Cum a surprins-o Dincă pe Alexandra: „Se dezlegase de la pat și umbla legată la picioare, cu telefonul în mână”. Mărturia monstrului din Caracal e un amestec de adevăruri și minciuni

0
8052
Gheorghe Dincă, monstrul din Caracal

Duminică, 28 iulie 2019. La trei zile după ce a răpit-o pe Alexandra Măceșanu (15 ani), la trei zile după ce a omorât-o și la două zile după ce a fost capturat, Gheorghe Dincă (66 de ani) le-a povestit anchetatorilor cum s-a întâmplat. Mărturia sa conține însă și neadevăruri flagrante.

Declarațiile lui Gheorghe Dincă despre cele întâmplate pe 24-25 iulie, date în fața procurorului Liviu Vasilescu și publicate „pe surse” de Antena 3, descriu modul cum a răpit-o pe minora din Dobrosloveni. Unele detalii s-au confirmat, pe baza lor fiind găsit, de exemplu, telefonul Alexandrăi.

Dincă nu recunoaște că a violat-o pe minoră, deși ea a spus clar la 112 că a fost violată.

Și momentul morții este redat în mod mincinos. Este puțin probabil că Alexandra ar fi murit dintr-o singură lovitură. Este clar că ea a fost bătută sălbatic, în mod repetat. De altfel, ea a confirmat acest lucru tot la 112.

În realitate, torturarea și uciderea fetei au fost premeditate.

Mărturia lui Gheorghe Dincă, consemnată de anchetatori

 • „În 24.07.2019, în jurul orei 10.00, a văzut fata pe marginea străzii în comuna Dobrosloveni și că el se întorcea de la Osica, unde fusese să lase o piesă de mașină cuiva.”
 • „În discuția avută cu Alexandra în mașină, Dincă a întrebat-o dacă cunoaște fete care se ocupă cu prestații sexuale pe bani.”
 • „Dincă spune că a aruncat din mers telefonul pe care i-l luase Alexandrei de pe bancheta din spate a mașinii, după ce o lovise și fata rămăsese nemișcată cu capul căzut în față, rezemat de scaunul din față.”
 • „Dincă declară că a aruncat telefonul într-un loc din zona stadionului, pe lângă care trece un pârâu, l-a traversat și a aruncat telefonul peste gard. Fata nu își revenise.”
 • „Când a ajuns acasă, Dincă afirmă că fata tot nu își revenise. A băgat mașina în curte pentru că a observat că pe stradă erau două femei-polițist. A scos-o din mașină pe fată după ce i-a legat mâinile cu cureaua de la pantaloni și a dus-o în casă.”
 • „Dincă afirmă că Alexandra și-a revenit în casă. I-a dat să bea o cafea.”
 • „Dincă spune că fata i-a dat un număr de telefon, să sune ca să spună de ea că e la o prietenă.”
 • „După ce fata i-a spus că se simte rău, l-a rugat să se ducă să-i cumpere medicamente. A plecat, dar «am uitat să iau medicamente și am fost doar la cumpărături».”
 • „«Nu am luat de la fată vreo brățară roșie pe care să o fi aruncat în vreo curte. Nu îmi amintesc acest lucru».”
 • „«Nu îmi amintesc să fi plecat spre Craiova în acea zi».”
 • „Între orele 9-12, Dincă spune că a fost în oraș și a băut un ceai, după ce o legase pe Alexandra la picioare și la mâini cu sfoară și îi pusese bandă pe ochi.”
 • „«Am intrat în casă și am deschis ușa și am observat că fata se dezlegase de la pat și umbla legată la picioare, având telefonul în mână».”
 • „Conform declaraței, a urmat o altercație, Dincă a plesnit fata și aceasta a căzut lângă o masă. Dincă a văzut că nu mai mișcă și că «îi curge sânge din nas și din urechea dreaptă».”
 • „După ce a lovit-o și Alexandra a căzut la pământ, Dincă susține că și-a dat seama că fata a murit, așa că ar fi trecut la etapa scăpării de cadavru. A învelit-o într-o husă de pat cu elastic și a pus-o în butoiul din curtea sa, în picioare.”
 • „Focul a ars de la ora 14.00 până la ora 20.00.”

Donați AICI pentru a susține proiectul ZIARISTII.COM!

CITIŢI ŞI:

Alexandra trăiește. Sorinei i-a fost luat un rinichi. O lume paralelă, clădită de ticăloși pentru proști

INTERVIU. „Dincă suferă de aceeași boală ca și criminalii din SUA. Are o structură nenorocită. Ar merita pedeapsa cu moartea”

Cercelul negru și poșeta albastră din mașina gri. Noi indicii că monstrul din Caracal a omorât și alte fete

Încă un șmen al polițiștilor care au nenorocit-o pe Alexandra. Soții Mirea au divorțat în 2018 ca să poată fi amândoi șefi!

DOCUMENT. Iată cine a ucis-o pe Alexandra! PSD și ALDE au scos din pușcării 3.592 de „Gheorghe Dincă” în 20 de luni

STENOGRAME. Apelurile Alexandrei la 112. Dialoguri dureroase. Disperarea fetei e tratată de polițiști cu ironii criminale

Pedofilul Drăghici are patru fete. Pe una, fiică vitregă, a violat-o de când copila avea 10 ani. Mama victimei este medic

* Propaganda rusă despre vizita lui Iohannis în SUA: „un episod de nebunie”, „trădare națională”, „colonizare pe față”! Moscova, înfuriată de accentele anti-rusești ale întâlnirii de la Casa Albă

Angajamentele lui Iohannis în SUA: România nu va deveni prizoniera Chinei (Huawei, Cernavodă) și nici a Rusiei (Gazprom)

Masacrul de la Săpoca – „un lung șir de erori umane și manageriale”. Și o întrebare: de ce ținea directoarea PSD-istă 45 de posturi blocate?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here