(P) De ce merită să cumperi un apartament tip studio în București – Pipera

0
180

Achiziționarea unui apartament tip studio este o investiție inspirată în orice perioadă, mai ales dacă e vorba de un ansamblu rezidențial situat în polul de business al Capitalei, format din locuințe noi, construite cu materiale moderne.

Atunci când iei decizia de a cumpăra un apartament tip sudio, te gândești la beneficiile pe care ți le poate aduce acesta: calitatea construcției, finisajele, soluțiile energetice, utilitățile moderne, amplasamentul, accesul la diverse facilități publice sau private etc.

Complexul rezidențial First Estates Pipera utilizează inovații de top în construcții, pentru a asigura siguranță ridicată, o gamă extinsă de tipuri de locuințe, spații bine compartimentate și soluții moderne, unele în premieră în România, pentru a eficientiza consumul de energie și a asigura o armonie cu mediul înconjurător.

Proiectul First Estates Pipera e format din 4 clădiri de locuințe, cu 464 de apartamente, și are prevăzute peste 500 de locuri de parcare.

Tipuri de apartamente sunt: Studio Dublu, precum și apartamente cu 2, 3 sau 4 camere.

Prietenos cu mediul înconjurător

Complexul rezidențial First Estates Pipera este o alegere inspirată când vine vorba despre confort, calitatea vieții și armonie cu mediul înconjurător.

Dezvoltat în polul de business al Bucureștiului, acest ansamblu redefinește standardele de confort al locuinței, prin calitate și inovație în construcție, finisaje superioare, compartimentări inteligente și soluții unice de eficientizare energetică.

Orice persoană cu viziune și ambiție poate descoperi anvergura și avantajele proiectului, tipurile de apartamente, soluțiile implementate și locația deosebită a ceea ce poate deveni „acasă” pentru sine și pentru familia sa.

O premieră: încălzirea GRATUITĂ!

First Estates Pipera aduce și multă inpvație. Este primul complex rezidențial din România care oferă ÎNCĂLZIRE GRATUITĂ pentru toate apartamentele!

Complexul dispune de un sistem de pompe de căldură geotermală și de un sistem de panouri fotovoltaice cu o capacitate de 250 kW, instalat pe acoperișurile clădirilor de apartamente.

Producția de energie asigurată de aceste sisteme, combinată cu compartimentarea inteligentă a tuturor tipurilor de apartamente, va acoperi atât încălzirea eficientă a locuințelor și spațiilor comune, cât și răcirea pasivă (prin pardoseală).

Costurile de încălzire sunt zero, având în vedere că producția de energie verde a complexului va avea un excedent anual de peste 50%.

Încălzire se realizează prin pardoseală și există un sistem de monitorizare și control cu termostatare per apartament, cu multizonare în fiecare camera.

O recunoaștere a inovațiilor pe care le aduce First Estates Pipera este și faptul că proiectul este auditat de BuildGreen din punct de vedere al performanțelor energetice.

Cea mai bună calitate a finisajelor

Finisajele de top completează calitatea construcției, oferind un confort sporit viitorilor rezidenți ai First Estates Pipera.

Acest lucru  fost posibil prin colaborarea cu parteneri premium pentru un proiect premium.

Fie că este vorba de materiale de construcții, instalații, finisaje sau design interior, a fost aleasă colaborarea cu parteneri recunoscuți la nivel național și internațional, precum VEKA, UPONOR, ORIS, KNAUF, DELTA STUDIO.

Poziționare de 5 stele

First Estates Pipera are o poziționare strategică în centrul polului de business al Bucureștiului, fiind localizat în imediata apropiere a centrului comercial Pipera Plaza.

În proximitate se află numeroase clădiri de birouri – North Gate, Swan Office Park sau Iride Business Park –, precum și importante zone comerciale: Băneasa Shopping City, Promenada Mall, zona Floreasca etc.

De asemenea, în apropiere se află prestigioase unități de învățământ, atât private, cât și de stat. Printre acestea:

  • Școala Americană
  • Cambridge School
  • Școala Germană Olga Gudynn
  • Școala Germană Hermannoberth
  • Școala Privată Turcă
  • Liceul Mark Twain
  • Școala gimnazială nr. 3
  • Școala primară nr. 10.

Toate aceste unități de învățământ se află la doar câteva minute de mers cu mașina.

First Estates Pipera oferă acces facil la mijloace de transport în comun: stația de autobuz pentru liniile 416, 449, 450, 459 și stația de metrou Pipera (pe Bd. Dimitrie Pompeiu).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here