vineri, aprilie 19, 2024
AcasăMoravuriRăfuială între vechi tovarăși. Pavelescu către "scula" și "descreieratul" Gușă: "Cozmine, nu...

Răfuială între vechi tovarăși. Pavelescu către „scula” și „descreieratul” Gușă: „Cozmine, nu v-ați înțeles la preț?”

-

În 2011, Cozmin Gușă, Aurelian Pavelescu și Lavinia Șandru (pe atunci, soția lui Darius Vâlcov) plecau din Partidul Democrat (PD) al lui Traian Băsescu și înființau Partidul Inițiativa Națională (PIN). A fost o construcție caricaturală, care mai întâi s-a topit într-un alt partid ridicol – UNPR-ul lui Gabriel Oprea -, apoi a dispărut cu totul.

Ulterior, Gușă s-a despărțit de Pavelescu, iar pe Lavinia Șandru a remorcat-o pe la Realitatea TV, înainte de a fi nevoit s-o înlăture din grilă, din cauza prestațiilor ei penibile.

Acum, Pavelescu sare la gâtul lui Gușă, vechiul său tovarăș din PIN. Într-o postare pe Facebook, avocățelul care a capturat și distrus PNȚCD îl numește pe Gușă „sculă”, îl face „mincinos”, „calomniator”, „instigator”, „descreierat” și-l acuză de târguieli politice cu „inamicul”.

Atacul lui Aurelian Pavelescu

„O SCULĂ: COZMIN GUȘĂ”

„După ce ani și ani i-a construit statuie lui Klaus Iohannis la Realitatea TV, mințind, calomniind și instigând ca un descreierat, Cozmin Gușă ne spune azi că «KlauSILĂ și Lu-COVID» sunt niște idioți («tăntălăi»), că fac praf România! Și, în concluzie, că POPORUL ROMÂN E PLIN DE «TĂNTĂLĂI» că i-a votat!

- Advertisement -

Păi, cum vine asta, Cozmine, nu v-ați înțeles la preț? Văd că încerci să scapi iar de responsabilitate, cum ai tot făcut de când te știu: alții au fost de vină mereu!

Câteva versuri pentru tine și cei mulți ca tine (mă gândesc că știi din cine; dacă nu, întreabă): «Nici rușine n-au să ieie în smintitele lor guri / Gloria neamului nostru spre-a o face de ocară / Îndrăznesc ca să rostească pân’ și numele tău, țară!»”

Versurile invocate de Pavelescu sunt copiate din „Scrisoarea III” a lui Mihai Eminescu, partea rechizitorială.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -