„Trei focuri de avertisment în aer, al patrulea direct în frunte” – soluția lui Kadîrov împotriva protestatarilor de orice fel

1
533
Ramzan Kadîrov

Descreieratul Ramzan Kadîrov, autoproclamatul șef al Ceceniei musulmane – republică autonomă din sud-vestul Rusiei, din zona caucaziană –, i-a șocat pe angajații Ministerului de Interne și pe cei ai Gărzii Naționale Ruse când le-a transmis, în cadrul unei întâlniri, cum trebuie să combată tulburările neautorizate din regiune. El a propus o soluție barbară, criminală, după tentativa de pogrom anti-evreiesc de pe aeroportul din Mahacikala, capitala Daghestanului rusesc, vecinul musulman al Ceceniei.

De religie musulmană, Ramzan Kadîrov (47 de ani) n-a părut deloc tolerant cu anarhia antisemită declanșată de coreligionarii săi duminică, 29 octombrie, pe aeroportul din Mahacikala. Atunci, pilotul aeronavei care tocmai aterizase din direcția Tel Aviv le-a cerut cu insistență pasagerilor să rămână la locurile lor ca să nu fie linșați la coborâre de mulțimea furioasă, pătrunsă pe pistă pentru o adevărată „vânătoare de evrei”.

Comentând acel eveniment, Kadîrov a spus că, după trei focuri de avertisment executate în aer, forțele de ordine trebuie să le tragă câte un glonț în cap tuturor celor care vor îndrăzni să nu respecte legea. El se referea la acei musulmani care au instituit teroarea în rândul evreilor, dar părea să extindă această „soluție” la toate revoltele populației, de orce fel, inclusiv la proteste anti-război, anti-Putin sau anti-Kadîrov – „care nu respectă legea”.

Site-ul Gazeta.ru a preluat declarația incredibilă a lui Kadîrov: „Dacă avem măcar un om care merge la revolte nesancționate, rețineți-l și întemnițați-l! Sau trageți trei focuri de avertisment în aer, iar după aceea, dacă omul nu respectă legea, trageți-i al patrulea foc direct în frunte! Nu vor mai ieși altădată”.

„Nu poți organiza mitinguri, distruge aeroporturi în căutarea unor persoane de naționalitate evreiască și nu poți face apel la violență”

Kadîrov i-a luat în vizor mai ales pe tineri. Înainte să acționeze de capul lor, a mai zis el, ar fi cazul să se consulte cu persoanele vârstnice: „Dacă există un asemenea zel și dorință de a trata inamicul, îl salut! Dar trebuie îndreptat în direcția corectă – spre Ucraina. Acestea sunt aceleași forțe de acolo, adevărații sataniști, fasciști și slujitori ai lui Iblis (diavolul în religia islamică – n. red.), care susțin uciderea palestinienilor”.

Șeful cecen a atacat autoritățile israeliene, făcându-le responsabile de „teroarea” instituită împotriva civililor în Fâșia Gaza. În același timp, a precizat că violențele la adresa evreilor sunt inacceptabile: „Nu poți organiza mitinguri, distruge aeroporturi în căutarea unor persoane de naționalitate evreiască și nu poți face apel la violență. Trebuie să fim mai presus de toate acestea și să menținem ordinea pe pământul nostru. Astfel de acțiuni sunt inacceptabile în orice caz și vor fi suprimate foarte dur”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* „Gazeta Sporturilor” dispare de pe tarabe, după 99 de ani de existență și la o lună de la scandalul cu patronatul Ringier! Tolontan e „exilat” la „Libertatea”

* VIDEO. Nicușor Dan, lovitură devastatoare pentru distrugătorii Parcului IOR: amendă de 35 de milioane de euro! Robert Negoiță a încercat o diversiune

* Execuția bugetară pe septembrie arată crunt: Guvernul Ciolacu n-a tăiat cheltuielile, ci le-a crescut! Sunt cele mai mari costuri ale statului din ultimul deceniu

* Veniturile secretizate ale șefilor ASF: 180.000 de euro pe an + decontarea cheltuielilor (încă 26.000 €/an). Toți angajații iau 16 salarii pe an! „Cel mai prost angajat primește minimum 7.000 de lei net de Ziua ASF”

* Rareș Bogdan anunță sinuciderea PNL în București: „Candidatul nostru la Primărie nu va fi Nicușor Dan! Nu e un primar bun. În 2020 l-a susținut Orban, nu noi! Atunci trebuia să fiu eu candidatul, dar lui Orban i-a fost frică…”

* Liiceanu câștigă definitiv procesul de calomnie cu Gâdea și Antena 3. Pe lângă cei 20.000 de euro daune morale, calomniatorii trebuie să achite și cheltuielile de judecată

* EDITORIAL PAPAHAGI. Dușmanii suveranității României sunt fix „suveraniștii” din siajul hoardei de AUR!

* SUA ne avertizează: Rusia va încerca să deturneze alegerile din România, de anul viitor! Planul diabolic al Moscovei de a „otrăvi” democrația din aproape 100 de țări

* Cântărețul-influencer Dorian Popa – prins drogat la volanul unui Lamborghini, în chiloți! Cică mergea „la cumpărături”! Câștigul său lunar e de peste 100.000 de euro, pe rețelele sociale

* VIDEO. Povestea săptămânii în fotbalul european. Cea mai frumoasă „remontada”. Claudio Ranieri a înviat!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here