duminică, mai 26, 2024
AcasăNewsMacabra ironie a sorții: un șofer român din Franța a murit de...

Macabra ironie a sorții: un șofer român din Franța a murit de Covid-19, deși nu prea credea că virusul există

-

Tragedia unui șofer român din Franța: Marian Giurea a murit de coronavirus, la puțin timp după ce a postat pe Facebook faptul că el nu crede că acest virus există cu adevărat. O dramă care ne arată că trebuie să fim responsabili, pentru că s-ar putea să fie prea târziu când ne vom da seama de pericol!

Cotidianul Gorjeanul.ro ne aduce la lumină acest caz tragic al șoferului român din Franța, care, neluând în serios pericolul reprezentat de coronavirus, a plătit cu viața neglijența sa. Marian Giurea, originar din Alunu, județul Vâlcea, era plecat de 20 de ani în Franța, unde lucra ca șofer. În urma lui au rămas doi copii și o mamă bolnavă.

Știrea despre moartea lui a fost dată de profesorul Valer Iosu de la Școala Gimnazială Albeni, județul Gorj, care a rămas stupefiat de teribilul sfârșit al „moșului” copilului său.

Bărbatul fusese internat cu o săptămână în urmă la un spital din Paris. El și-a sunat rudele din țară pentru a le spune că e infectat cu coronavirus. Se pare că nu avea alte probleme de sănătate și le-a spus tuturor să aibă grijă,  deoarece nu era de glumă cu acest virus.

- Advertisement -

Într-o postare pe profilul său de Facebook, pe 17 martie, Marian Giurea scria:

„Bună ziua la toată lumea, am și eu o întrebare la cine știe să dea un răspuns. Am văzut că în toată lumea spun că mor milioane de oameni și sute de milioane sunt bolnavi. Întrebarea mea este: a văzut cineva un om bolnav sau un om mort de la Corona? Vă rog frumos să-mi ziceți și mie, să nu mor prost”.

- Advertisement -

Profesorul Valer Iosu a povestit pentru Gorjeanul.ro: „M-a sunat miercuri, abia vorbea, mi-a spus că are febră, că-l dor oasele și carnea de pe el, că e transpirat și că-i e greu să lupte cu boala. Eu vorbisem cu el cu o lună de zile înainte și i-am zis să vină acasă, că nu mai lucra la Paris, pentru că se restrânsese activitatea ca urmare a situației de urgență. A refuzat, spunând că mama sa e bolnavă și în vârstă și nu vrea s-o pună în pericol. L-am încurajat, spunându-i că e tânăr, că e în putere, că boala afectează grav persoanele în vârstă cu diverse afecțiuni și nu e cazul lui să fie îngrijorat. I-am spus că va trece peste boală și se va recupera, dar am simțit că nu mai era optimist, nu mai era aceeași persoană pe care o cunoscusem. Am rămas șocat astăzi, când sora mea m-a anunțat că Marian a decedat, la spitalul din Paris în care a fost internat cu o săptămână în urmă”.

Profesorul a transmis un mesaj de condoleanțe pentru moartea lui Marian Giurea, cel care i-a „moșit” copilul: „S-a stins din viață o ființă atât de dragă, lăsând în urmă durere și tristețe! Marian, moșul copilui meu, a fost cea mai bună, cea mai generoasă persoană pe care am cunoscut-o în viața mea. Acest virus periculos și ucigaș l-a răpus pe acest om atât de drag! Drum lin către cer! Dumnezeu să te odihnească în pace!”

DOSAR. Virusul mortal al comunismului: Organizația Mondială a Sănătății, controlată ocult de China, e acuzată că a mințit întreaga lume și a amânat criminal declararea pandemiei

- Advertisement -

2 COMENTARII

  1. Terminați odată cu cazurile astea emoționale…până să nu moară omul,nu știa nimeni de soarta lui… faceți cazuri emoționale numai să zăpăciți lumea, s-o înnebunească după ce abia mai trăiesc de pe o zi pe alta …dar dacă e pe scenarite ,au să vedem de ce dau ordonanțe fără număr grupul de înmormântare…ce ziceți de asta…. țineți populimea in case ca să -i ducem până la alegeri…ai să vedem ..15 aprilie …15 mai, după în funcție de mișcarea astrelor o mai lungim încă vreo două luni , fapt confirmat de către cioclul național Arafat , asta înseamnă 15 iulie ..se intră în vacanța parlamentară,vine toamna și iar vine sperietoarea pe sticlă și ne avertizează că s-a reactivat virusul… alte luni de izolare și uite așa ajungem de Crăciun.!!!..vom fi singura țară din lume in care guvernul a guvernat numai prin dictatură militară…. oare vom scăpa vreodată de milițieni, jandarmeria ,de proști??? ..de ce ne-ai blestemat in halul asta Doamne??…

    • Si tu ai vrea sa fie gata, sa se ridice starea de urgenta si sa inceapa sa umble turbati toti in toate partile, sa circule prin magazine, piata, parcuri, sa se adune gramezi pe la biserici ca e Pastele, esti tampit sau te faci?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -