Mănăstire l-a băgat în izolare pe Orban! Jurnalistul are Covid, premierul e suspect, după ce a participat la o emisiune la B1 TV

2
2056
Orban - Mănăstire

Premierul Ludovic Orban (57 de ani) și-a anulat tot programul și a intrat în izolare, fiind suspect de infectare cu coronavirus după ce marțea trecută (pe 29 septembrie) a participat la o emisiune de la postul B1 TV al cărei moderator a fost descoperit pozitiv.

Prezentatorul Silviu Mănăstire a avut test pozitiv la coronavirus duminică, la 5 zile după ce a moderat emisiunea în care a fost prezent și premierul Orban. Imediat după aflarea veștii, șeful Guvernului și-a suspendat toate activitățile și întâlnirile programate luni. Orban n-are simptome, dar a fost testat luni dimineață. Silviu Mănăstire a afirmat, pentru G4Media.ro, că și el se simte bine, dar că, într-adevăr, testul i-a ieșit pozitiv duminică.

În zilele scurse de la emisiunea respectivă, premierul Orban a avut o activitate foarte intensă. Printre alții, s-a întâlnit cu membrii Guvernului, dar și cu primarul ales al Bucureștiului, Nicușor Dan.

Comunicatul Guvernului

„Participarea premierului Ludovic Orban la evenimentele programate în cursul zilei de astăzi, 5 octombrie a.c., a fost suspendată urmare a faptului că una din persoanele alături de care s-a aflat în aceeași platou de televiziune, în cursul săptămânii trecute, a fost confirmată pozitiv, duminică, la testul pentru noul coronavirus.

Premierul Ludovic Orban a solicitat în această dimineață efectuarea unui test la cerere pentru noul coronavirus. Premierul nu a manifestat simptome specifice infectării cu noul coronavirus. Până la primirea rezultatului, premierul a suspendat întâlnirile fizice cu alte persoane“.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

2 COMENTARII

  1. Ce dracu mai vrea și această relicvă comunistă, nu vede că numai posturile psd-iste îl pun pe ecran, pe timpul carierei s-a aliat cu oricine numai să câștige ceva, după mine nu este un om în care poți avea încredere, își păstrează stilul domniilor fanariote, nu contează cît plătește țara eu să fiu domnitor.!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here