Să te crucești, nu altceva! Un polițist a sunat la 112, anunțând că-l bate nevasta

0
780
112 servicul de urgenta
Un apel neobisnuit a fost preluat de operatorii serviciului de urgență, un polițist a cerut ajutor pentru că era bătut de soție

Cei de la serviciul de urgență au fost luați prin surprindere în momentul în care au primit un apel de la un polițist care cerea o intervenție de urgență. Acesta solicita ajutor din partea forțelor de ordine pentru a-l salva de sub papucul soției.

Un poliţist din Florești, Prahova a cerut ajutorul colegilor după ce, în timpul unui scandal cu soţia, femeia a început să-l lovească, anunță Mediafax.

Oamenii legii au întocmit dosar penal şi au emis şi un ordin de protecţie pentru cinci zile.  Surse din rândul achetatorilor au declarat că incidentul s-a petrecut joi seară, în localitatea Floreşti.

Un poliţist, angajat la postul din Filipeştii de Pădure, a sunat la 112 ca să reclame că soţia îl bate. Sursele citate au precizat că, iniţial, cei doi s-au certat iar, apoi, femeia a început să-l lovească pe poliţist cu palmele şi pumnii peste faţă.

Fiica lor de 16 ani era de faţă şi a fost şi ea îmbrâncită de mamă. Ca să nu degenereze tot scandalul, poliţistul ar fi preferat să sune la 112 să-şi cheme în ajutor colegii.

Cei din familie nu au dat amănunte despre motivele scandalului. A fost întocmit un dosar penal pentru violenţă în familie şi a fost emis un ordin de restricție pentru soție o perioadă de 5 zile, conform Mediafax.

În urmă cu două zile, artista Andreea Antonescu a sunat la 112, anunţând că este sechestrată de către iubitul ei într-un apartament din Iaşi. Apelul s-a dovedit a fi unul fals. La intervenția polițiștilor, vedeta și partenerul ei au fost găsiți în stare de ebrietate, fără urme de violențe. 

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Inconștienții! O minciună a lui Arafat preluată de Ciolacu și Ponta: „vizita la urgențe va costa 10.000 de lei”

* VIDEO. Un puști de 9 ani, hărțuit la școală, și-a rugat mama să-l lase să se spânzure. Acum, e eroul planetei

* Coronavirusul a dus Euro la 4,8 lei, un record absolut. Aurul s-a scumpit cu 4 lei pe gram într-o singură zi

* OPINIE. De la Hanau la Ditrău, românii, victime și călăi, în noul naționalism care sfârtecă Europa

* VIDEO. Mesajul monstrului care l-a ucis pe Viorel, românul din Germania. Cât de nebun era teroristul?

* Monstrul din Hanau. Cine e dezaxatul care l-a ucis pe Viorel pentru că mașina sa avea numere de România

* Vili Viorel Păun, 23 de ani, numele tânărului ucis în atacul terorist din Germania, confirmat de primar, unchiul victimei

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here