„Ciolacu se folosește de sateliții Șoșoacă și Simion pentru a sabota prezența lui Zelenski în Parlament! A încercat să anuleze intervenția lui Zelenski și anul trecut”

1
630
Ciolacu mimează doar atașamentul pentru valorile democratice, în realitate e omul sistemului și i-a manevrat din umbră pe extremiști să blocheze discursul lui Zelenski în Parlament, acuză Cîțu

Fostul premier liberal Florin Cîțu l-a acuzat pe Marcel Ciolacu, liderul PSD, de faptul că s-a folosit de extremiștii Diana Șoșoacă și George Simion pentru a-l împiedica pe președintele ucrainean Volodimir Zelenski să vorbească marți în Parlamentul României. Nu e prima oară când Cîțu avertizează că, de fapt, premierul Ciolacu doar mimează atașamentul pentru democrație și valorile europene, în realitate făcând alte jocuri.

Volodimir Zelenski a venit în România pentru prima oară după invadarea Ucrainei de către Rusia și avea în program un discurs în fața Parlamentului. Evenimentul a fost anulat din cauza amenințărilor proferate de extremiști. Diana Șoșoacă și parlamentarii AUR au promis că fac scandal și că nu-l vor lăsa să-și țină discursul.

„Dacă vi-l prind în Parlament pe Zelenski, va fi rău, puteți să aduceți tot SPP-ul din lumea asta!”, a urlat Șoșoacă, o avocată cu traiectorie dubioasă și frecventă vizitatoare a Ambasadei Rusiei. Aceasta a fost, până în primăvara lui 2020, o vehementă contestatară a PSD, a BOR și susținătoare a luptei anticorupție. Apoi și-a șters contul de Facebook, a dispărut câteva luni și a reapărut ca mare naționalistă, promovată intens pe rețelele de socializare, pe post de fanatică religioasă, contestatară a UE, a NATO, a valorilor europene și democratice și deosebit de activă în colportarea conspirațiilor. Apoi a aterizat în Parlament pe listele AUR, după ce extremiștii s-au înțeles cu un partid foarte discret, înțesat de generali și condus oficial de conspiraționistul Ninel Peia.

Delirul de marți al Dianei Șoșoacă, acest personaj toxic pe care instituțiile statului român îl tolerează în mod dubios de atâția ani, a atins paroxismul. „Să nu îndrăzniți să-l băgați în Parlamentul României, iar pe străzi românii ar trebui să iasă și să nu permită intrarea în țara noastră a acestui neobrăzat, nerușinat, un trădător inclusiv al țării sale!”, a țipat Șoșoacă într-un mesaj video postat pe Facebook.

România s-a făcut efectiv de râs marți, pentru că o asemenea situație nu s-a mai întâlnit nicăieri în lume – ca un șef de stat să nu poată ține un discurs din cauza unor parlamentari provocatori.

Florin Cîțu spune că, de fapt, tot acest circ are în spate alți păpușari. Mai jos, mesajul fostului premier liberal.

Florin Cîțu: „Să-ți fie rușine, Marcel Ciolacu!!! Istoria nu te va ierta”

„Să-ți fie rușine, Marcel Ciolacu!!! Istoria nu te va ierta pentru ce vrei să faci.

Reușește PSD să-l blocheze pe Președintele Zelenski să se adreseze Parlamentului României? (UPDATE: Ciolacu a reușit să blocheze discursul lui Zelenski în Parlamentul României)

Ciolacu a încercat să anuleze intervenția lui Zelenski și anul trecut, dar am reușit să-l blochez, și Zelenski s-a adresat atunci Parlamentului României prin video.

Astăzi, planul lui Ciolacu este diferit. Se folosește de sateliți, Șoșoacă și Simion, pentru a sabota prezența lui Zelenski în Parlamentul României.

Acest lucru, un act vădit de dispreț din partea statului român, nu s-a mai întâmplat în NICIO țară!!!

Doar în România condusă de Ciolacu și partenerii săi este posibil!!!”

Cîțu nu e primul care spune Marcel Ciolacu este exponentul unor forțe oculte care controlează din umbră statul român – așa-zisul sistem, sau „deep state”, statul profund care înseamnă instituțiile de forță. În interviuri recente, istoricul Armand Goșu, expertul în relații internaționale Valentin Naumescu și activistul Valeriu Nicolae și-au manifestat aceleași bănuieli.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Regimul Iohannis-PSD a capitulat în fața putinistei Șoșoacă: Zelenski a fost nevoit să-și anuleze discursul din Parlamentul României! Nicăieri, în lumea civilizată, nu i s-a mai întâmplat așa ceva

VIDEO. George Simion devine agresiv când e întrebat „de ce ține cu rușii”

* De ce nu-i mai ajung lui Ciolacu nici măcar cele mai mari încasări din istoria României: cheltuielile statului PSD-PNL cresc în acest an la 39% din PIB!

* În timp ce anunța austeritate, Ciolacu dădea pe furiș aproape tot fondul de rezervă al Guvernului ca să majoreze pensiile speciale la Ministerul de Interne!

Cum arată „reforma administrației”: în 2023, PSD și PNL au angajat la stat câte 21 de oameni pe zi! În administrație sunt cu peste 50% mai mulți angajați decât în 1990

Abuz grav al lui Ciolacu: a promis că „taxa pe zahăr” se va întoarce la Coca-Cola, sub formă de ajutor de stat! „Ce a primit la schimb?!”

Planul Rusiei de a destabiliza Europa printr-o nouă criză a refugiaților, după modelul celei siriene din 2015. De data asta, ținta sunt țările africane din Sahel

Urgia din Israel – al doilea război declanșat de alianța teroristă Rusia–Iran! Hamas și Hezbollah sunt uneltele regimului de la Teheran, susținătorul militar al Moscovei în Ucraina

Cumplita soartă a tinerei Shani Louk, nemțoaica venită să se distreze la festivalul din Israel: violată, ucisă, dezbrăcată și târâtă pe străzi de teroriștii Hamas

* VIDEO. Vedeta porno libaneză Mia Khalifa, stabilită în SUA, a fost concediată de Playboy „pentru comentariile dezgustătoare și reprobabile prin care a celebrat atacurile Hamas în Israel”

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here