Răfuială între vechi tovarăși. Pavelescu către „scula” și „descreieratul” Gușă: „Cozmine, nu v-ați înțeles la preț?”

0
3505
Trei rebuturi politice: Aurelian Pavelescu - Lavinia Șandru -Cozmin Gușă

În 2011, Cozmin Gușă, Aurelian Pavelescu și Lavinia Șandru (pe atunci, soția lui Darius Vâlcov) plecau din Partidul Democrat (PD) al lui Traian Băsescu și înființau Partidul Inițiativa Națională (PIN). A fost o construcție caricaturală, care mai întâi s-a topit într-un alt partid ridicol – UNPR-ul lui Gabriel Oprea -, apoi a dispărut cu totul.

Ulterior, Gușă s-a despărțit de Pavelescu, iar pe Lavinia Șandru a remorcat-o pe la Realitatea TV, înainte de a fi nevoit s-o înlăture din grilă, din cauza prestațiilor ei penibile.

Acum, Pavelescu sare la gâtul lui Gușă, vechiul său tovarăș din PIN. Într-o postare pe Facebook, avocățelul care a capturat și distrus PNȚCD îl numește pe Gușă „sculă”, îl face „mincinos”, „calomniator”, „instigator”, „descreierat” și-l acuză de târguieli politice cu „inamicul”.

Atacul lui Aurelian Pavelescu

„O SCULĂ: COZMIN GUȘĂ”

„După ce ani și ani i-a construit statuie lui Klaus Iohannis la Realitatea TV, mințind, calomniind și instigând ca un descreierat, Cozmin Gușă ne spune azi că «KlauSILĂ și Lu-COVID» sunt niște idioți («tăntălăi»), că fac praf România! Și, în concluzie, că POPORUL ROMÂN E PLIN DE «TĂNTĂLĂI» că i-a votat!

Păi, cum vine asta, Cozmine, nu v-ați înțeles la preț? Văd că încerci să scapi iar de responsabilitate, cum ai tot făcut de când te știu: alții au fost de vină mereu!

Câteva versuri pentru tine și cei mulți ca tine (mă gândesc că știi din cine; dacă nu, întreabă): «Nici rușine n-au să ieie în smintitele lor guri / Gloria neamului nostru spre-a o face de ocară / Îndrăznesc ca să rostească pân’ și numele tău, țară!»”

Versurile invocate de Pavelescu sunt copiate din „Scrisoarea III” a lui Mihai Eminescu, partea rechizitorială.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here