Fotografia care confirmă că PNL a scăpat de un PSD-ist sub acoperire. Firea se mândrește cu „captura” sa

0
2107
O PSD-istă (Gabriela Firea) și un traseist, viitor PSD-ist (Dan Cristian Popescu)

N-a apucat să cânte cocoșul de trei ori după ce PNL i-a refuzat lui Dan Cristian Popescu susținerea pentru funcția de primar al Sectorului 2, că împricinatul s-a și înființat în biroul PSD-istei Gabriela Firea, primărița Capitalei.

Gabriela Firea a postat joi pe Facebook patru fotografii de la întâlnirea pe care a avut-o cu viceprimarul Sectorului 2, Dan Cristian Popescu (PNL). Este un indiciu care confirmă bănuielile că D. C. Popescu va candida pentru PSD la Primăria Sectorului 2, dupa ce USR a convins PNL să renunțe la susținerea acestuia, ca o condiție a listei comune de candidați la sectoarele Capitalei.

Mesajul propagandistic al Gabrielei Firea

„În timp ce liderii unor partide au pierdut săptămâni întregi în negocieri privind sinecuri, avantaje, locuri pe liste și posturi în administrație, eu am continuat să-mi dedic timpul lucrurilor care contează cu adevărat pentru oameni, care le fac viața mai bună sau mai ușoară.

M-am întâlnit azi cu Dan Cristian Popescu, viceprimarul Sectorului 2, cu care am avut o discuție aplicată despre o serie de proiecte benefice pentru bucureșteni.

Împreună, am identificat modul în care Primăria Capitalei și Primăria Sectorului 2 pot colabora pentru punerea în practică a unor proiecte privind sistemul de termoficare, l-am asigurat pe dl viceprimar că zonele deficitare din Sectorul 2 vor fi prioritizate corespunzător în programul de reabilitare, precum și de sprijinul Termoenergetica pentru derularea unui proiect-pilot privind construirea unor centrale termoelectrice de cvartal ca soluție alternativă pentru zonele situate la distanță mare de CET-uri.

De asemenea, am dat asigurări că Trustul Metropolitan și Compania de Consolidări depun eforturi susținute astfel încât Pasajul Doamna Ghica să fie finalizat în această toamnă.

Chiar dacă în acest moment lucrările produc un disconfort locuitorilor din zonă, finalizarea acestei investiții va contribui direct la fluidizarea traficului în zonă și, implicit, la reducerea nivelului de zgomot și de poluare.

Tot legat de infrastructura rutieră, Primăria Capitalei sprijină proiectul Sectorului 2 de introducere a sensurilor unice pe străzile secundare, ceea ce va asigura atât fluidizarea traficului, cât și un număr sporit de locuri de parcare.

O atenție deosebită va fi acordată zonei Pipera, unde infrastructura stradală nu a ținut pasul cu dezvoltările imobiliare și este necesară o reconfigurare a rețelei de străzi.

Dl. viceprimar Popescu mi-a prezentat ambițiosul program de modernizare a infrastucturii școlare din sector.

Dat fiind faptul că pandemia SARS-CoV-2 a afectat, prin măsurile de distanțare necesare, capacitatea creșelor și grădinițelor, am luat decizia să construim în această toamnă, prin Direcția de Asistență Socială a Primăriei Capitalei, mai multe grădinițe și creșe sociale, dintre care una în Sectorul 2, în zona Bd. Ferdinand.

Nu în ultimul rând, am discutat despre amenajarea în zona Valea Saulei a unui parc în suprafață de 173 de hectare, care va transforma un imens teren viran într-un adevărat plămân verde al Capitalei.”

ATENȚIE! Acesta este mesajul bla-bla. În realitate, singura discuție aplicată dintre Firea și D. C. Popescu a fost cea privind trecerea PNL-istului Dan Cristian Popescu la PSD, cu promisiunea fermă că partidul „Ciumei roșii” îi va susținea candidatura la Sectorul 2, renunțând astfel la varianta Neculai Onțanu.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here