Manipularea poporului român de către PSD a costat 75 de milioane de euro, din bani publici, în ultimii 4 ani. Partidul a dat televiziunilor peste 52 de milioane din aceste subvenții

4
939
Marcel Ciolacu, președintele PSD, nu este deranjat niciodată nici măcar cu o întrebare incomodă la numeroasele emisiuni și intervenții în direct pe care le are

Referirile prietenoase sau neutre la PSD, interviurile binevoitoare cu liderii partidului, ostilitatea sau malițiozitatea față de opoziție și ascunderea situației reale a României de către posturile TV au fost plătite de PSD, în ultimii 4 ani, cu peste 52 de milioane de euro din bani publici, relevă jurnalistul Cristian Andrei, de la Libertatea.ro. Prin legea făcută în trecut chiar de partidele aflate acum la putere, statul finanțează cu sume enorme formațiunile din Parlament. PSD a primit subvenții de peste 75 de milioane de euro, din care mai bine de 52 de milioane le-a băgat în posturile de televiziune, cu destinația „propagandă și presă”.

Deși legea e clară și există chiar o hotărâre judecătorească pe acest subiect, PSD refuză sistematic, de ani buni, să furnizeze date despre banii publici cheltuiți. Tot ceea ce se știe este că 70% din peste 75 de milioane de euro încasați de la români s-au dus la trusturile de presă care dețin televiziuni de știri. Privind comportamentul acestor posturi TV, este destul de lesne de intuit cine se află pe statele de plată ale PSD.

Anul trecut, pe adresa Recorder.ro a sosit un e-mail anonim cu documente care arătau cum a cumpărat PSD bunăvoința televiziunilor și, odată cu aceasta, a obținut manipularea poporului român.

În perioada 2020-2022, prin intermediul unei societăți paravan pe nume Vertigo, cu doi acționari și fără angajați, PSD a dat televiziunilor următoarele sume:

  • Antena 3 (patron Dan Voiculescu) – 3,1 milioane de euro;
  • România TV (patron Sebastian Ghiță) – 3 milioane de euro;
  • B1 TV (patron Sorin Oancea) – 850.000 de euro;
  • Realitatea Plus (patron Maricel Păcuraru) – 830.000 de euro;
  • Aleph News (patron Adrian Sârbu) – 470.000 de euro;
  • Digi 24 (patron Zoltan Teszari) – 240.000 de euro.

Însă Vertigo nu e singura firmă-paravan folosită de PSD pentru a încălca legea și a folosi banii românilor tocmai împotriva lor, ca să-i mintă și să-i manipuleze. Mai există cel puțin încă o firmă, All Media, prin care partidul virează bani posturilor TV.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Al doilea „Colectiv” în guvernările Iohannis-PSD: doi morți și 56 de răniți în iadul de la Crevedia. Afacerea criminală a primarului PSD din Caracal

* Filiera mafiei PSD care a asigurat protecția „baronilor gazului” din Caracal. Primarul-nabab e omul lui Paul Stănescu

* Abia vârât în Guvern, Ponta emite abjecții anti-occidentale: „Vor doar să trimită facturi uriașe către statul român!”. Mesajul șocant e transmis, practic, de Guvernul României către statele care au sărit să ne ajute cu marii arși în explozia de la Crevedia

* Evul Mediu PSD: Ciolacu și „baronii gazului” din clanul Doldurea, zugrăviți ca voievozi împreună cu Brâncoveanu și Basarab într-un tablou din restaurantul primarului de Caracal!

* Toți știau ce se întâmpla la stația GPL ilegală a primarului PSD! Martori: mirosea a gaz tot timpul, poliția păzea intrarea. 7 instituții fuseseră sesizate, dar plângerile au fost „îngropate” până când totul a sărit în aer

* Imensa nesimțire a lui Ciolacu, întrebat despre primarul PSD care patrona bomba cu gaz de la Crevedia: „Și eu sunt fiul cuiva, fiecare dintre noi e copilul cuiva. Nu e în atribuția mea de serviciu să iau legătura cu tatăl nimănui”

* Bancuri cu PSD: Ciolacu îl dă afară din partid pe primarul din Crevedia, dar nu și pe cel din Caracal, patronul stației GPL ilegale care a sărit în aer și mare sponsor al partidului!

PSD și-a trimis avocata din Constanța să salveze de pușcărie beizadeaua drogată care a omorât doi tineri

Stolojan: „Reforma de acum a pensiilor speciale e o caricatură. Cei care se revoltă contra PNRR nu înțeleg nimic”

Încă o pensionare rușinoasă, după cea a șefului DNA: procurorul general „a tras pe dreapta” la 50 de ani, cu o pensie de peste 5.000 de euro!

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.