La nunta cu 356 de invitați a fiului comisarului-șef, unde s-au încălcat toate regulile, au fost mulți polițiști și procurori!

1
7958
Mirii care au făcut sâmbătă nuntă de 356 de persoane la Oradea / FOTO: Ebihoreanul.ro

La nunta cu 356 de invitați organizată fiului său, sâmbătă, de comisarul-șef Eugen Boc, fost adjunct al IPJ Bihor, eveniment la care s-au încălcat toate prevederile legale în pandemie, au participat inclusiv numeroși polițiști și procurori, dezvăluie publicația Ebihoreanul.ro. Chiar nașul mirilor este subofițer la Detașamentul de Intervenție Rapidă al Poliției, așa-zișii “mascați” care, în unele ocazii, sunt solicitați să “spargă” tocmai petrecerile care sfidează legea organizate de clanurile interlope!

Petrecerea, organizată la sala de evenimente Opera Events, a început la ora 17.00 și a fost oprită de echipaje ale Poliției, DSU și ITM în jurul orei 21.00. Socrul mare, fostul adjunct al Poliției Bihor, a încercat să-i intimideze pe cei veniți să aplice legea. Comisarul-șef în rezervă Eugen Boc s-a răstit la polițiștii ajunși la fața locului, întrebându-i dacă știu cine este el și amenințându-i că va avea grijă de ei, urmând să le facă plângeri pentru abuz!

Gazdele au încercat apoi să-i mintă pe polițiștii veniți la fața locului, prezentându-le o listă de invitați cu mult mai puțini oameni decât erau în realitate. Polițiștii au fost nevoiți să se posteze la ieșire și să legitimeze pe toată lumea, pe măsură ce persoanele părăseau incinta, ca să afle numărul real al nuntașilor.

Unii dintre nuntași le-au declarat polițiștilor că și ei au fost mințiți de familia mirilor, pentru că întrebaseră în prealabil dacă se respectă măsurile de precauție în pandemie și dacă totul e legal, fiind asigurați că da. “Abia când au ajuns au văzut câtă lume e și le-a fost rușine să plece”, a relatat o sursă pentru ebihoreanul.ro.

S-a deschis dosar penal in rem (sunt vizate deocamdată fapte, nu persoane) în acest caz, iar patronul localului a fost amendat cu 15.000 de lei.

Acesta nu este singurul caz în care se constată că organizatorii nu respectă prevederile legale pentru petreceri în pandemie (50 de oameni în spațiile închise, 100 de oameni în spațiile deschise). Așa că, marți, Guvernul a decis să interzică de tot, pe întreg teritoriul României, petrecerile și mesele festive, indiferent că e vorba de nunți, botezuri, parastase sau alte evenimente.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Prea Mitocanul Ignatie, episcopul Hușilor: „Virusul e pitit după colţul bisericilor, așteptând să-i înşface doar pe cei care sunt creştini ortodocşi şi fără buletin de Iaşi” / „Nu o veți putea carantina pe Sfânta Parascheva!”

VIDEO. Soțul judecătoarei „anti-botniță” din Piatra Neamț a adus un autocar cu moldoveni în Piața Universității, ca să nu fie „îmbotnițați”. El a găsit vinovații pandemiei: masoneria, „cârpa”, „musulmanu’”

1 COMENTARIU

  1. Poate ca unii dintre invitati or fi fost mintiti, poate ca s-au jenat sa plece dupa ce au vazut ca incalca legea desi, daca erau functionari de stat corecti, ar fi dat darul si ar fi plecat.
    Statul nostru este putred in profunzimea lui. Printre functionari inalti, precum procurori sau politisti, sunt multi borfasi, precum cel care a organizat nunta, sau hahalere lipsite de seriozitate precum unii nuntasi?
    Cand lucrurile nu ies cum trebuie, mincinosii de serviciu,, cu nesimtirea ce-i caracterizeaza, urla si arata spre premier, guvern, presedinte. Dar cum sa functioneze statul cand toate maruntaiele lui sunt putrede?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here