Ludovic Orban: „Dragnea şi Tăriceanu, opriţi ticăloşiile măcar în Săptămâna Mare! Nicolicea? Un grobian, pus să dea OUG, care n-are ce căuta nici în Parlament, nici în Guvern”

1
493
Ludovic Orban

Liberalii continuă atacurile în cascadă la adresa PSD-ALDE pe tema schimbărilor din Guvern. Ludovic Orban, preşedintele PNL, a lansat o salvă de „torpile” pe adresa lui Dragnea şi Tăriceanu, care nu renunţă la atacul asupra justiţiei. Ba chiar îl înteţesc, prin propulsarea în poziţii-cheie a unor oameni ca Eugen Nicolicea, „unul dintre puţinii ciraci, complici ai lui Dragnea”, dispuşi dă dea OUG de amnistie şi graţiere.

Declaraţiile lui Ludovic Orban

  • „În privinţa aşa zisei restructurări guvernamentale, remanieri guvernamentale, că nici nu mai ştim exact despre ce este vorba, PNL are o singură poziţie: Guvernul trebuie restructurat în ansamblul său.”
  • „Aceşti incompetenţi şi analfabeţi funcţionali trebuie să plece acasă şi trebuie să lase cetăţenii români să repornească România pe un drum corect, pentru în ultimii doi ani şi jumătate nu au făcut altceva decât să-şi bată joc de România”
  • „E clar că Dragnea l-a propus pe Nicolicea ca ministru al Justiţiei cu un singur scop, să dea ordonanţa privind amnistia şi graţierea, pentru că este unul dintre puţinii ciraci, complici ai lui Dragnea, care este dispus să comită o asemenea infracţiune şi o asemenea enormitate”
  • „Dar am convingerea că acest individ grobian, care nu are niciun fel de calificare în domeniul justiţiei, care şi-a arătat crasa incompetenţă şi reaua intenţie pe parcursul adoptării unor Coduri – Codul penal, Codul de procedură penală şi ale unor legi ale justiţiei care au fost declarate neconstituţionale în foarte mare măsură – acest individ nu are ce să caute nici măcar în Parlamentul României, darămite să fie în fruntea justiţiei din România.”
  • „Nu ştiu ce manevre mai pun la cale Dragnea şi Tăriceanu. Ne putem aştepta la orice din partea lor. Am în schimb un îndemn, măcar acum în Săptămâna Mare să se abţină de la a mai comite ticăloşii, să lase în pace românii, să-şi petreacă Sfintele Sărbători de Paşte fără să fie agresaţi de acţiunile sistematice ale acestei majorităţi toxice pentru România”

CITIŢI ŞI:

Angajaţii Realitatea TV nu mai au voie să intre în sediu

VIDEO. Ilie Năstase, surprins când a aruncat cafea pe faţa lui Băsescu. „A ales să ajungă un mare GOLAN”

Haos la TVR. Iuliana Tudor, cea mai populară realizatoare, mazilită de marionetele PSD. Rămâne în schimb copia lui Gâdea

Ion Cristoiu, diversionist: „Ion Iliescu e acuzat de crime împotriva umanității pentru că l-a răsturnat pe Ceaușescu!”

Cioloş, replică magistrală! „Dragnea e slugă la străini. Îi plăteşte ca să-i vândă prostii cu «aragaze»”

Masacrul din Sri Lanka. Tragicul destin al miliardarului danez cu terenuri în Carpaţi. Anunţase că le va lăsa copiilor proprietăţile din Scoţia. Ieri, însă, i-au murit 3 din cei 4 copii

Guşă îl apără pe Tudorel prin şeful postacilor PSD! Harabagiu este autorul mesajului distribuit în filialele PSD că Halep a fost huiduită pe Arena Naţională, nu Firea

Mircea Badea despre ziariştii interzişi de Tudorel: „Nişte puroaie, javre care fac fake news, jivine”. Radu Tudor le ia apărarea

1 COMENTARIU

  1. Și sa ajungeți ca PSD? De ce nu intrați in mediul rural ( neschimbat de 30 de ani, parca timpul a înghețat !) acolo trebuie Sparta buba, de acolo se hrănește acest animal toxic , toxic datoria lui Zdragnea care l-a transformat in SRL. Se vede ca omu’ asta este venit din PDL ZNU ARE NUCIO LEGĂTURA CU PSD!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here