La o secție de votare din Sectorul 4, USR-PLUS are 363 de voturi la Consiliul Local și 0 la Consiliul General! Anomalii și la scorul lui Băluță

0
2889
Conform cifrelor încărcate în sistemul electronic, la Secția 759 din Sectorul 4, nimeni nu votase, până marți la prânz, cu USR-PLUS la Consiliul General, deși la Consiliul Local această formațiune a câștigat alegerile în secție

În timp ce PSD continuă să joace rolul nevinovatului, dovezile fraudei puse la cale la alegerile locale din 27 septembrie se adună pe minut ce trece. Cazul Secției de votare numărul 759, organizată în Grădinița Vista, din Sectorul 4, este unul de-a dreptul de manual.

Rezultatele raportate și încărcate de la secție în sistemul electronic al Autorității Electorale Permanente sunt pur și simplu imposibil de justificat, iar renumărarea voturilor se impune de urgență.

Concret, concret cifrelor raportate AEP și devenite oficiale, în secția de votare 759, alegerile pentru Consiliul Local Sectorul 4 au fost câștigate de USR-PLUS cu 363 de voturi, dar aceeași formațiune n-a mai primit nici măcar un singur vot la Consiliul General al Municipiului București!

În schimb, ca din senin, la secțiunea pentru Consiliul General, în această secție apar 450 de voturi pentru PSD Independent, al lui Marian Vanghelie! Același partid a luat doar 8 voturi la Consiliul Local.

Mai mult decât atât, în această secție Nicușor Dan a primit 450 de voturi (cifră ce pare apropiată de realitate, pentru că la Consiliul Local au fost 363 de voturi USR și 93 de voturi PNL) la alegerile pentru primarul general, dar la alegerile pentru primarul de sector, în mod miraculos, Daniel Băluță (PSD-PPU) a primit 564 de voturi, iar Simona Spătaru (candidata USR-PLUS și a PNL) – doar 273 de voturi!

La Sectorul 4, actualul primar Daniel Băluță, susținut de Clanul Sportivilor, PSD și PPU (Dan Voiculescu), a fost proclamat câștigător.

Cifrele aberante de la Secția 759 consemnate de numărătoarea parțială marți, ora 13.20:

Primar General:

Nicușor Dan: 450 voturi

Gabriela Firea: 235 de voturi

Traian Băsescu: 131 voturi

Primar de Sector

Daniel Băluță (PSD-PPU/Dan Voiculescu): 564

Simona Spătaru (USR-PLUS – PNL): 273

Ștefănel Marin (PMP): 26

Consiliul General

PSD Independent (Marian Vanghelie): 450 de voturi

PSD: 235 de voturi

PMP: 131 voturi

USR-PLUS: 0 voturi

Consiliul Local

USR-PLUS: 363

PSD-PPU/Dan Voiculescu: 311

PNL: 93

PMP: 60

PSD Independent (Marian Vanghelie): 8 voturi

Conform cifrelor încărcate în sistemul electronic până marți la prânz, la Secția 759 din Sectorul 4, USR-PLUS a avut 0 voturi la Consiliul General. În schimb, partidul lui Vanghelie a conducea alegerile pe secție, cu 450 de voturi
La Consiliul Local Sector 4, în aceeași secție 759, USR-PLUS conducea marți la prânz, cu 363 de voturi
Potrivit cifrelor oficiale, în Secția 759 (Sectorul 4), marți la prânz conducea Nicușor Dan, cu 450 de voturi
În mod surprinzător, la aceeași secție și în același moment, la primăria de sector conducea Daniel Băluță (PSD-PPU/Dan Voiculescu), cu 564 de voturi! „Cineva” încearcă să lase de înțeles că votanții USR-PLUS și PNL s-au decis să-l voteze pe Băluță la primăria de sector

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.