Mama celor 4 copii arși de vii la Timișoara crede că le-a dat foc un vecin, furios că nu și-a primit datoria înapoi

1
3004
Articolul distribuit de Ana Maria Vulpe

Ana Maria Vulpe, mama celor patru copii care au pierit în incendiul de la Timișoara, are o atitudine ciudată. A distribuit pe Facebook un articol agramat conform căruia un vecin a turnat motorină și i-a dat foc la casă, dar zice că nu-l cunoaște pe acel „vecin”.

Pe 15 ianuarie, un incendiu violent a izbucnit într-o casă naționalizată de pe Strada Memorandului din Timișoara. Până la sosirea echipajelor de intervenție, patru copii au ars de vii: Alexandra (6 ani), Andrei (4 ani), Antonia (2 ani) și Adrian (7 luni).

În lipsa mamei și a concubinului ei, plecați la băut, micuții rămăseseră în grija fratelui lor cel mare, Vasile (14 ani). Acesta a încercat să-și scoată frații afară, dar n-a reușit, intoxicându-se cu fum. A izbutit însă să alarmeze vecinii, care au sunat la 112.

Nici acum nu se știe cu adevărat din ce cauză s-a produs această cumplită tragedie. Pompierii susțin că sursa propagării focului ar fi constituit-o un coș necurățat corespunzător. Ana Maria Vulpe, mama celor 4 minori, se gândește însă la o mână criminală.

„Familia îi datora o sumă de bani, iar bărbatul vroia dătoria înapoi”

La patru zile de la dezastru, femeia a distribuit pe contul personal de Facebook un text ilustrat cu poza presupusului criminal. Articolul distribuit a fost publicat pe site-ul bn-news-romania.info și e este plin de agramatisme.

Textul pare a fi desprins din context: ori „opera” vreunui martor, ori o scorneală ieftină. Cert e că bărbatul din poză e indicat a fi adevăratul criminal al celor patru copii arși de vii la Timișoara, iar mama acestora ia în serios această variantă.

Articolul agramat-acuzator

„Cauza incendiului sa dovedit a fi incendierea intenționată de către un vecin a case cu copii. Acesta aflînduse în stare de ebrietate a folosit motorină pentru a incendia casa vecinilor săi. Potrivit primelor informații familia îi datora o sumă de bani iar bărbatul vroia dătoria înapoi. După ce sa îmbătat acesta sa îndreptat spre casa dătorașilor pentru a întoarce dătoria, băiatul cel mare care se afla în casă i-a spus că părinții nu sunt acasă, acesta la rîndul săi a decis să incendieze casa acestora”.

Vulpe nu-l recunoaște pe individ, dar crede într-o crimă

După ce au văzut fotografia cu presupusul criminal, mai mulți internauți au luat-o la întrebări pe Ana Maria Vulpe. Voiau să afle dacă bărbatul e o persoană din anturajul familiei ei. Vulpe a oferit un răspuns sec: „Nu-l știm”.

Pe de altă parte, mama copiilor arși n-a respins nici varianta unei crime, pe motiv de nereturnare a datoriei. Detaliu important: atât Ana Maria Vulpe, cât și concubinul ei sunt mari amatori de jocuri de noroc, de la loto instant până la păcănele.

Până la izbucnirea incendiului, cei doi își tocaseră veniturile proprii și alocațiile micuților pe la casele de pariuri. Își petrecuseră timpul și prin baruri, consumând băutură multă și ieftină. Devine plauzibilă bănuiala că Vulpe și concubinul ei au împrumutat o sumă semnificativă de bani pentru a-și alimenta patima pentru jocuri de noroc.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

FBI: Dincă plănuia să le țină captive pe fete mai multă vreme, apoi să le omoare. Dacă nu era prins, ar fi ucis și alte adolescente. Telefonul Alexandrei la 112 a fost crucial pentru stoparea crimelor

1 COMENTARIU

  1. O cățea betivă (alcoolistă) care profita de pe urma copiilor, utilizându’le alocațiile în vederea satisfacerii plăcerilor personale ale ei și concubinului, băiatul cel mare fiind exploatat pentru a avea grijă de frățiorii cei mici, fiecare în parte fiind conceput cu cate un alt bărbat ! O criminală al cărei loc pentru restul vieții este după gratii !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here