Îndemnul ironic al lui Adrian Năstase de Halloween, la adresa lui Dăncilă: „A venit timpul să alegeți Reaua cea mai mică!”

2
1614
Fostul premier Adrian Năstase, unul dintre PSD-iștii de vază care au ajuns în pușcărie, îi îndeamnă pe români s-o voteze pe Viorica Dăncilă – la rândul ei președinte PSD și prim-ministru.

Apelul lui Năstase, pe blogul personal, este făcut însă într-un registru ironic. Imaginea folosită nu este cea a candidatei PSD la prezidențiale, ci un dovleac de Halloween!

Textul confirmă registrul ironic: „Dragi compatrioți, de-a lungul ultimilor decenii, s-a spus că ați ales Răul cel mai mic. Băsescu în loc de Năstase, Băsescu în loc de Geoană, Iohannis în loc de Ponta. A venit timpul acum să alegeți Reaua cea mai mică. Votați Viorica Dăncilă!”

Este evident tonul zeflemitor al lui Năstase față de o persoană pe care, pe bună dreptate, o consideră caricaturală pentru dubla poziție în care se află: președinte al PSD și candidat la alegerile prezidențiale. În alte vremuri, și hoții erau mai cu ștaif în PSD!

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

2 COMENTARII

  1. Daaa…, „ADIȚĂ” (Sic !) a fost, intotdeauna,… „(UN-)PONTOS” (uneori… chiar „FIN” !), Va spunem asta in cunostinta-de-cauza: am stat de cateva ori de vorba cu el (aici, in Dobrogea), ba chiar i-am luat si doua interviuri !

  2. Adrian Năstase a produs bani de mic. Deci răul cel mai mic e femeia cu buric. Merge iapa pe izlaz și se priponește de pridvor cu gândul chior unde o să mor, ceea ce face din închisoare un Alcatraz și cu gânduri mereu negre un necaz are și haz, nu prin vocile din furcile caudine ci mergând cu gândul la cadâne, cu care omul Năstase mai făcu 6 case, iar voia lui deveni un mare hop cu jelănii.

    *33 Simion Olivian

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here