Lista candidaților USR-PLUS Diaspora pentru Parlament: IT-iști, arhitecți, activiști civici, ingineri, toți cu facultăți și mastere în străinătate. Niciun absolvent la “școala vieții”

3
1287

IT-iști, arhitecți, activiști civici cu rezultate notabile, ingineri, absolvenți de facultăți și mastere în străinătate, români cu cariere solide în Occident se numără printre oamenii pe care USR-PLUS i-a pus pe lista candidaților Diaspora pentru Parlament. Documentul a fost depus miercuri, 7 octombrie, la Biroul Electoral Central, alături de lista cu 6.000 de semnături obligatorie înscrierii.

În condițiile în care USR-PLUS nu a comunicat acest lucru oficial nici pe site-ul său, nici pe pagina de Facebook, SpotMedia.ro a obținut numele celor 10 oameni cu care alianța va merge pe liste la votul în Diaspora.

După cum se va vedea, e vorba de oameni cu studii serioase, validate în străinătate. Lipsesc băieții șmecheri care au absolvit „Școala vieții”, cu diplome luate la FF pe la universități fantomă din România, impuși ca model de politician de PSD în ultimele decenii.

La Senat, USR-PLUS Diaspora îi propune pe:

Radu Mihail, deja parlamentar al USR din 2016 cu mai multe inițiative care au vizat îmbunătățirea condițiilor de votare pentru românii din străinătate,

Marius Cobianu – funcționar european, absolvent de ASE, secția cu predare în limba franceză, cu master în Gestiune financiară și studii europene la Centrul European Universitar din Nancy (Franța),

Ina Monica Georgescu – de meserie analist de business IT, cu diplomă de licență la ASE și trei mastere (Studii Internaționale și Europene, Monitorizarea și Managementul Mediului, Economie) la universități din Franța, România și SUA. A petrecut 8 ani în SUA, intervalîn care a studiat la Universitatea din Austin, Texas.

Lucian Sângeorzan – inginer, absolvent al facultăților de Construcții (Petroșani) și Căi Ferate, Drumuri și Poduri (Cluj Napoca), cu master în Managementul Sănătății și Securității în Muncă. E stabilit de 5 ani în Marea Britanie și anul trecut a intrat în politică.

La Camera Deputaților, USR-PLUS Diaspora îi propune pe:

Iulian Ștefan Lorincz – absolvent la Universidad Politecnica de Valencia, arhitect, are propriul birou și realizează proiecte urbanistice, industriale, reabilitare și design. Este fondator al filialei USR Diaspora.

Simina Tulbure – absolventă a University of Essex, unde și-a luat și masterul. A lucra în Parlamentul European și la Banca Europeană de Investiții. Locuiește de 19 ani în Marea Britanie și are la activ sute de ore de voluntariat.

Marius Octavian Olaru – a făcut Inginerie Informatică la Universitatea din Modena, unde și-a luat licența și masterul, apoi a luat doctoratul în Information and Communication Technologies. Locuiește de 16 ani în Italia, este consultant software IT și cadru didactic la Departamentul de Inginerie al Universității din Modena.

Ionuț  Aionițoaei – are master în Management superior IT și Management de Proiect, licențiat în Informatică și certificat în managementul serviciilor IT, auditor de terță parte pe Securitatea Informațiilor. Din 2017 este coordonator de echipă în cadrul Comisiei Europene.

George Catrina – licențiat în Științe Economice și în Drept și Administrație Publică, lucrează de aproape 10 ani în managementul unor companii private din România și Marea Britanie.

Pamela Chiricheu – a absolvit Universitatea de Vest din Timișoara, Facultatea de Litere, Istorie și Filosofie, dar și Hochschule für Technik Wirtschaft und Kultur Leipzig. Locuiește de 5 ani în Germania. Este bibliotecară și profesoară de limba și literatura română.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

3 COMENTARII

    • Proponatiule,nu vrei sa lasi predictiile astea ale dumitale ,esti ca un robotel irecuperabil,tataie!!Iesi si dta printre oameni din turnuletul ala plin de vise si sperante,ca sa vezi realitatea,sa auzi ca lumea reala, nu ii cunoaste pe acesti neomarxisti scoliti pe banii securitatii lui Magureanu!!Au fost trimisi la studii in strainataturi de parintii lor ,securisti cu acte,de prin anii 90 ,sa fie o alternativa la partidele istorice foarte populare dupa 89,atat de populare in randul tineretului ,incat au intrat in panica neobolsevicii lui ilici iliescu si au inceput sa le infiltreze cu turnatori cu dosarele confiscate de ei,sa le discrediteze prin incompetenta,lacomie,certuri interminabile ,toate actiuni premeditate,la ordin!Iar tov.securist din media,adrian sarbu a primit o misiune de genul asta,sa le faca de ras prin stiri si emisiuni de varietati ,ca ale lui florin calinescu ,actor turnator la secu inca din anii 80!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here