FOTO. Pe cine mai recunoașteți, alături de Șoșoacă, Severin, Voican și Răcănel, la Ambasada Rusiei, imediat după alegeri?

21
1036
Fotografia de grup în care au fost și mulți români / FOTO: Facebook - Ambasada Federației Ruse la București

Abia aleasă europarlamentar, Diana Iovanovici-Șoșoacă a participat la o nouă recepție oficială organizată de Ambasada Federației Ruse la București. N-au lipsit Adrian Severin, Gelu Voican Voiculescu și Petru Răcănel. Mai recunoașteți pe cineva în fotografiile de la recepție?

În imaginea publicată chiar de Ambasada Federației Ruse, precum și în cele făcute de unul dintre invitați, printre participanții la recepția de marți, 11 iunie, pot fi văzute patru cozi de topor ale Moscovei:

 • Diana Iovanovici-Șoșoacă (48 de ani) – senator, viitor europarlamentar, președinte S.O.S. România
 • Adrian Severin (70 de ani) – fost ministru de Externe (1996-1997), fost europarlamentar (2007-2014), fost pușcăriaș
 • Gelu Voican Voiculescu (83 de ani) – fost vice-prim-ministru (1989-1990), om de bază al echipei pro-sovietice care a preluat puterea în decembrie 1989, inculpat pentru infracțiuni grave la Mineriada din 13-15 iunie 1990
 • Petru Răcănel – a lucrat în comerțul exterior ceaușist, a felicitat Rusia pentru anexarea Crimeei în 2014, a produs violențe la protestele anti-Băsescu din 2012, a făcut agitație la protestele fermierilor și transportatorilor de la începutul acestui an, a fost promovat intens de „suveranista” Alexandra Păcuraru la Realitatea Plus.
Petru Răcănel (stânga) și Diana Șoșoacă, între care se află un necunoscut

Dacă în fotografia de grup sau în celelalte recunoașteți alți cetățeni români, vă rugăm să ne transmiteți informațiile pe adresa de e-mail: redactia@ziaristii.com.

În cadrul recepției de marți, noul ambasador al Rusiei la București, Vladimir Lipaev, a făcut câteva declarații scandaloase, revelate în comunicatul transmis de serviciul de presă al Ambasadei Federației Ruse.

Ambasadorul Vladimir Lipaev între Diana Șoșoacă și o tovarășă necumoscută

Comunicatul Ambasadei Federației Ruse la București: „România să renunțe la cursul neprietenos față de Rusia!”

Sursele crizei actuale din Ucraina se află în extinderea neocolonială a statelor NATO și UE, obișnuite să-și construiască bunăstarea pe seama altor popoare și a resurselor naturale ale acestora”

„(…) În discursul său, diplomatul a remarcat că sursele crizei actuale din Ucraina se află în extinderea neocolonială a statelor NATO și Uniunii Europene, obișnuite să-și construiască bunăstarea pe seama altor popoare și a resurselor naturale ale acestora.

Rusia luptă astăzi nu doar pentru propria libertate și suveranitate, ci și pentru dreptul tuturor țărilor care caută să urmeze un curs independent, orientat național, de a spune «nu» atașamentelor geopolitice și geo-economice ale «Occidentului colectiv», care nu pot accepta faptul că în secolul XXI cineva îndrăznește să i se opună.

Rusia, realizându-și responsabilitatea pentru soarta umanității, este pregătită pentru un dialog pașnic, ținând cont de interesele sale legitime. Totuși, ea nu va accepta cererile finale pe care organizatorii așa-numitului «summit de pace» din Elveția vor să i le facă în zilele următoare.

Ambasadorul a subliniat că Rusia și România au potențialul de a restabili legăturile pierdute, din cauza factorilor geografici, istorici și culturali, precum și – nu în ultimul rând – angajamentul popoarelor țărilor noastre față de religia ortodoxă și valorile sale tradiționale. Totuși, realizarea unui astfel de potențial va depinde de disponibilitatea României de a renunța la cursul neprietenos față de Rusia.”

Înghesuială la Ambasada Rusiei…

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Epidemia de voturi nule indică o fraudă masivă la europarlamentare! Creștere galopantă a numărului de voturi anulate: de la 2,93% în 2019 la 5,19% în 2024

* Premeditare în fraudarea alegerilor: Ciolacu a scos REPER – prin OUG – din secțiile de votare, iar acum oamenii descoperă că partidul lor are zero la secțiile unde l-au votat!

* Clotilde Armand i-a prins cu o fraudă majoră: 187 de voturi i-au fost furate la o singură secție!

* VIDEO. Elena Lasconi pare hotărâtă să dinamiteze USR: îi vrea „zburați” din conducere pe Drulă și Ghinea, cei mai buni miniștri pe care i-a avut partidul!

* Cazul Cioloș: fostul premier a dinamitat forțele de dreapta a treia oară în 8 ani. REPER a ratat Parlamentul European, iar șeful său constată uimit că s-ar fi putut lua 30% dacă n-ar fi spart polul pro-european

ANALIZĂ. 10 cauze ale dezastrului înregistrat de USR la alegerile europarlamentare și locale în 2024

* VIDEO. Delir xenofob al lui Rareș Bogdan. Jigniri primitive aduse Franței, în încercarea de a lovi în Clotilde Armand. Cuvinte rudimentare: „colonie”, „Bantustan”, „bande”, „România nu e Mali”. Ambasada Franței e acuzată că o ajută pe Clotilde să fure voturi, iar firmele franceze – că ne fură banii!

Mahalaua se mută la Bruxelles: Șoșoacă și Lazarus devin europarlamentari! Diaspora le-a dat celor doi voturile decisive

Deputatul Mihai Poliţeanu (ex-USR) a fost ales primar al Ploieştiului, învingând candidații PSD și PNL

21 COMENTARII

 1. Pe Babacu și pe Dunn 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

   • Să înțeleg că mă ameninți ? 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

    • Tu ce crezi kaghebilă?

     Deci exista un personaj Haha, hahaha, care posteaza in mai multe ziare online, mesaje scurte, mai mult emoticoane (ca orice prost ce nu stapaneste decat o romana elementara).

     Nu inteleg de ce ii pastrati posturile unui troll evident platit de rusi.

     • Ce cred eu ? Păi cred că ești un securist, tractorist la bază 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
      Se numesc postări nu posturi, prostule analfabet 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

     • La SRI curg banii garla,nu,postakule?? Se putea sa nu ajungi sa ameninti!!Sa cred ca suntem deja in Belarus cu libertatea de exprimare?Ce vina au cititorii daca ceea ce postati voi,babashka si dunnov,se vede din cosmos ca sunt opinii prea apropiate de haurolaci,aici se include si cuplul comasat ciociu.

 2. Va trebuie o poza cu rezolutie mai mare. Se decupeaza fata cu fata si se cauta cu un motor de image reverse search. Posibil. Dar trebuie ceva cu rezolutie mai buna.

  • E troll profesionist. Golanul ia bani pentru hahaielile imunde. Cred ca are zeci de postari zilnic pe tema „securistule”, „fraierilor”, „prostilor” incheiate cu haha sau hahaha, si emoticoane. Indiferent de tema, ziar, aceeasi structura si mesaj.

   Trebuie banned numai pentru asta.

  • Care-i treaba tovarăși, s-a spart țeava la haznaua3 și v-ați scurs aici ? 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

 3. Vine sluga criminalului ,recuperat de el dupa ce a fost alungat din Estonia ,sa ne dea avertismente!!!Si a gasit sprijin in niste tradatori de tara care trebuie judecati pentru asta,dar DE CINE?Nu vedeti ce linistiti zambesc ,sfidand toata tara?😡

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.