Bacalbaşa loveşte din nou. După „Fă, tu te speli la p…ă?”, împute Parlamentul României cu nazisme anti-Iohannis

2
4665

Celebru pentru brutalitatea limbajului său insalubru, deputatul PSD Anton Bacalbaşa comite o nouă nerozie naţională. De data asta, el împute aula Parlamentului României, instituţia fundamentală a democraţiei constituţionale, printr-un limbaj nazist adresat „cu mantă” preşedintelui Iohannis.

Bacalbașa a folosit miercuri, în Casa Poporului, termenul „untermensch”, folosit de naziști pentru cei pe care Hitler îi considera „impuri” ca oameni, ca nefăcând parte din „rasa ariană”. În numele acestei inventate schizofrenii sociale, fasciştii au produs milioane de victime în toată lumea. Asta nu doar că nu-l deranjează pe un alienat ca Bacalbaşa, ba chiar îi oferă tribună să renască acel discurs criminal. Iată cum a vorbit deputatul PSD-ist de Galaţi, de la tribuna Parlamentului:

„Sigur că aici ne-am adunat oameni de pe toate orizonturile sociale și culturale. Suntem colegi nu pentru că ne-au plăcut unii, ci pentru că ne-a adunat soarta împreună. Totuși eu nu înțeleg să suport și să admit mârlănia unui individ care pentru mine este untermensch, că tot avem președinte german, și care vorbește după ce am votat eu și colegii mei despre decizii rușinoase. Deciziile Parlamentului nu sunt rușinoase și nerușinoase, sunt deciziile Parlamentului. Să facem politică, să ne înfruntăm, dar să ne ferim ca naiba de mârlani care ajung la microfon”, a spus Anton Bacalbașa, de la tribuna Parlamentului României.

Scuzele PSD-iste nu ajută la nimic

Deputatul minorității germane, Ovidiu Ganț, a intervenit și l-a acuzat pe PSD-istul spurcat la gură de o amplă campanie de discreditare a președintelui Klaus Iohannis.

„Şi eu sunt german, domnul deputat, şi ce legătură are asta cu rezimul nazist? Nu vă este ruşine să veniţi în Parlamentul României şi să vă adresaţi de maniera asta unui coleg? Nu vă este ruşine să faceţi acest lucru în raport cu preşedintele ţării? Mai mult decât atât, aceste mizerii nu sunt singulare. Sunt parte a unei campanii ticăloase folosite de partidul dvs. la adresa minorităţii germane şi a preşedintelui ţării. Nu mai departe decât luna trecută consilierul de stat Dana Rozalia Varga şi-a permis să pună pe Facebook o asociere între preşedintele României şi dictatorul Adolf Hitler, cel mai mare criminal probabil din istorie. Vă înscrieţi pe această agendă? Continuaţi ce au făcut Vâlcov, Pop şi Vasilescu, reprezentanţi PSD, indivizi certaţi cu legea, sancţionaţi de CNCD. Este inadmisibil! Ştiţi că asta este infracţiune în România, să faci apologia terminologiei naziste? Nu vă este ruşine, domnule deputat? Nu aveţi ce căuta în Parlamentul României. Sunteţi o ruşine pentru România şi Parlament”, a fost reacția lui Ovidiu Ganț.

Ulterior, liderul grupului PSD, Alfred Simonis și-a cerut scuze pentru intervenția lui Bacalbaşa. Și președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu i-a cerut scuze președintelui Klaus Iohannis de la tribuna Parlamentului.

Însă gesturile lor reparatorii nu şterg urmele de moloz insalubru lăsate în conştiinţa publică de unul dintre cei mai infecţi politicieni în privinţa limbajului. Bunăoară, rămâne intangibilă pe obrazul breslei medicale pata mizerabilă produsă de Anton Bacalbaşa într-un dialog televizat din Galaţi, când a vorbit incalificabil faţă de o femeie pe care a consultat-o.

Dana Rozalia Varga, alt focar de infecţie nazistă

Fiica bulibaşei (stânga), omul lui Tăriceanu

Accidente naţionale precum Bacalbaşa nu sunt unice. În chiar interiorul Guvernului României, a crescut un alt focar de infecţie nazistă: Dana Rozalia Varga, consilier special al premierului Viorica Dăncilă.

Rămâne un mister pentru o ţară fie ea şi ca România – penetrată de corupţie până în măduva osoasă a democraţiei – cum de o persoană ca Dana Rozalia Varga, fiica bulibaşei Varga, de la Cluj, a ajuns la vârful statului român, în Guvernul României.

Din postura aceasta, de înalt responsabil în stat, Dana Rozalia Varga şi-a permis să folosească şi ea însemne naziste pentru a-l ataca pe adversarul numărul 1 al clanurilor, prin importanţa funcţiei sale în peisajul celor care se opun atacului la statul de drept: preşedintele României.

Dana Varga, consilierul premierului Viorica Dăncilă pe „problematica romă“, a distribuit pe pagina sa de Facebook un colaj de fotografii în care sugera asemănarea între Klaus Iohannis şi dictatorul nazist Adolf Hitler (vezi mai jos)! O imensă blasfemie nu doar pentru ea personal, dar mai ales pentru Guvernul României. Nici până azi, nimeni din aparatul central de securitate nu a explicat cum de a penetrat o astfel de individă interesele prooccidentale ale României, prin cultivarea discursului rasist de la vârful statului român.

Postarea consilierului Dana Varga, care lucrează în cadrul Secretariatului General al Guvernului, a fost publicată pe contul personal al acesteia și a fost ștearsă ulterior.

Prea târziu! Cercetătorii de la „Elie Wiesel” au sesizat întâmplarea tragică pentru imaginea României şi au reacţionat prompt şi corect.
„Institutul Național pentru Studierea Holocaustului din România „Elie Wiesel” dezaprobă gestul unei persoane publice cu funcție de demnitar, care încearcă în scop politicianist să acrediteze asemănări între președintele Iohannis și dictatorul nazist”, se arată într-un mesaj postat pe contul de Facebook al Institutului Naţional pentru Studierea Holocaustului din România „Elie Wiesel”.

DOCUMENT. Iată cine a ucis-o pe Alexandra! PSD și ALDE au scos din pușcării 3.592 de „Gheorghe Dincă” în 20 de luni

Mircea Diaconu, candidatul „Iliescu 2”. A avut un rol malefic la Revoluție, iar acum vrea să fie președintele României

Demnitarul-pedofil a chemat-o la duș pe prietena de 11 ani a fiicei sale vitrege. Monstrul s-a plimbat dezbrăcat în fața ei, în camera de hotel

Bestia Drăghici își șantaja fetița de 10 ani, ca s-o violeze: „Dacă nu te ating, mă îmbolnăvesc și mor. Vrei să moară tati?!”

 

2 COMENTARII

  1. Asta e un badaran fara educatie care probabil si-a luat examenele cu bani ca sa ajunga doctor, iar ca doctor a fost o nulitate, altfel nu pot sa-l inteleg nici pe el nici pe obraznicatura aia de Mitraliera cum au ajuns sa fie medici si sa vrea in parlament cand habar nu au cum sa faca nici munca aia?!?! Astia nu pot fi nici medici nici parlamentari, dupa felul cum se exprima ii poti numi doar taranoi badarani si inculti ( a nu se confunda cu taranul cinstit care duce greul tarii pe spatele lui)!!! Iar muierea aia, fata de bulibasa, o fi cotizanta la dracila, ca stim ca bulibasa are mult aur…poate de dat la PM… sa-si cumpere brose, una noua, la fiecare tinuta, doar-doar o arata ciuma batrana o idee mai aratoasa, ptiu drace!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.