joi, mai 30, 2024
AcasăNewsHopa! Deputata PSD Cristina Burciu îi întoarce spatele lui Dăncilă şi va...

Hopa! Deputata PSD Cristina Burciu îi întoarce spatele lui Dăncilă şi va vota Guvernul Orban

-

Ludovic Orban începe să fie tot sigur de învestitura cabinetului său, lunea viitoare. Are deja acorduri semnate cu USR, PMP, UDMR şi ALDE, o parte din grupul Minorităţilor Naţionale va fi de asemenea de partea sa, doar PSD şi Pro România (adică tot PSD) se vor opune. Parlamentarii PSD au anunţat, prin Viorica Dăncilă, că nu vor fi în sală la vot. Dar iată că nu toţi PSD-iştii se aliniază în spatele urmaşei lui Dragnea.

Deputata PSD de Cluj, Cristina Burciu, a anunțat miercuri pe contul de Facebook că va vota în Parlament învestirea Guvernului Orban, argumentând că România trebuie să intre într-o zonă de stabilitate și să nu fie pusă în pericol plata salariilor la finalul anului.

Dincolo de culoarea politică a unui parlamentar, obiectivul oricărui ales este acela de a se asigura că acțiunile sale politice generează efecte pozitive pentru cetățeni, și nu invers. Vreau ca România să intre într-o zonă de stabilitate, vreau să nu fie pusă în pericol plata salariilor la finalul anului, pentru care e necesară rectificarea bugetară, vreau ca ratele bancare ale românilor să se mențină la un nivel rezonabil și cursul de schimb să rămână în echilibru, vreau ca România să aibă buget de stat pentru anul viitor. Toate aceste lucruri nu se pot petrece câtă vreme România nu are un Guvern în funcție.

- Advertisement -

Am decis să susțin învestirea în funcție a Guvernului propus de Ludovic Orban, pentru că România nu își poate permite să intre într-o criză guvernamentală. Un astfel de caz ar însemna ca situația fiecărui român să fie afectată de instabilitatea generată de neînvestirea unui nou Guvern.

Luni, camerele reunite ale Parlamentului României, vor vota în şedinţă comună noul Cabinet Ludovic Orban.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

- Advertisement -

7 COMENTARII

    • Oricum…, vor mai vota siii… ALTI PESEDISTI (probabil siii… „PONTISTI”/”PONTACI”/”pro-româniști” – Sic ! – !) Guvernul – Orban: de exemplu, ÎNSUȘI (Sic !)… Paul Stănescu, dinnn… „Grupul-de-la-CĂCÂNA-&-Caracal”, si-a anuntat, deja, aceasta intentie !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -