Denise Rifai o atacă pe Dăncilă, Gușă vrea s-o salveze, dar îngroapă Realitatea. Divergențe și îngrijorare după suspendarea licenței

4
3454
Denise Rifai, Cozmin Gusa, Realitatea
Denise Rifai și Cozmin Gușă au poziții diferite în ce privește PSD. Intrarea lui Gușă în fostul partid al lui Dragnea a fost o lovitură devastatoare pentru publicul Realității TV, Foto: Captură Realitatea TV

Înscrierea lui Cozmin Gușă în PSD a fost o lovitură devastatoare pentru Realitatea TV.  Postul de televiziune s-a trezit și cu licența suspendată, și cu imaginea terfelită de deciziile proaste ale unuia dintre acționari.

Din cauza asocierii lui Gușă cu PSD și a declarațiilor sale sforăitoare, cum că salvează campania Vioricăi Dăncilă, mulți oameni au refuzat să vadă nedreptatea făcută postului.

Balansul făcut de poziționările realizatorilor de emisiuni – unii critici la adresa puterii, alții susținători pe față ai Guvernului PSD – a distrus o bună parte din reputația postului TV.

Realitatea TV nu mai există. CNA nu i-a prelungit licența de emisie, Consiliul fiind obligat s-o suspende, conform legii, din cauza procesului de insolvență.

În locului ei, a apărut Realitatea Plus, un post care are licență, dar nu a fost preluat încă de marile rețele de cablu.

În mod indirect, Denise Rifai, vedeta postului TV, îl atacă pe Cozmin Gușă, nefiind de acord cu decizia acestuia de a deveni membru PSD.

Nu știu ce faceți, dar trebuie mers la vot și votat! Veorika nu poate să ajungă în turul 2. Să se reformeze PSD, să facă ce vor. Dar Veorika e cea mai mare anomalie din politica românească a ultimilor 30 de ani și trebuie să dispară! Și ea, și cocul ei, și broșele ei, și tot ce ține de oamenii ăștia nepregătiți, dar supuși pe care Dragnea a încercat să-i monteze peste tot ca să-l servească!”, a scris Denise Rifai pe pagina ei de Facebook.

Cozmin Gușă, într-un interviu acordat cotidianului “Libertatea” la scurt timp după ce a semnat adeziunea la PSD, a declarat: „Am intrat în PSD pentru că, așa cum am spus, e singurul partid de stânga de tip ne-securistic. Este opțiunea mea de-o viață și m-am gândit mult la ea în ultimul timp, să fac din nou politică. Eu m-am programat pentru 10 ani, de la 50 la 60 de ani”.

Despre ridicarea licenței de către CNA, Gușă a spus că “…nu are nicio legătură cu înscrierea în PSD. Are legătură cu jocurile politice de pe partea stângă și cu jocul din turul 2 al alegerilor prezidențiale. Prin intrarea mea în PSD am sugerat că e mai convenabil să rămâi în PSD, pentru un posibil proiect de reformă viitoare, decât să iei drumul Pro România, care, atâta timp cât este condus de Ponta, e un partid de tip securistic”.

Dar realitatea arată că decizia lui Gușă a fost una greșită, care a lăsat postul TV și pe angajații săi fără sprijin moral din partea publicului într-o perioadă dificilă. 

Au existat multe mesaje de solidaritate, dar nu s-a creat un curent de opinie favorabil stației care a suferit o mare nedreptate prin ridicarea licenței de emisie.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

În sondajul USR, creștere spectaculoasă a PNL: 36,8%. Dăncilă, ușor avans în fața lui Barna pentru a intra în turul 2

Pericol! După 24 de ani, Pro TV este vândută de americani unui miliardar ceh apropiat de Rusia

VIDEO. Avertismentul lui Orban: „Dacă Guvernul nu trece din prima, s-ar putea ca a doua oară să nu-l mai voteze PNL, ca să ajungem la anticipate!”

Emeric Ienei demontează minciuna propagandei PSD. Și adaugă: „Mi-e rușine cu Dragnea, a făcut țara de râs”

VIDEO. Scene nord-coreene. „Ziaristul” care-i declară iubire veșnică Vioricăi Dăncilă a fost activist PCR și e omul lui Govor-PSD

DOCUMENT. Programul de guvernare al PNL. Priorități: alegeri, 10 august, întărirea Justiției, comisar european, buget, investiții, Pilonul 2 de pensii, rezidențiat medici, audit la PNDL

4 COMENTARII

  1. Înainte mă uitam la acest post . A fost o lovitură grea pentru mine sa vad că unul dintre acționarii postului a schimbat macazul și ne-a trădat. M-am oprit din vizionare, dezamăgit și în același timp scârbit

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.