Liberalii din Satu Mare cheamă USR-PLUS la unitate pentru a scoate orașul și județul din „zodia UDMR”

1
686

Avocatul Adrian Cozma, candidatul PNL la președinția Consiliului Județean Satu Mare, lansează un apel către reprezentanții USR-PLUS pentru a merge cu candidați comuni la alegerile locale din 27 septembrie, după modelul convenit la București, dar și în câteva județe.

În apelul său, Adrian Cozma lasă poarta deschisă și pentru alte formațiuni politice, precum PMP, pentru realizarea unei „Alianțe pentru SatuMare” cât mai puternice, care să învingă UDMR-ul.

În prezent, primarul orașului Satu Mare este Kereskényi Gábor, iar președintele Consiliului Județean – Pataki Csaba, ambii de la UDMR.

Apelul lui Adrian Cozma

„Alianța pentru Satu Mare – o responsabilitate pentru partidele de dreapta!”

„Suntem la câteva săptămâni de alegerile locale şi suntem foarte aproape de o schimbare în bine la nivelul conducerii județului.

Am discutat şi am analizat în această perioadă toate opțiunile și propunerile pentru a realiza o alianță capabilă să facă o schimbare reală în Satu Mare.

Putem realiza acest lucru și putem oferi sătmărenilor un proiect durabil și serios.

Nu ne putem mulțumi cu puținul oferit de UDMR în acești ani. Suntem la coada clasamentului la venituri, la atragerea de fonduri europene și la tot ce înseamnă investiții și locuri de muncă. Avem un oraș gri, nedezvoltat și neatractiv. Nu avem un parc modernizat sau un centru istoric decent, așa cum au toate orașele din Transilvania. Nici măcar o reabilitare a blocurilor nu am fost în stare să facem, timp în care alte orașe au finalizat sute de reabilitări de blocuri cu fonduri europene. Turismul e la pământ, iar economia locală nu e susținută deloc. Producătorii locali și fermierii se descurcă și ei cum pot. Așa nu mai merge!

Împreună cu USR-PLUS și alte formațiuni din județ putem construi o alternativă durabilă și serioasă pentru Satu Mare. Dacă suntem responsabili, vom face această alianță. Asta așteaptă toți cei cu care mă întâlnesc. Fără unitate, lăsăm în continuare totul pe mâna UDMR, care a arătat ce poate să facă.

Uniți vom învinge și toți vom câștiga! Atât la Consiliul Județean, cât și la Primăria Satu Mare putem avea o mare echipă care să aducă schimbarea în bine.

Depinde de noi.

Mai avem câteva zile pentru a realiza o mare alianță care să aducă și să genereze un proiect nou și durabil pentru Satu Mare. Suntem cu toții conștienți că atât județul, cât și municipiul se pot câștiga doar în anumite condiții, ținând cont de structura populației și de istoricul la vot. Oricât de buni am fi, anumite persoane, din anumite localități, nu o să ne voteze niciodată. Totodată, doar unii dintre noi avem șanse reale pentru a câștiga în fața actualei conduceri din oraș și din județ.

Fiecare poate fi la locul lui. Unii la județ, unii la municipiu și ceilalți în conducere din poziții cheie de vicepreședinți și viceprimari.

Haideți să facem această schimbare! E o șansă pe care nu avem voie să o ratăm. E șansa pentru acest oraș și acest județ de a intra pe o pantă a dezvoltării și a creșterii.

Împreună vom izbândi!”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Teodorovici: „Depun plângere penală! Ciolacu e infractor, face acțiuni mafiote. Parchetul poate cere radierea PSD”

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here