La „Marele Congres”, PSD a angajat doi aplaudaci ca să alunge atmosfera de înmormântare. N-au reușit

3
3066
Cetățeni cu fețe triste

„Înmormântare”, „priveghi”, „veșnică pomenire”, „trei luni până la groapă” – acestea sunt cuvintele-cheie folosite de ziaristul Sebastian Zachmann, de la Adevărul, pentru a descrie atmosfera de la Congresul PSD de sâmbătă, în cadrul căruia Viorica Vasilica Dăncilă a fost desemnat în unanimitate, candidatul partidului la alegerile prezidențiale din noiembrie.

În postarea sa de pe Facebook, jurnalistul a adăugat câțiva termeni pentru definirea tabloului: „resemnare”, „debusolare”, „neîncredere”, „eșec”.

Plus o dezvăluire: în încercarea de a anima cât de cât atmosfera, PSD a angajat doi aplaudaci de profesie. În zadar: nici măcar ei n-au reușit să alunge senzația de parastas.

Relatarea lui Sebastian Zachmann

„PSD a participat azi la propriul priveghi politic. Niciodată nu am văzut un PSD atât de resemnat, debusolat, neîncrezător că poate câștiga alegerile. Partidul emană eșec din nodul cravatei lui Petre Daea și până în vârful tocurilor-cui purtate de speranțele social-democrate.

S-au dus vremurile în care liderii PSD ridicau sala în picioare, nici măcar cu vorba, ci cu simpla lor prezență. Azi, organizatorii au angajat doi aplaudaci ca să mai anime atmosfera.

Nu a fost scadat nici măcar o dată numele Vioricăi Dăncilă, abia de două ori s-a strigat «PSD, PSD!», cu un ton de veșnica pomenire.

Orlando Teodorovici a deschis de dimineță caietul de citate celebre și a oferit o lecție de filosofie la botul calului, în timp ce Mihai Fifor, alt bărbat de încredere al doamnei Dăncilă, a reușit să fie mai plictisitor decât crainicul care prezintă cotele Dunării.

Cea mai solicitată doamnă la poze a fost Lia Olguța Vasilescu, care a afișat ostentativ (cum altfel) o curea Gucci – modelul lat – în jurul taliei.

Pentru PSD a început numărătoarea inversă a devorării interne: trei luni până la alegeri, deci trei luni până la groapă.”

Donați AICI pentru a susține proiectul ZIARISTII.COM!

CITIŢI ŞI:

* „Rusia și-ar dori un președinte slab și dezorientat în țara noastră, de aceea o susține pe Dăncilă. E un pariu disperat și pierzător”

* Putin are un plan: s-o pună președinte pe Dăncilă prin sluga lui din Bulgaria

Demnitarul-pedofil a chemat-o la duș pe prietena de 11 ani a fiicei sale vitrege. Monstrul s-a plimbat dezbrăcat în fața ei, în camera de hotel

Bestia Drăghici își șantaja fetița de 10 ani, ca s-o violeze: „Dacă nu te ating, mă îmbolnăvesc și mor. Vrei să moară tati?!”

DOCUMENT. Iată cine a ucis-o pe Alexandra! PSD și ALDE au scos din pușcării 3.592 de „Gheorghe Dincă” în 20 de luni

Nicolicea, „electrocutat” de bunicul Luizei la Antena 3: „El cu Iordache și alți hoți! Uitați unde am ajuns din cauza lor și a legilor pe care le-au dat în Parlament! Să le fie rușine!”

Cum a surprins-o Dincă pe Alexandra: „Se dezlegase de la pat și umbla legată la picioare, cu telefonul în mână”. Mărturia monstrului din Caracal e un amestec de adevăruri și minciuni

Alexandra trăiește. Sorinei i-a fost luat un rinichi. O lume paralelă, clădită de ticăloși pentru proști

Masacrul de la Săpoca – „un lung șir de erori umane și manageriale”. Și o întrebare: de ce ținea directoarea PSD-istă 45 de posturi blocate?

Pățania unui român din diaspora. A supraviețuit gazării din 10 august, dar era să fie asasinat de patru babe de pe uliță!

3 COMENTARII

  1. As fi curios sa vedem pupaturile de la acest Congres din 24 August peste exact 3 luni , in 24 Noiembrie 2019 dacă mai au loc aceleasi pupături false.
    Acest PSD se va distruge singur măcinat de orgolii și inculții care l-au acaparat cu totul.
    PSD este ca echipa de fotbal FCSB dacă se distruge se duce naibii totul , așa și cu politica!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here