sâmbătă, aprilie 20, 2024
AcasăDezvăluiriE tot mai clar că Dincă a omorât-o și pe Luiza. Sângele...

E tot mai clar că Dincă a omorât-o și pe Luiza. Sângele fetei de 18 ani a fost găsit în casa monstrului din Caracal

-

Dispar și ultimele iluzii: Dincă a omorât-o și pe Luiza Melencu (18 ani), la fel ca pe Alexandra Măceșanu (15 ani). Pe amândouă le-a ars apoi în butoiul de tablă. Dovezile anchetatorilor sunt implacabile.

Testele de laborator au confirmat că cele trei pete de sânge găsite în casa lui Gheorghe Dincă, la prima cercetare la fața locului, sunt ale Luizei, au precizat pentru Mediafax surse judiciare.
Avem confirmarea că Luiza a fost în casa lui Dincă și că ea a fost tratată cu brutalitate sau chiar cu cruzime.
La asta se adugă și amănuntul că procurorii DIICOT au găsit, în data de 5 august, un sac cu oase şi cenuşă în pădurea în care Gheorghe Dincă a indicat faptul că şi-a ascuns urmele.
Monstrul din Caracal a susținut, la acel moment, că este vorba despre rămăşiţele umane ale Luizei Melencu (18 ani), pe care ar fi ucis-o în luna aprilie, în aceeaşi zi în care a sechestrat-o. INML nu a putut identifica un ADN, deoarece oasele erau prea calcinate, însă specialiștii refac analizele.

O mare înșelătorie: Tăriceanu în opoziție. Imunitatea lui e în mâinile PSD. ALDE continuă să voteze alături de Ciuma Roșie

Bestia Drăghici își șantaja fetița de 10 ani, ca s-o violeze: „Dacă nu te ating, mă îmbolnăvesc și mor. Vrei să moară tati?!”

Director BNR: „Suntem într-o situație extrem de dificilă, politic și economic. Nu cred că mai rezistăm până la alegeri”

- Advertisement -

1 COMENTARIU

  1. In acest moment al anchetei (terminarea unei runde de cercetari amanuntite in casa si curtea lui Gheorghe Dinca), procurorii ar trebui sa iasa, IN SFARSIT, cu niste declaratii OFICIALE (!) despre stadiul anchetei si REZULTATELE DE PANA ACUM !

    Trebuie, astfel, stopata INVAZIA (!) de „stiri-…PE-SURSE” (Sic !), care nu fac decat sa alimenteze DEGRINGOLADA din opinia-publica, privitoare la acest subiect, starea de CONFUZIE GENERALA, care-i ajuta pe ESCROCI (cum ar fi „unchiuletu’ ” alexandru Cumpanasu sau avocatul Tonel Pop !) sa pescuiasca in ape tulburi, iar MANIPULATORILOR din zona Puterii pesediste si slugilor lor din media le ofera oportunitatea de a elabora fel de fel de scenarii ABRACADABRANTE, care îi… scot basma curata tocmai pe politicienii „CIUMEI ROSII”, care conduc, de 30 de ani, judetul Olt !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -