sâmbătă, mai 18, 2024
AcasăDezvăluiriÎncă un rol de prost! Mircea Diaconu vrea să fie președintele "maidanezilor"...

Încă un rol de prost! Mircea Diaconu vrea să fie președintele „maidanezilor” din 10 august, al „haitei care ucide”

-

Mircea Diaconu vrea să fie președintele tuturor românilor. Inclusiv al celor pe care anul trecut, după marele protest din 10 august, îi asemăna cu „o haită care ucide, ca maidanezii”.

Diaconu, despre care Toader Paleologu spunea că „este un bun actor în roluri de prost”, va fi „candidatul independent susținut de două partide (Pro România și ALDE).

Pe 11 august 2018, europarlamentarul (pe atunci) Mircea Diaconu spunea la Antena 3 că violențele de la mitingul Diasporei din 10 august, de la București, nu au fost spontane, iar jandarmii au fost cei atacați. Mai mult: atacatorii „aveau comportamentul unor trupe paramilitare”.

- Advertisement -

Discursul lui Mircea Diaconu din 11 august 2018

Protestele sunt un mijloc democratic de a spus o părere. Totul este în regulă, până în clipa în care spargem cordoanele sau încercăm să intrăm în sediul Guvernului.

Ce m-a speriat aseară foarte tare a fost comportamentul acela de haită care ucide. Nu am văzut așa ceva decât la maidanezi. Deci, în stilul acesta. Deasupra scria «Protestul Diasporei». Nimic mai neadevărat. Nu era diaspora acolo, nu erau nici protestatari politici.

Au un comportament ca niște trupe paramilitare, foarte bine antrenate, și băieții aceia cam semănau între ei. Mi-e teamă că s-au creat exact aceste structuri paramilitare. Să nu o dăm pe galerie!

- Advertisement -

Îmi pare rău să o spun, dar e mult mai rău de atât. Eu cred că se antrenează, vorbesc de dinainte. Lor nu le ascultă nimeni telefoanele? Erau parcă 6 milioane de oameni interceptați.”

L-au speriat și protestele din acest an

Un an mai târziu, Mircea Diaconu era din nou pe metereze. Pe 10 august 2019, pe la prânz, avea prevestiri sumbre. S-a speriat degeaba, dar ne-a lăsat mărturie o nouă doză de prostie.

„Sper să nu fie violențe. Să-şi manifeste ce vor ei acolo. Eu nu pot să înţeleg, în continuare, nişte lucruri: că sunt nişte legi în România. Cât de cât s-au apropiat puţin. Sunt nişte autori ai protestului, despre asta e vorba. Nu există lucru fără organizare, asumare. Despre asta a fost vorba, în toată perioada de dinainte.

Văd că acum se intră oarecum în subiect. I-am auzit că au şi nişte revendicări, ieri, dacă nu mă înşel, la televizor, ceea ce iar m-ar bucura enorm. Că nu poţi protesta în sine, ci pentru ceva. Nu cu pietre din asfalt în capul nimănui, nu cu dat foc la nimic. Nu aşa! Potestul este cu gura, cu opinia, cu ideea. Nu cu parul! Este vorba de proporţionalitatea reacţiei din partea cealaltă. Pe de altă parte, situaţia este extrem de aiurea, după părerea mea, acum. E ca un fel de timorare a părţilor, habar nu am. Cert este că sunt curios ce se va întâmpla astăzi”.

O mare înșelătorie: Tăriceanu în opoziție. Imunitatea lui e în mâinile PSD. ALDE continuă să voteze alături de Ciuma Roșie

Bestia Drăghici își șantaja fetița de 10 ani, ca s-o violeze: „Dacă nu te ating, mă îmbolnăvesc și mor. Vrei să moară tati?!”

Director BNR: „Suntem într-o situație extrem de dificilă, politic și economic. Nu cred că mai rezistăm până la alegeri”

- Advertisement -

5 COMENTARII

  1. Cu cât afli mai multe despre acest specimen, descoperi un ‘personagiu’ cel puțin duplicitar, laș, care pentru satisfacerea intereselor personale calcă și pe ‘cadavre’, un vierme hidos lipsit de coloană vertebrală, ca de altfel toți viermii de KKt din care se trage.
    Sincer să fiu, inițial îmi lăsase o impresie bună, a unui individ liniștit, cu caracter. Asta până la alegerile pentru Parlamentul European / 2014 când i’am sesizat adevărata meclă malefică de colaborator roșu sekurist, de trădător bolșevik mizerabil infestat cu pesta porcină africană, de pupinkurist înnăscut capabil să calce în copitele lui peste orice pentru interesul lui …
    Intr’adevăr, i se mulează ca o mănușă caracterizarea că i se potrivesc rolurile de ‘prost’, ‘pămpălău’, ‘oligofren’, ‘dus cu capul’ … , dar a unuia periculos care trebuie ținut sub observație !
    Blestem pe el + familia lui, inclusiv a celor din aceiași tagmă cu acest ‘rahat’ cu ochi scârbos !!!
    MOARTE TRĂDĂTORILOR NEAMULUI ROMÂNESC ȘI ACOLIȚILOR LOR PRIN AKURPUNKTURĂ -:metoda dr Vlad Țepeș !!!

  2. Dar pana când mai vreți sa conduceți țara asta , tovarăși ? Pana o distrugeți complet ? Va place în ce hal a ajuns țara după 80 de ani de comunism ? Hai la pușcărie cu toate jigodiile bolșevice trădătoare și vânzătoare de țara !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -