toate infecțiile și proxeneții Europei!”

* VIDEO. Ce știe Cîțu despre Teodorovici? Premierul către tulceni: „Felicitări, aţi salvat România de un spion rus! Aţi scos din Parlament un om care făcea foarte, foarte mult rău”

* AUR mai pierde un parlamentar. „Oastea lui Simion” a ajuns la „minus 3” în 8 luni. Surse: Anamaria Gavrilă va trece la PSD

* Ordin de restricție: Vanghelie „i-a dat pumni în zona capului concubinei Oana Mizil”. Versiunea lui: „A făcut o spaimă și i s-au încleștat degetele de la mână și a început să se sperie”

* Cele 4 pensii speciale ale lui Valer Dorneanu: 9.180 de euro pe lună, dintr-un venit total de 17.200 de euro

* Atleta răpită de KGB-iștii lui Lukașenko, pentru a fi repatriată forțat, s-a refugiat în Ambasada Poloniei de la Tokyo. Japonia îi acordă protecție

- Advertisement -

4 COMENTARII

 1. Patronul-PUTINIST poa’ să-și ia adio de la afacere: n-o să-i mai intre în local niciun om cu scaun la cap!!!

  Probabil c-o să-i sară în ajutor… Ambasada Rusă și o să-l finanțeze ca să-și transforme cârciuma în… CANTINĂ-GRATIS (!), pentru… turbații-rusofili!!!

  Noi întrebăm, ca și ieri: Poliția și Parchetul cercetează incidentul/cazul de sâmbătă????!
  Dar… PROTECȚIA-CONSUMATORULUI (A.N.P.C.)???!

  • Fiind și plin de AMBASADE (unele… OCCIDENTALE chiar!) prin preajmă, ar trebui să intre și-n vizorul… S.R.I.-ului (!!!) acestă cârciumă… PLASATĂ-STRATEGIC (din acest punct de vedere), FIEF/”BAZĂ”-al/a-RUSKOILOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 2. Este CLAR:

  1. Pentru FAPTELE-PENALE de sâmbătă, cu Dan Barna victimă a hărțuirii și agresiunii-verbale, ambele COMISE în public, Poliția și Parchetul trebuie să facă cercetări!!!

  2. La fel, Poliția și Parchetul trebuie să investigheze AGRESAREA-FIZICĂ și TÂLHĂRIREA-de-BUNURI de luni, cu Mălin Bot victimă!!!

  3. PROTECȚIA-CONSUMATORULUI (A.N.P.C.) este OBLIGATĂ (de LEGE!) să cerceteze felul îăn care patronul și personalul restaurantului au contribuit la stresarea și umilirea-publică a unui client, sâmbătă!

  4. A.N.A.F., Poliția-Economică și Parchetul trebuie să constate încălcarea LEGII-în-VIGOARE privind OBLIGATIVITATEA (!!!) instalării de P.O.S. de către agenții-economici, așadar de acceptare a plății-cu-cardul: pe 27 iulie 2018 a intrat în vigoare Legea nr. 191/2018 pentru modificarea Ordonanței-de-Urgență-a-Guvernului nr. 193/2002 privind introducerea sistemelor moderne de plată!!!

  5. S.R.I. trebuie să cerceteze și să supravegheze cu mare atenție acest adevărat… CUIB-de-AGENȚI-RUȘI (!!!), plasat-STRATEGIC (!!!), într-o zonă plină de… AMBASADE, inclusiv… OCCIDENTALE (!!!), cea a Marii Britanii fiind foarte aproape, de exemplu!!!

 3. Oare căcatul ăsta de Lovin nu-i luată la întrebări de autorități pentru comportamentul absolut abject? Oricum, gunoiul ăsta este plătită pentru chestiile astea. După ce a făcut bani din video-chat de ce n-ar lua biștari pentru a fi un stindard al intereselor Rusiei, cum e și cealaltă smintită, Șoșoaca?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -