VIDEO. Un puști de 9 ani, hărțuit la școală, și-a rugat mama să-l lase să se spânzure. Acum e eroul planetei

3
19874
Quaden Bayles, un elev de 9 ani care a vrut să se sinucidă din cauza hărțuirii de către colegii săi, devine un erou pentru întreaga lume

Mama unui băiat de 9 ani din Australia și-a filmat fiul în timp ce acesta o ruga să-i dea o frânghie să se spânzure pentru că nu mai suportă să fie hărțuit de colegii de școală.

VIDEO. Atenție, imagini care pot provoca o emoție puternică. Copil de 9 ani îi cere mamei o frânghi ca să se spânzure pentru că nu mai suportă hărțuirea colegilor de școală.

Quaden Bayles suferă de nanism (nu crește în înălțime), iar această afecțiunea i-a transformat viața într-un calvar. Mama lui s-a plâns în repetate rânduri că fiul suferă din cauza batjocurii la care e supus de către colegii lui, dar nu a găsit înțelegere la directorul școlii și nici la profesori.

Video-ul postat pe Twitter a creat emoție în întreaga lume, iar Quaden Bayles a devenit un erou în lupta cu bullying-ul (hărțuirea unor copii de către colegii de școală), un fenomen care face multe victime și produce suferințe cumplite.

Mai mulți actori, vedete sportive, dar și mii de oameni s-au arătat solidari cu elevul de nouă ani și i-au sărit în ajutor.

VIDEO. Mesajul actorului Hugh Jackman pentru Quaden Bayles (traducerea mai jos).

Actorul Hugh Jackman, star-ul super producției X Man, a postat un filmuleț în care îl încurajează pe băiat: „Quaden, ești mai puternic decât crezi. Și, indiferent de ce se va întâmpla de azi înainte, eu sunt prietenul tău. Vă rog, aveți grijă Quaden, bullying-ul nu este în regulă. Viața, și așa, e suficient de grea, deci nu uitați, fiecare persoană din fața noastră are emoții și sentimente, hai să fim mai buni”.

Quaden Bayles a primit încurajări din întreaga lume, declanșând un fenomen. În weekend va da lovitura de începere într-un meci de rugby în șapte, sport extrem de popular în Australia. Pe rețelele sociale s-a derulat o campanie de strângere de fonduri pentru ca Quaden să meargă la Disneyland, în mai puțin de 24 de ore s-au adunat peste 150.000 de dolari americani.

Suferința băiatului și mesajul mamei care a făcut filmarea din disperare că nu a reușit să găsească înțelegere la școală, la profesori și colegii copiilor reprezintă doar un episod dramatic din fenomenul atât de răspândit al bullying-ului din școli. 

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Coronavirusul a dus Euro la 4,8 lei, un record absolut. Aurul s-a scumpit cu 4 lei pe gram într-o singură zi

* OPINIE. De la Hanau la Ditrău, românii, victime și călăi, în noul naționalism care sfârtecă Europa

* VIDEO. Mesajul monstrului care l-a ucis pe Viorel, românul din Germania. Cât de nebun era teroristul?

* Monstrul din Hanau. Cine e dezaxatul care l-a ucis pe Viorel pentru că mașina sa avea numere de România

* Vili Viorel Păun, 23 de ani, numele tânărului ucis în atacul terorist din Germania, confirmat de primar, unchiul victimei

* Ce destin pentru românul ucis în atacul din Germania! „Copilul abia ieşise de la muncă. A oprit să-şi ia un suc”. Era singur la părinţi…

* Ce a discutat Iohannis cu Orban la întâlnirea informală și care au fost nemulțumirile președintelui

3 COMENTARII

  1. Să înțeleg că porcării de acest gen (și nu numai !) nu se întâmplă numai în țări din lumea a 3’a (inclusiv la noi !), ci iată că derbedei hâtri se găsesc și în țările așa-zis (mai) civilizate ! Acest caz îmi demonstrează încă odată (deși nu mai era cazul !) că între ei, în principal, copiii sunt răutăcioși (în multe cazuri chiar răi, malefici în unele cazuri !) !
    O vină deosebită în acest caz o au directorul și profesorii școlii care nu au intervenit de la început pentru protejarea micuțului !

    • Foarte adevarat,ei sunt cei mai vinovati si trebuie pedepsiti,putea sa se intample o tragedie daca mama nu avea inspiratia data de disperare sa filmeze cu telefonul si sa-l puna pe net!

    • Problema mare o reprezinta parintii copiilor hartuitori. Sigur scoala trebuie sa ia masuri sa previna asfel de comportamente, dar fara sancctionarea parintilor copiilor hartuitori se trateaza doar efectul, nu cauzele. In general copiii reproduc la scoala comportamentul de acasa, iar un copil abuzator la scoala este la randul lui abuzat acasa!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here