miercuri, februarie 28, 2024
AcasăNewsAUDIO. Ligia Deca își pune subordonații din Ministerul Educației să elimine criticile...

AUDIO. Ligia Deca își pune subordonații din Ministerul Educației să elimine criticile la adresa ei pe Facebook: „Dacă n-apucă colegii mei să le şteargă suficient de repede, mă încarc negativ! Am o zi proastă!”

-

Ligia Deca, ministrul Educației, a fost înregistrată povestind, la o dezbatere, cum își pune subordonații să elimine mesajele critice de pe rețelele de socializare, pentru că nu le suportă și îi strică ziua. Dincolo de reconfirmarea impresiei că oamenii de care s-a înconjurat Klaus Iohannis sunt exact ca el – incapabili să suporte criticile –, se descoperă astfel și că, la cel mai înalt nivel, angajații statului sunt puși să aibă grijă de „onoarea nereperată” a șefilor, nu să-și îndeplinească atribuțiile din fișa postului.

Înregistrarea audio a fost difuzată de postul B1 TV. Se aude cum Deca se plânge că mesajele critice „mă încarcă negativ”, motiv pentru care dimineața, la prima oră, intervin subordonații „de la Comunicare”, care lasă doar comentariile laudative.

Ministrul Ligia Deca (40 de ani) povestește: „Atunci când postez ceva referitor la activitatea mea de ministru… Sigur, colegii mei de la Comunicare se ocupă să şteargă astfel de lucruri, dar sunt foarte multe înjurături, atacuri la persoană, neadevăruri, chestiuni care ţin de caracteristicile mele fizice sau de cum mă îmbrac sau de familia mea şi aşa mai departe. Şi eu sunt un adult care ştiu mecanismul psihologic care generează astfel de chestiuni, ştiu că nu e vorba despre mine şi, cu toate acestea, dacă n-apucă colegii mei să le şteargă suficient de repede, mă încarc negativ. Am o zi proastă!”.

B1 TV spune că afirmațiile au fost făcute miercuri, la o dezbatere care a avut loc la Colegiul Național „Gheorghe Lazăr” din București, pe subiectul felului în care tinerii folosesc internetul și cum ar trebui să procedeze ca să fie în siguranță.

- Advertisement -

Dezbaterea a fost organizată de asociația „Salvați Copiii”. La discuții au mai participat Alina Gorghiu, ministrul Justiției, și Natalia Intotero, ministrul Familiei.

AUDIO: Înregistrarea care o descalifică pe Ligia Deca

Cele trei ministre – Deca, Gorghiu și Intotero – au făcut mai degrabă act de prezență. B1 TV spune că acestea au venit, și-au ținut discursurile și au plecat imediat.

- Advertisement -

Ligia Deca poartă răspunderea catastrofalelor Legi ale Educației, despre care membrii mediului academic spun că vor trebui abrogate, pentru că sunt extrem de proaste și nu rezolvă nimic, dimpotrivă, mai mult strică. În elaborarea acestor legi nu s-a apelat la specialiști din centrele universitare, ci la prieteni și cunoștințe de-ale Ligiei Deca, rezultatul fiind ceva care nu poate fi pus în practică. DE altfel, legile au început să fie modificate imediat după ce au fost promulgate cu mult tam-tam de Klaus Iohannis, cel care s-a împăunat cu forma fără fond numită pompos „România Educată”.

Dacă nu este absolut deloc preocupată de promovarea cunoașterii și a științei, în schimb Ligia Deca are vădite înclinări mistice. Astă-vară a promovat o tabără religioasă pentru copii, iar acum se plânge că o încarcă negativ mesajele critice, care „îmi strică ziua” dacă nu sunt șterse rapid.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* VIDEO. Politica pro-Hamas a lui Putin creează monștri antisemiți în Rusia: vânătoare de evrei pe aeroport, în Daghestanul musulman

* Execuția bugetară pe septembrie arată crunt: Guvernul Ciolacu n-a tăiat cheltuielile, ci le-a crescut! Sunt cele mai mari costuri ale statului din ultimul deceniu

* Veniturile secretizate ale șefilor ASF: 180.000 de euro pe an + decontarea cheltuielilor (încă 26.000 €/an). Toți angajații iau 16 salarii pe an! „Cel mai prost angajat primește minimum 7.000 de lei net de Ziua ASF”

* Rareș Bogdan anunță sinuciderea PNL în București: „Candidatul nostru la Primărie nu va fi Nicușor Dan! Nu e un primar bun. În 2020 l-a susținut Orban, nu noi! Atunci trebuia să fiu eu candidatul, dar lui Orban i-a fost frică…”

* STENOGRAME. Dezvăluiri din noul „azil al groazei” din ograda lui Pandele. „Cu tot ce s-a întâmplat la televizor, ei tot nu s-au potolit” / „Le-am spus: «Unde e cateringul? Când vine mâncarea?». S-a dus și le-a luat o shaorma”

* Liiceanu câștigă definitiv procesul de calomnie cu Gâdea și Antena 3. Pe lângă cei 20.000 de euro daune morale, calomniatorii trebuie să achite și cheltuielile de judecată

* EDITORIAL PAPAHAGI. Dușmanii suveranității României sunt fix „suveraniștii” din siajul hoardei de AUR!

* Cântărețul-influencer Dorian Popa – prins drogat la volanul unui Lamborghini, în chiloți! Cică mergea „la cumpărături”! Câștigul său lunar e de peste 100.000 de euro, pe rețelele sociale

* VIDEO. Povestea săptămânii în fotbalul european. Cea mai frumoasă „remontada”. Claudio Ranieri a înviat!

- Advertisement -

3 COMENTARII

  1. Altă Savantă de Renume Mondial marca PCR-USL 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 „O să te audă colegii mei, intelectualii!“ care o șterg la 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -