În fața contraofensivei ucrainene, invadatorii ruși aruncă în luptă, pe frontul din Bahmut, cea mai nouă tehnologie militară

0
1383

Încercând să stopeze contraofensiva ucraineană în direcția orașului-fantomă Bahmut, armata rusă aruncă în luptă cea mai nouă tehnologie de echipamente militare pe care o are la dispoziție. Stocurile sale sunt însă limitate, iar rușii suferă pierderi grele, susține un oficial militar ucrainean.

Declarația oficială a fost făcută de

Aleksandr Borodin, ofițerul de presă al Brigăzii a 3-a separată de asalt a Forțelor Armate Ucrainene, a făcut dezvăluiri despre situația militară din Bahmut. El a vorbit într-o emisiune televizată, fiind preluată de site-ul Obozrevatel.com din Kiev.

Pe măsură ce „denazificatorii” ruși trimit în zonă blindate de diferite tipuri, acestea sunt distruse sistematic de trupele lui Zelenski.

Obozrevatel.com: „Armata rusă de ocupație încearcă să stopeze contraofensiva trupelor ucrainene în direcția Bahmut. Inamicul aruncă în luptă cea mai nouă tehnologie, dar nu atinge rezultatul dorit și suferă pierderi. Rușii nu-și pot completa stocurile cu noi tipuri de echipamente, deoarece resursele lor sunt limitate”.

Kremlinul nu acceptă să sucombe în Bahmut, așa că expediază acolo tancuri T-90M, vehicule de luptă de infanterie modificate pentru „operațiunea militară specială” din Ucraina, precum și vehicule de război electronic.

În rest, rușii au în depozite tehnică veche din perioada sovietică: zeci de mii de BMP-1 (vehicul amfibie) sau T-54 (tanc produs în martie 1945).

Aleksandr Borodin: „În general, situația noastră nu este rea, ci de succes, pentru că, într-un timp scurt, am distrus o cantitate foarte mare de forțe și echipamente inamice. Când începem să avansăm, ei folosesc o cantitate mare de echipamente. Nu așa cum au făcut-o în timpul ofensivei lor, când în tabăra noastră nu s-au înregistrat atât de multe daune la echipamente. Trebuie remarcat că ei folosesc cele mai noi modele de echipamente pentru a respinge contraatacurile și acțiunile noastre ofensive. Acestea sunt cele mai noi modele, dintre care, cu siguranță, au puține. În mod convențional, există T-90M, diverse vehicule de luptă electronică și de infanterie cu ultimele modificări. Probabil că au zeci de mii de BMP-1 sau T-54 în depozite, dar puterea lor de foc este mult mai mică”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* În plină criză, Guvernul Ciolacu dă ilegal 180.000 de euro televiziunii lui Pandele, ca să trimită caravana lui Mircea Radu prin Europa

* VIDEO. Ură viscerală și propagandă rusească delirantă în emisiunea lui Marius Tucă. Istoricul Armand Goșu desființează minciunile „analistului” Hartmann: „Nimeni, în afara lui Putin, nu susține asta!”

* Paparuda de la Realitatea Plus le înalță ode penibile Gabrielei Firea și lui Marcel Ciolacu / Despre Firea: „Foarte mulți bucureșteni o regretă. Destul a fost atacată, fără să se țină cont că e mamă! Oamenii vor un om gospodar ca ea, care poate reda siguranța și strălucirea Bucureștiului” / Despre Ciolacu: „E un exemplu pozitiv, că a reușit!” / Xenofobie la maxim

* Nașul TV, sancționat de CNA pentru că Radu Moraru n-a găsit tunelurile de sub Bucegi! 🙂 Drumul secret spre Egipt rămâne ascuns :)))

* Abia vârât în Guvern, Ponta emite abjecții anti-occidentale: „Vor doar să trimită facturi uriașe către statul român!”. Mesajul șocant e transmis, practic, de Guvernul României către statele care au sărit să ne ajute cu marii arși în explozia de la Crevedia

* VIDEO. Lui Ciolacu i-a explodat în nas minciuna „9,4%”! Acum își contrazice propria mitomanie: de un an tot clămpănea că „nu putem mări pensiile din cauza plafonului de 9,4% din PIB, pus de USR în PNRR”

* Propunerea șantajistă a lui Ciolacu, pentru UE: să fie lăsat să supra-îndatoreze România, să nu se atingă de pensiile speciale și nici de clientela de partid, să nu facă reforme și, la schimb, Europa să-i dea miliarde

* PNL a pus șef la Garda de Mediu Tulcea un infractor. După 4 luni, acesta a recidivat, fiind prins când lua șpagă 5.000 de euro. Are și „calități” politice: traseist trecut prin 7 partide!

* Trădare: Klaus Iohannis „își dorește” ca PSD să fie votat de cât mai mulți români! Acum trei ani pronunța cu scârbă: „acest Peee Seee Deee”

* EDITORIAL. Nunta lui Cherecheș. Etalarea obscenă a avuției și puterii în fața gloatei flămânde

* A doua remiză mincinoasă: 1-1 cu Israel, după 2-2 în Elveția. „Nu vreau să mergem la Euro! Nu merităm! Ne păcălim! Ne-au omorât! Să se desființeze fotbalul!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here