„Luminița Odobescu are cele mai înalte studii din Guvern. Cum să lucrezi pentru un impostor ca Ciolacu? Budăi e de o prostie fenomenală”

5
1860
Luminița Odobescu, ministrul de Externe și cel mai bine pregătit om din Guvern, alături de șoferul Budăi, pus de PSD la Ministerul Muncii, care și-a terminat post-liceala la 29 de ani și este "de o prostie fenomenală", după cum spune Valeriu Nicolae

Actualul Guvern Ciolacu reflectă eșecul catastrofal al sistemului politic din România, crede activistul și scriitorul Valeriu Nicolae, care spune că nivelul de ticăloșie și impostură atins cu această ocazie nu-și are, literalmente, egal în istoria țării. Nici măcar serviciile secrete, care caută să aibă acolo oameni vulnerabili și ușor de ținut sub control, nu-și pot dori asemenea personaje „de o prostie fenomenală”, precum celebrul Budăi pus de PSD la Ministerul Muncii, mai afirmă Valeriu Nicolae.

Ceea ce-l intrigă pe activist – care le-a făcut mai multor miniștri portretul în emisiunea „România în Direct”, de la Europa FM – este că persoane respectabile, cu anumite studii, precum Luminița Odobescu (ministru de Externe) ori Ligia Deca (ministrul Educației), s-au coborât atât de jos încât să accepte să le fie șef „un impostor ca Ciolacu”.

Acesta s-a băgat și el sub umbrela serviciilor, spune Valeriu Nicolae, absolvind Colegiul Național de Apărare și apucându-se apoi de doctorat la Academia SRI. N-a mai apucat să-și ia și el diploma, a povestit invitatul lui Cătălin Striblea, deoarece s-a schimbat conducerea Academiei și noul rector n-a mai permis practicile de până atunci.

Mai jos, câteva detalii despre colcăiala din Guvernul Ciolacu date de Valeriu Nicolae, care și-a făcut o îndeletnicire din a cerceta trecutul politicienilor din fruntea României.

„Budăi e de o prostie fenomenală. Săracul om, bagă pe Facebook citate religioase creștine împreună cu Dalai Lama, cu de toate… Are și postări plagiate. Și-a terminat post-liceala la 29 de ani. Într-o societate normală, ar fi fost cel mult un șofer de succes

„(…) Luminița Odobescu are cele mai înalte studii din Guvern. Și ea vine cu servicii (secrete – n. red.) și așa mai departe, că doar nu se poate altfel, dar e bine pregătită! Cu servicii, adică a cunoscut oameni din servicii. Și doamna Luminița Odobescu este… Ea se prezintă profesionistă. Băi, deci, cum poți tu, care e nivelul tău de mândrie, ca să lucrezi pentru un impostor ca Ciolacu? Cum e posibil așa ceva?

Nu numai că doamna Odobescu are studii, dar a și fost în diverse funcții, promovată cum a fost, dar a prins, are experiență. Dar dacă tu chiar ești… Ligia Deca! Are niște studii bunicele, așa. Cum? Cum să lucrezi pentru un impostor de felul ăla? Cum să faci treaba aia? Care e nivelul, cum gândești, cum poți să intri într-o hazna… (…) Dacă oamenii ăia nu protestează și nu zic nimic, în momentul ăla închidem țara! (…)

Guvernul ăsta e un eșec major al nostru, al tuturor. Este, clar, și eșecul serviciilor. Dar mă îndoiesc că, în afară de 2-3 oameni care par și în Guvernul ăsta să fie cu epoleți, că vreun serviciu secret sănătos la cap și-ar dori să aibă nivelul ăsta de impostură și ticăloșie. Adică oricât de vulnerabili ți-ai dori să fie politicienii ca să-i controlezi, ăsta e un nivel la care… Cum să-l controlezi, de exemplu, pe Budăi (ministrul pus de PSD la Muncă – n. red.)? El a fost un șofer la DGASPCCS (protecția socială – n. red.), a terminat post-liceala pe la vreo 29 de ani. Deci, dacă te uiți pe profilul lui, leșini. E de o prostie fenomenală. Săracul om bagă citate religioase creștine împreună cu Dalai Lama, cu de toate. E o amestecătură. Pe profilul de Facebook. Are și postări plagiate. E îngrozitor băiatul ăla… El ar fi fost, probabil, într-o societate normală… Na, ce să zic, ar fi fost cel mai bine un șofer de succes. Faptul că el e ministru e o dovadă a unui eșec catastrofal al sistemului politic în România. (…)

Interesul pentru doctorate a fost ca oamenii din structuri să promoveze. Cu doctoratul deveneai general. Eu am descoperit la Chișinău doi generali din Alexandria. Care și-au făcut doctoratele la Chișinău, la sport! Avem o grămadă de generali. Ne-am umplut de generali. (…)

Marcel Ciolacu a trecut și el pe la Colegiul Național de Apărare. Nu numai că l-a absolvit, dar și-a început și doctoratul la Academia SRI! Numai că a fost atât de… Când s-a schimbat conducerea la SRI, l-au adus și pe tipul ăla de la Cluj, care e un tip OK, și atunci s-a cam terminat cu posibilitatea de a face doctorate pe niște…

Doamna Gorghiu are doctorat! Ea își făcea și doctorat, și masterat, făcea de toate. Era ubicuă. Ea și cu Dumnezeu. Și-a terminat doctoratul cu domnul Tudorel Toader! Deci, de ce-și făcea doamna Gorghiu doctoratul la Iași? Nu știm! Dar făcea. Și preda și la două bombe de universități. Deci, doamna Gorghiu a fost super-bine înfiptă! (…)”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Nepotism scârbos al premierului Ciolacu: și-a numit-o șefă de cabinet pe Otilia Romașcanu, nașa fiului său, după ce pe nașul Lucian Romașcanu l-a făcut senator și ministru!

* Ciolacu subjugă PNL: l-a pus pe PSD-istul Neacșu, prin ordonanță de urgență, șef peste ministrul de Finanțe și SGG! Ghinea (USR): „PNL a ajuns un banc cu Bulă”

* Ciolacu le arată liberalilor cine-i șeful: refuză să le pună omul secretar general al Guvernului, după ce Ciucă a acceptat un penal PSD-ist în funcție. Miza: controlul asupra firmelor de stat

* Regimul Iohannis-PSD, pus la zid de SUA: a redus lupta contra traficului de persoane și i-a scăpat pe infractori prin metoda prescripției. Există bănuiala complicității la nivel înalt!

* Paleologu, după Congresul USR: „E extraordinar de important ca Drulă, Tomac și Orban să facă împreună ceva, eventual să discute și cu UDMR. Dacă ei nu propun o alternativă, ne ducem dracului!”

* Lovitură-trăsnet dată de Maia Sandu taberei pro-ruse: Partidul Șor a fost declarat neconstituțional și e dizolvat! Nică măcar Ciutacu n-a reușit să-l salveze, deși s-a străduit

* EDITORIAL. Atunci am păcălit cenzura sovietică! Lupta noastră pentru alfabetul latin, în imperiul limbii ruse

* Prostie bubuitoare la Realitatea Plus. Fiica patronului: „Cei de la OMV-Petrom au găsit mai mulți țiței. Cei mai mulți țiței din ultimele decenii!”

* ANALIZĂ. Catastrofa demografică: în următorii 70 de ani, populația Chinei se va înjumătăți! Prăbușire de la 1,4 miliarde la 700 de milioane

* FOTBAL. Cei patru sfinți care ne-au adus un 2-2 miraculos în Elveția: Sfântul VAR, Sfântul Mihăilă, Sfântul Moruțan și Sfânta Bară. Goluri-dinamită în minutele 89 și 90+2. VAR-ul merită o statuie: ne-a salvat și în Kosovo, și în Elveția

5 COMENTARII

 1. Calitatea membrilor guvernului in privinta educatiei incepe sa fie medicra. Ma intreb unde se vor opri, vor veni in guvern persoane care au studii doar gradinita sau scoala vietii? Budai, fost sofer, un prost de bubuie a ajuns ministru de mai multe ori. Ciolacu, studii dubioase recunoscute, ajunge prim-ministru. Pai este mult sub Viorica Dancila, care macar si-a facut studiile la timp si nu am umblat cu panglicarii fiind intretinut. Ciolacu declara evident ca prostul astazi ca e timpul sa trecem de la fapte la vorbe. Asta dovedeste nivelul. Guvernul nu il conduce Ciolacu ci infractorul Neacsu ala este jupanul acum si imparte malaiu si functiile. Ciolacu e pe post de marioneta. Apropo, ala cu „mama mea sunt eu”, Marian Oprisan baron local si stapan peste Vrancea, tocmai a luat un imprumut de la ma-sa de 1 milion de euro, femeie cu pensie de 700 lei. Nicio autoritate a statului nu-si pune intrebarea de unde a avut o croitoreasa asemenea venituri, poate sunt rezultatul unei infractiuni si atunci trebuie luata urma banilor.

 2. Mai toti semidoctii din politica au doctorate, masterate, n licente fiecare, dupa un bacalaureat luat cu chiu cu vai.
  Rusine invatamantului universitar din Romania ca a produs asa ceva!
  Aceasta batjocura nu ar fi existat fara contributia unor profesori universitari la fel de impostori ca beneficiarii lor. Ei exista, sunt amestecati cu cei veritabili. Dar, sunt tolerati!
  Daca ne deranjeaza coruptia, tunurile date avutului public, escrocheria cu pensiile speciale, de ce nu ne-ar deranja si escrocheria cu diplome?
  Ar fi foarte simplu de depistat universitatile de taraba si cei care le-au deservit. Diplomele fals si cei care le-au facilitat.
  Si ar mai fi o problema: ce e cu academia SRI, de ce toti politicienii care au dus de rapa tara au, obligatoriu, si o patalama obtinuta aici?

 3. Nu stiu cit e de competenta dar sigur e mai potrivita decit Bogdan Aurescu. Nu mi-a placut deloc Bogdan Aurescu, de la atacul lui asupra arbitrului Sebastian Coltescu (atunci oameni din esteriorul tarii l-au aparat pe Coltescu) pana la indiferenta lui fata de problemele fermierilor romani afectati de importurile din Ucraina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here