Nicolicea, „electrocutat” de bunicul Luizei la Antena 3: „El cu Iordache și alți hoți! Uitați unde am ajuns din cauza lor și a legilor pe care le-au dat în Parlament! Să le fie rușine!”

10
11471

Șoc și groază la Antena 3, miercuri seară, în emisiunea lui Răzvan Dumitrescu. Bunicul Luizei Melencu, din Dioști (Dolj), a cerut să intervină pentru a face câteva precizări. Intrat în direct, l-a făcut zob pe deputatul Eugen Nicolicea (PSD), aflat în studio.

Surprins de forța atacului, moderatorul a încercat să-l îmblânzească, prin vorbe diplomatice, și să-l scoată discret din emisiune. Bătrânul a apucat însă să plaseze câteva mesaje năucitoare, care l-a făcut pe Nicolicea să se învinețească la față.

Vorbele spuse cu obidă de bunicul Luizei i-au șocat pe cei din studio, dar și publicul Antenei 3, față de care televiziunea de propagandă a lui Dan Voiculescu ascunsese cu destul succes, până acum, legăturile politice bolnăvicioase care au dus la tragedia de la Caracal.

Mesajele-cheie ale bunicului Luizei:

 • „Mie mi-ar fi rușine să mai apar în fața națiunii cu oameni ca domnu’ Nicolicea! El, Iordache și alții! Să le fie rușine!”
 • „Domnu’ Nicolicea nu ne reprezintă și nu reprezintă nația și poporul român! A migrat de la un partid la altul, a alergat din funcții în funcții, nu-și merită funcțiile pe care le are!”
 • „Să le fie rușine, că e Parlamentul plin de anumiți indivizi… Uitați unde am ajuns din cauza lor și a legilor pe care le-au dat în Parlament! El cu Iordache și alți hoți!”

După ce legătura cu bunicul Luizei a fost întreruptă, Eugen Nicolicea a spus că vinovat de această situație este Rareș Bogdan, care l-a „înveninat” pe bătrân!

Minciuna groasă a lui Răzvan Dumitrescu

Pus într-o situație dificilă, Răzvan Dumitrescu a recurs la o minciună grosolană. El a spus: „Ceea ce s-a întâmplat în acest caz (crimele de la Caracal) n-are legătură cu legile justiției, are legătură cu Codul Penal, care e în vigoare și n-a fost încă modificat. Asta este. Dar… vedeți percepțiile, ca să înțelegem foarte clar. Astea sunt percepțiile”.

Fals! Alde Nicolicea și Iordache au maltratat sălbatic și Codul Penal (CP), și Codul de Procedură Penală (CPP), nu doar legile justiței. Au făcut-o în două valuri: prima dată și-au dus treaba murdară până la capăt, a doua oară s-au împotmolit. Iar partidul lor, PSD, avându-i ca „eminențe ale răului” pe Nicolicea și Iordache, a dat – prin Guvern – și ordonanțe de urgență prin care au modificat CP și CPP.

În plus, ultima tetativă de măcelărire a celor două Coduri s-a împotmolit ca urmare a dezastrului electoral din 26 mai și a arestării lui Liviu Dragnea pe 27 mai, nu prin voința PSD-iștilor Nicolicea și Iordache.

Dialogul de la Antena 3

Moderator (Răzvan Dumitrescu): Bună seara, mă auziți?

Bunicul Luizei: Bună seara. Da, vă aud.

Moderator: Care sunt precizările pe care doreați să le faceți?

Bunicul: Precizările pe care voiam să le fac… aveam împotriva lu’ domnu’ Nicolicea.

Moderator: Ce anume?

Bunicul: Domnu’ Nicolicea mai e în direct la dvs. în emisiune?

Moderator: Sigur că da. Ce anume doriți să precizați în legătură cu eventualele spuse de către domnul Nicolicea?

Bunicul: Domnul Nicolicea ce reprezintă – trecutul, prezentul sau viitorul?

Moderator: Domnul Nicolicea este invitatul meu la această emisiune, ca reprezentant al unui partid de guvernământ – PSD.

Bunicul: Am înțeles, dar ce reprezintă… la ce se referă – la prezent, trecut sau viitor?

Moderator: În legătură cu ce subiect, stimate domn?

Bunicul: Păi, domnu’ Nicolicea are atâtea probleme și atâtea necazuri… La ce vârstă și-a desvârșit studiile? Unde le-a făcut, unde le-a…? Mie mi-ar fi rușine să mai apar în fața națiunii – NAȚIUNII – cu asemenea oameni!…

Moderator: Stați puțin…

Bunicul: … El, Iordache și alții! Să le fie rușine!

Moderator: Stimate domn, v-a supărat vreo declarație a domnului Nicolicea? A făcut vreo afirmație care nu este corectă? Sau este un considerent general pe care dvs. îl aveți, fără legătură cu discuția concretă ce vizează cazul Luizei, cazul Alexandrei și felul în care merge ancheta?

Bunicul: Domnu’ Nicolicea să trăiască și să-și vadă de familia lui, de necazurile lui, problemele lui. Domnu’ Nicolicea nu ne reprezintă și nu reprezintă nația și poporul român! A migrat de la un partid la altul, a alergat din funcții în funcții, nu-și merită funcțiile pe care le are!

Moderator: Stimate domn…

Bunicul: Domnu’ Nicolicea să învețe să vorbească și să respecte nația și poporul român! Când a fost ales, a fost ales să ne respecte, să ne reprezinte ca nație, ca popor, ca oameni.

Moderator: Am o rugăminte, stimate domn. (…) Nu există, înțeleg, un drept la replică, în cazul de față. Discuția respectivă nu-și are obiectul, și vă mulțumesc oricum, înțelegându-vă totodată supărarea. Dar nu are legătură cu ce am discutat până acum. Vă mulțumesc mult.

Bunicul: V-am înțeles, v-am înțeles… Dar asemenea oameni să nu mai apară, să nu mai apară! Să le fie rușine…

Moderator: Stimate domn, am o rugăminte…

Bunicul: … să le fie rușine, că e Parlamentul plin de anumiți indivizi…

Moderator: Stimate domn, am o rugăminte. Toți cei din Parlament au în spate niște voturi, date de unii sau date de alții…

Bunicul: Unii și le merită, alții nu și le merită!

Moderator: Unii au fost votați, alții n-au fost votați, fiecare cetățean are preferința lui. În momentul în care cineva ajunge acolo, înseamnă are în spate niște voturi. Și sigur că poată fi tras la răspundere, tot prin vot, ori de câte ori sunt alegeri. (…) Este opinia dvs., este dreptul dvs. să aveți opinii față de orice alt politician, nicio problemă. Dar nu au legătură aceste opinii cu subiectul discuției noastre. Vă înțeleg supărarea, înțelegeți-mă și pe mine ca jurnalist…

Bunicul: Vă înțeleg, vă înțeleg, vă înțeleg… Dar pentru mine… eu am o durere în suflet. El are copii? Are nepoți?

Moderator: Vă cred, dar…

Bunicul: Uitați unde am ajuns din cauza lor și a legilor pe care le-au dat în Parlament! El cu Iordache și alți hoți!

Moderator: Stimate domn, vă mulțumesc pentru discuție…

Bunicul: Da, săru’ mâna, mulțumesc. Să trăiți!

Moderator: Ceea ce s-a întâmplat în acest caz n-are legătură cu legile justiției, are legătură cu Codul Penal, care e în vigoare și n-a fost încă modificat. Asta este. Dar… vedeți percepțiile, ca să înțelegem foarte clar. Astea sunt percepțiile. Domnule Nicolicea…

Eugen Nicolicea: În primul rând, ceea ce declară a mai declarat și altădată – chiar m-am săturat să aud inepțiile eștea -, invocând că le știe de la Rareș Bogdan. Deci, atacul unui politician de o asemenea factură… uite ce produce.

Moderator: Îl cunoașteți personal? Aveți o problemă…?

Nicolicea: Nu. Are o problemă pe care a spus-o singur: «Așa știu eu de la Rareș Bogdan».

Donați AICI pentru a susține proiectul ZIARISTII.COM!

CITIŢI ŞI:

* Cum a surprins-o Dincă pe Alexandra: „Se dezlegase de la pat și umbla legată la picioare, cu telefonul în mână”. Mărturia monstrului din Caracal e un amestec de adevăruri și minciuni

Cercelul negru și poșeta albastră din mașina gri. Noi indicii că monstrul din Caracal a omorât și alte fete

Alexandra trăiește. Sorinei i-a fost luat un rinichi. O lume paralelă, clădită de ticăloși pentru proști

Încă un șmen al polițiștilor care au nenorocit-o pe Alexandra. Soții Mirea au divorțat în 2018 ca să poată fi amândoi șefi!

DOCUMENT. Iată cine a ucis-o pe Alexandra! PSD și ALDE au scos din pușcării 3.592 de „Gheorghe Dincă” în 20 de luni

STENOGRAME. Apelurile Alexandrei la 112. Dialoguri dureroase. Disperarea fetei e tratată de polițiști cu ironii criminale

Pedofilul Drăghici are patru fete. Pe una, fiică vitregă, a violat-o de când copila avea 10 ani. Mama victimei este medic

Propaganda rusă despre vizita lui Iohannis în SUA: „un episod de nebunie”, „trădare națională”, „colonizare pe față”! Moscova, înfuriată de accentele anti-rusești ale întâlnirii de la Casa Albă

Angajamentele lui Iohannis în SUA: România nu va deveni prizoniera Chinei (Huawei, Cernavodă) și nici a Rusiei (Gazprom)

Masacrul de la Săpoca – „un lung șir de erori umane și manageriale”. Și o întrebare: de ce ținea directoarea PSD-istă 45 de posturi blocate?

10 COMENTARII

 1. Toți de la PSD de la varf și șefi de filiale sunt vinovati de dezastrul din justiție!!! Nu va este Rușine sa mențineți pensiile speciale, pentru care motiv? Oamenii aceștia au fost toată viața bugetari de lux și statul roman le-a plătit și toate impozitele in toată cariera profesionala.!
  Sunt alte categorii de intelectuali cu profesii mukt mai dificile și care au adus plusvaloare acestei tari și care astăzi au pensii de mizerie.!
  Întrebarea este de ce acest partid toxic numit PSD care ați făcut țara țăndări , țineți mortiș sa dați aceste pensii speciale când nimeni NU este mai presus de lege!! Așa scrie in Constituția României articolul 16.!!!!
  Sa le fie Rușine acestor indivizi , incompetenți, agramați, fără nicio expertiza profesionala.!!!!
  Ne-au mâncat ficații aceste figuri sinistre de la guvernare.!

 2. „Unchiuletul” Cumpănașu DE CE nu pomeneste nimic, NOMINAL, despre polticienii P.S.D. si A.L.D.E. care au lucrat IN INTERESUL INFRACTORILOR ?!!!
  (Intrebarea este, evident, absolut retorica, ca doar stim ca aceasta SECATURA este SLUGA PLATITA a actualei Puteri !)

  Apropo, nu te-ai intrebat, Grigore, cum de nu angajeaza, acest „Unchiulet”, pentru familia Alexandrei, un… avocat (care ar avea dreptul de a asista la toate actiunile Parchetului, inclusiv la audieri !) ? Raspunsul este simplu: ar iesi el din prim-planul comunicarii catre presa, mai ales daca ar fi vorba despre un (ALT !) „parlangiu” IRESPONSABIL, de tipul BUFONULUI de Tonel P., avocatul familiei Luizei… Cumpănașu vrea sa pastreze pentru el rolul de „GARGARAGIU”, CA SA-SI FACA NOTORIETATE SI PUBLICITATE, urcandu-se pe cadavrul propriei nepoate !!! MIZERABULA CREATURA, acest Cumpănașu !

 3. Si-nca ceva, Grigore: ai observat ca dupa incidentul redat in articolul tau, atat „Latrina3” cat si „GuițăTV” (caci aceste doua „fose-septice” se coordoneaza, intre ele, bineinteles !), „Cazul Luiza” a inceput sa fie… pedepsit (!), marginalizat (in raport cu cel al Alexandrei) ?!

 4. Admirabil bunicul Luizei care in ciuda tragediei prin care trece are mai multa ratiune si spirit critic decat majoritatea autoritatilor statului si a romanilor. Nulitatile de tablagii din politie, mirobolantii de procurori, marii specialisti ai lui Gavris, profesionistii de mucava de la INML nu au progresat nici pana la genunchiul broastei in elucidarea disparatiei Luizei, ca la Alexandra au incercat o musamalizare facuta de prosti pentru prosti care le-a explodat in fata. Nu avem cadavru, nu avem fata in viata, o cauta romanii din Diaspora cu afise imprimate din banii lor pe Luiza in timp ce politia de frontiera din Romania consuma aerul degeaba.

 5. (Apropo de cele scrise de „Mihai”:) Este de notorietate REALITATEA (!) ca Politia-de-Frontiera (condusa de generalul Buda, in intervalele cand nu este… seful intregii Politii !) este… CEA MAI CORUPTA STRUCTURA a I.G.P.R., a Ministerului de Interne !!!
  (Altfel de ce s-ar mai da… SPAGI URIASE – ! – pentru a „prinde” un transfer, o detasare, un post la „Frontiera” ?!!!)

 6. PERFECT DE ACORD cu domnul Parvu…..
  Din pacate asta s-a intimplat mereu dupa revolutie ………….atunci cand au pus mana pe tara BURGHEZIA COMUNISTA . ATENTIE…. NU FOSTI COMUNISTI !!! – –––-comunismul e o ideologie nobila ( dupa creatorii ei : Marx si Engels ). Din pacate aceasta ideologie a fost confiscata de bolsevicii rusi , care ne-au adus la dezastrul in care suntem acum……
  SI UITE ASA NE MANIPULEAZA BOLSEVICII – BURGHEZIA COMUNISTA – SECURICII – cu cozile lor de topor : Nicolicea , Iordache , VEORICA Dancila , alde Cumpanasu cu interlopul Codita , si nebunul de Dinca
  TOATE ACESTEA PENTRU A DISTRAGE ATENTIA OPINIEI PUBLICE DE LA ADEVARATELE PROBLEME ALE ROMANIEI…….
  PACAT… PACAT… POPOR ROMAN…. TREZESTE-TE SI CERE-TI DREPTURILE….
  Voteaza SCHIMBAREA !!!! Sa aruncam la lada de gunoi putregaiurile care nu mai incap de burti in fotoliile din PARLAMENT.
  MINCATI-LE MICII BETI-LE BEREA DAR NU-I MAI VOTATI !!!!!!!!!!!
  TRAIASCA ROMANIA MARE !!!!!

 7. NU INTELEG DE CE TREBUIE SA NE PURTAM CU MANUSI CU UN INDIVID DE TEAPA LUI DINCA ????
  FRATILOR….. chiar nu mai VREM sa gandim logic ?????
  Atata personal , mijloace , bani ,oameni care bat apa in piua , si nu ajung la nici un rezultat????
  NE SPUNE SI NOUA CINEVA CATI BANI SE CHELTUIE CU ACEASTA NEBUNIE ????
  Nu era mai ieftina o injectie cu SCOPOLAMINA pentru acest MONSTRU si astfel aflam tot fara sa avem acest balamuc ?????
  DAR STATI !!!!!! E DEMOCRATIE !!!! DREPTURILE OMULUI !!!!! NU SE POATE !!!!
  Sun mai bune legile lui Nicolicea , Iordache , Tariceanu , Dragnea…. VIZIUNE DEMOCRATICA ce mai !!!!! DEMOCRATIE PURA >>>>> HAI SICTIR >>>>>

 8. […] „Uitati unde am ajuns din cauza lor si a legilor pe care le-au dat in Parlament! El cu Iordache si alti hoti!”, a spus bunicul Luizei. Eugen Nicolicea a sustinut ca reprosurile bunicului Luizei sunt „ineptii”. Iata dialogul, redat de Ziaristii: […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here