Focar de Covid la Antena 3! Gâdea și ai săi au ales să ascundă problema

1
5507
Când s-a infectat Andreea Esca de la Pro TV, Mihai Gâdea spunea: "O singură întrebare a lipsit din interviul acordat de Andreea Esca, și anume de ce a fost nevoie de atât de mult efort în ascunderea noului coronavirus și a faptului că Andreea a fost infectată?!"

Un focar de Covid-19 a izbucnit în două televiziuni ale familiei lui Dan Voiculescu – Antena 1 și Antena 3 -, indică sursele Universul.net. Potrivit acestora, numărul jurnaliștilor afectați ar fi de peste 20.

Până în prezent, nu au fost oferite informații oficiale cu privire la situația exactă, dar problema este considerată ca fiind destul de serioasă de către angajați ai celor două redacții.

Printre jurnaliștii care se pare că ar f afectați se numără și Francesca Simionescu, jurnalist plecat de la Digi 24 la Antena 1.

Luni dimineață a avut loc o ședință în care s-a pus problema informării publicului, dar în final s-a ales tăcerea.

Dat fiind specificul meseriei de jurnalist, dar și creșterea numărului de infecții cu coronavirus din ultima vreme, devine important de cunoscut care este în realitate focarul de Covid-19 din cele două televiziuni ale trustului controlat de familia Voiculescu, insistă Universul.net. Jurnaliștii sunt persoane care, prin excelență, au contact cu un număr mare de persoane, din diverse medii. Mai mult, jurnaliștii de televiziune își fac meseria alături de echipe întregi, inclusiv de tehnicieni, prin urmare potențialul răspândirii unei boli precum Covid-19 devine unul ridicat.

De reamintit, totodată, că postul Antena 3 a servit în numeroase rânduri ca platformă exprimare pentru diverse voci care și-au manifestat scepticismul cu privire fie la existența coronavirusului care dă Covid-19, fie la virulența sau pericolul pe care boala o reprezintă pentru populație.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.