Înfiorătoare imagini! Pe acest criminal l-aș zidi ca pe Ana lui Manole!

1
2490

Imagini de coșmar la marginea orașului Bacău. Un bărbat a fost urmărit pe un câmp și călcat, intenționat, cu mașina de un localnic, după un conflict legat de terenul pe care pășteau animalele.

Scenele, extrem de violente, au fost filmate chiar de familia victimei, care roagă agresorul să înceteze, transmite Mediafax.

Pe imagini se vede cum mașina se îndreaptă spre bărbat și-l urmărește, iar în cele din urmă, când victima se apropie de soție, este călcată de autoturismul condus de un bărbat de 37 de ani.

În tot acest timp, femeia țipă. „Văleu, ce iese aicea! Vino încoace! Vezi că vine încolo! Dă-te la o parte!”, se aude femeia rugându-se de soțul ei să se ferească din calea agresorului.

„Vali! Vino la mașină!”, se aude un alt bărbat, însă chiar în acel moment bărbatul fugărit cu mașina este lovit din plin de mașina agresorului, care îi trece peste picioare. După ce trece cu mașina peste bărbat, agresorul își justifică fapta spunând că victima a venit „la furat”.

Bărbatul care a filmat îi spune pe nume: „Matei, faci rău, Matei”, însă agresorul calcă accelerația și pleacă.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, agent şef adjunct de poliţie Cătălina Creţu, a declarat, pentru Mediafax, că agresorul a fost reținut și apoi arestat preventiv, fiind cercetat pentru tentativă de omor.

„A fost o sesizare pe 112. O femeie de 41 de ani din Bacău a sunat și a anunțat că ar fi fost un conflict între soțul ei și un bărbat de 37 de ani. Acesta din urmă a fost reținut 24 de ore și arestat preventiv pentru 30 de zile, pentru tentativă de omor”, a declarat Cătălina Crețu.

Victima a fost internată în spital cu răni grave.

Surse judiciare au precizat că cei doi s-au certat din cauza unui teren pe care aduc la păscut oile și vacile.

CITIȚI ȘI:

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here