Inconștienții! O minciună a lui Arafat, preluată de Ciolacu și Ponta: „vizita la urgențe va costa 10.000 de lei”

2
2551
Campanie mincinoasă a PSD, susținută de Raed Arafat împotriva ordonanței din domeniul sănătății

Raed Arafat, secretar de stat în Ministerul de Interne, este un inamic înverșunat al ordonanței care dă acces și clinicilor private la programele naționale de sănătate. Arafat s-a opus de-a lungul timpului oricărei reforme în Sănătate, consolidându-și poziția și influența asupra Departamentului pentru Situații de Urgență.

În urma mai multor intervenții ratate ale ISU și a neregulilor constate în acest serviciu, Raed Arafat trebuia demis de mult, dar Marcel Vela (PNL) s-a temut s-o facă din cauza „popularității” medicului palestinian.

„Pe cine nu lași să moară, nu te lasă să trăiești” e un proverb care se potrivește bine în acest caz. Arafat e cel mai mare critic al ordonanței din Sănătate, mai mult, spune și lucruri neadevărate pe posturile de televiziune, oferind muniție PSD-iștilor împotriva PNL.

„O să pierdem personal din domeniul public. Afectăm nivelul din domeniul public. Acest lucru nu aduce un sistem mai bun, nu va putea să înlocuiască ce facem noi. (…) O vizită la UPU s-ar putea să te coste și 10.000 de lei. În SUA ieși cu 3.000 de dolari factură la o răceală și febră”, a declarat Raed Arafat la România TV.

Declarația oficialului, susținut de PSD, nu se bazează decât, cel mult, pe estimările acestuia. Serviciile de urgență la care face referire sunt gratuite, conform prevederilor legale și așa sunt peste tot în Uniunea Europeană, fiind exclus ca o persoană care are nevoie de o intervenție de urgență să fie pusă să plătească ceva. Din păcate, uneori, plătește cu viața din cauza corupției și a pilelor din interiorul ISU, serviciu aflat în subordinea lui Arafat.

De atât a avut nevoie PSD ca să pornească o campanie de dezinformare. Marcel Ciolacu, președinte interimar PSD, postează pe pagina sa enormitatea, devenind un propagator de fake news.

Acest tip de campanie arată cât de mult își desconsideră PSD-iștii susținătorii. N-au nici cel mai mic respect față de ei dacă speră că printr-o astfel de minciună se vor întoarce la guvernare.

Victor Ponta n-a rămas nici el mai prejos în ce privește promovarea aberațiilor lui Arafat și a postat și el enormitatea pe pagina lui.

Doar și pentru această informație neadevărată care poate induce îngrijorare în rândul populației, Raed Arafat merită să fie demis.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:  

* VIDEO. Un puști de 9 ani, hărțuit la școală, și-a rugat mama să-l lase să se spânzure. Acum, e eroul planetei

* Coronavirusul a dus Euro la 4,8 lei, un record absolut. Aurul s-a scumpit cu 4 lei pe gram într-o singură zi

* OPINIE. De la Hanau la Ditrău, românii, victime și călăi, în noul naționalism care sfârtecă Europa

* VIDEO. Mesajul monstrului care l-a ucis pe Viorel, românul din Germania. Cât de nebun era teroristul?

* Monstrul din Hanau. Cine e dezaxatul care l-a ucis pe Viorel pentru că mașina sa avea numere de România

* Vili Viorel Păun, 23 de ani, numele tânărului ucis în atacul terorist din Germania, confirmat de primar, unchiul victimei

* Ce destin pentru românul ucis în atacul din Germania! „Copilul abia ieşise de la muncă. A oprit să-şi ia un suc”. Era singur la părinţi…

 

 

2 COMENTARII

  1. Nasol tare de tot.Se sparge mafia din sanatate.
    Tipa ca din gura de sarpe beunerasii. Cum sa plece pacientul de la publicul lui beuran la un privat decent.
    Asta vrea sa ne bage in cap cum ca s-ar privatiza UPU de parca asigurarile pe care le platim nu ar fi un fel de taxa de solidaritate.In mintea astuia fiecare dintre noi ajungem in fiecare luna la UPU.
    Eu nu am fost niciodata la UPU cu toate ca dupa 18 ani am platit 30 de ani asigurari(ca prostul)pana cand am zis stop.De 15 ani nu mai platesc deloc si ma descurc in privat mai bine daca o sa am nevoie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here