marți, februarie 27, 2024
AcasăOpiniiDușmanii suveranității României sunt fix "suveraniștii" din siajul hoardei de AUR!

Dușmanii suveranității României sunt fix „suveraniștii” din siajul hoardei de AUR!

-

Aș vrea să-mi explice naționaliștii și suveraniștii noștri cum e cu naționalismul și suveranismul lor când TOATE pozițiile lor sunt identice cu cele ale principalilor dușmani ai României, V. Putin și V. Orbán?!

Hai să spunem că se împlinește ce doresc: România iese din UE, sau UE se destramă și NATO nu mai funcționează, iar SUA nu mai sprijină Ucraina.

În cât timp credeți că ajung rușii pe Nistru, ocupă Republica Moldova și gurile Dunării, pun rachetetele pe București și, eventual, obligă România să cedeze Ungariei Transilvania?

Cât credeți că vor rezista eroicii noștri politicieni și compatrioți, sau noi toți, bravul popor român iubitor de miștocăreală și sporovăială?

- Advertisement -

Vă spun eu cine sunt prietenii suveranității României: ucrainenii, care ne protejează și pe noi, murind pe front; UE, care-l pune la punct pe V. Orbán; SUA, care menține echilibrul în lume, finanțând o armată uriașă din munca celui mai creativ popor de azi și sprijinindu-și aliații (Israel, Ucraina și da, România).

Dușmanii suveranității României sunt fix „suveraniștii” din siajul hoardei de AUR!

DE ACELAȘI AUTOR:

* Martorii lui Șoșoacă

* Securistul care vede peste tot numai securiști

* Ce scârbă îmi e de toată această bandă de ticăloși!

* Tăcerea intelectualilor asociați cu AUR, deci cu Putin

* Lui Klaus i-a mers: 9 ani de turism intens

* Să-i lăsăm singuri cu biserica lor KGB-istă și satanizată!

* Cum conciliezi România Mare cu Ungaria Mare?

* Femeia aceasta rea și coruptă

* Războiul din Ucraina ca turnesol moral. Spune-mi cum te raportezi la Putin ca să-ți spun cine ești!

* România europeană e singura pentru care merită să mori. Restul e mizerie, glod, trogloditism, primitivism, murdărie, barbarie. Cei care azi fac gargară suveranistă și naționalistă vorbesc pentru Rusia

- Advertisement -

5 COMENTARII

  1. Foarte adevarat. Totul e, insa, atat de volatil…Au manipulat atat de marsav mase largi de oameni, incat, scenariul sumbru pe care il descrie autorul nici nu le-ar parea acestor mase manipulate un scenariu greu de suportat. Sunt pregatite deja sa-l interpreteze ca pe o fericire…

  2. Gargaray-beg si “Hoarda” (eu inclin mai degraba pentru folosirea apelativului “Coarda”) lui de AUR nu sunt primii “suveranisti” post-89 vanduti inamicilor Romaniei. In fond Tribunul nu a sfarsit in ultimii lui ani de viata, cand a ramas fara bani, fara electorat si fara demnitate (isi batea joc de el pana si soferul lui, un individ abject pe nume Cezar plantat de serviciile Ciumei Rosii) prin a se arate un pupincurist de prima mana a Rusiei? Se tavalea de placere cand il invita la receptii fostul ambasador al “Orciei Magna”, Oleg Malginov si justifica in paginile rev. “Romania Mare” invazia rusa in Ucraina din 2014. Apoi fostul lui amic, cu care a sfarsit prin a se scuipa in gura, exaltatul Funar – atletul poporului primordial geto-dac – care avea intilniri de taina dimineata la ora 7 in parculetul din str. Brazilei (zona Dorobanti) cu unul dintre cei mai mari tradatori din istoria recenta : generalul suveranist pro-chinez Iulian Vlad. Bombonel nu este nici el mai putin suveranist, ca doar din acest rezon a aranjat vizitele lui Dughin si Gromyko junior la Bucuresti. Si sa nu il uitam pe marele suveranist pro-turc si actualmente anti-Ucraina, Pinochio-Ponta sau cum il alinta tribunul “Sper…zoidul de Cimpanzeu”, care urla cat il tineau bojocii “Mandru ca sunt roman”. Hai sa nu ne ferim de concluzii : toate aceste gunoaie umane au fost scoase de sub pulpana cancerului care macina Romania de peste treizeci de ani, placa turnanta a tradarii nationale FSN-PDSR-PSD (cu mai marele sau mai micul sprijin din partea serviciilor).

  3. Sunt de acord cu aproape intreag articolul mai putin cu premisa ca UE il pune la punct pe satrapul Ungariei. Nu am vazut nimic din asa ceva in afara de timide si neinsemnata trageri de maneca, adica ceea ce anglo-saxonii numesc slaps on the wrist.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -