Imagini zguduitoare: coadă de dricuri la morga din Craiova. Marți, 13 din cele 15 decese au fost asociate Covid-19

1
3186
Coadă de dricuri la morga spitalului din Craiova / FOTO: Reddit - whoislucian

Mai multe imagini cutremurătoare, cu coada de dricuri formată la morga Spitalului Județean din Craiova, au fost postate și distribuite în ultimele zile pe rețelele de socializare.

Imaginile, surprinse de un cetățean din Craiova, au fost postate inițial pe Reddit, iar autenticitatea lor a fost confirmată pentru Gazeta de Sud de managerul spitalului, Laurențiu Ivanovici. Acesta a mai precizat că fotografiile respective au fost făcute marți, când numărul de decese din spital a fost mare, cele mai multe fiind provocate de Covid-19.

„Nu programăm decesele… Marți și miercuri au fost multe decese. Fotografia a fost făcută marți. Astăzi nu mai sunt”, a spus Laurențiu Ivanovici.

Coada-dricuri-craiova
Coadă de dricuri la morga spitalului din Craiova / FOTO: Reddit – whoislucian

Managerul spitalului a mai precizat că marți au fost 15 pacienți eliberați de la morga spitalului, dintre care 13 decese erau asociate Covid-19.

„Marți au fost eliberați 13 pacienți Covid decedați, dintre care 5 au decedat luni. Miercuri au decedat alți 6 pacienți Covid”, a mai declarat managerul Laurențiu Ivanovici.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Se apropie verdictul în alegerile din SUA. CNN: Biden 253, Trump 213 electori. Câștigă cine ajunge la 270

Încă un deputat PSD condamnat pentru corupție! 6 ani de închisoare pentru o șpagă de 400.000 de euro, trafic de influență și spălare de bani

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here