Premeditare în fraudarea alegerilor: Ciolacu a scos REPER – prin OUG – din secțiile de votare, iar acum oamenii descoperă că partidul lor are zero la secțiile unde l-au votat!

8
1266
Ciucă și Ciolacu au bătut palma pentru calendarul alegerilor din toamnă. Planul PNL și al PSD e să rămână la putere cel puțin până în 2036

Se conturează tot mai clar o ambuscadă pe care Sistemul a pus-o la cale pe 9 iunie împotriva Opoziției democratice. Ultimii care vin cu dovezi clare în acest sens sunt reprezentanții REPER, ai căror votanți au descoperit că, la secțiile unde și-au exprimat opțiunea, partidul lor apare cu 0 voturi! Elementul de premeditare este dat de faptul că, înaintea alegerilor, premierul Ciolacu a dat o ordonanță de urgență (OUG) prin care elimina delegații REPER din secțiile de votare.

Dovezile privind organizarea unui imens proces de fraudare – cum nu s-a mai întâmplat în România din prima parte a anilor 1990 – încep să se acumuleze.

S-a aflat că sunt aproape 500.000 de voturi nule, un număr aproape dublu față de precedentul scrutin europarlamentar, cel din 2019. De regulă, voturile nule sunt acelea care sunt ștampilate pe mai multe partide și, din acest motiv, nu pot fi trecute la nimeni. Metoda arhicunoscută a fraudării, în acest caz, e următoarea: în lipsa reprezentantului unui partid, ceilalți membri ai comisiei care numără voturile de la secția respectivă ștampilează pe mai multe căsuțe buletinele care ar trebui trecute la respectivul partid. Astfel, în loc să se declare voturi pentru acea formațiune, buletinele sunt declarate nule.

La Sectoarele 1 și 2 din București, renumărarea voturilor relevă, din nou, nereguli majore. În cazul Sectorului 1 asistăm, de fapt, la a treia ediție a fraudării votului, după aceeași schemă din 2016 și 2020. USR a descoperit la timp și blocat fraudele în 2020, iar acum, când se confruntă cu aceleași probleme, la primele secții unde s-au renumărat voturile se descoperă nereguli majore!

Clotilde Armand a prezentat pe rețelele de socializare fotografii ale proceselor-verbale unde voturile trecute în dreptul său sunt mult mai puține decât în realitate. La o primă secție unde s-au renumărat voturile s-a descoperit că, de fapt, Clotilde Armand luase cu 128 mai multe decât erau trecute în procesul-verbal. La o altă secție de votare dispăruseră, pur și simplu, 1.021 de buletine de vot, care nu se știe unde au ajuns.

Înaintea alegerilor, USR, REPER și PMP au contestat în justiție ordonanța de urgență dată de premierul Ciolacu (PSD), prin care se modifca legea electorală astfel încât REPER și PMP să nu mai aibă reprezentanți în secțiile de votare. Decizia era ilegală și abuzivă, deoarece REPER și PMP erau partide europarlamentar, iar legea le dădea acest drept. OUG-ul lui Ciolacu a modificat însă legea ca în Belarus, iar Avocatul Poporului, Renate Weber, a refuzat să atace ordonanța de urgență la Curtea Constituțională!

Scopul PSD și al PNL – a susținut Opoziția democratică la momentul acela – era ca în secțiile de votare să rămână un singur om care nu era din sistem – reprezentantul USR, pe care nu aveau cum să-l elimine.

Explicațiile lui Dacian Cioloș pe Facebook

„Când Marcel Ciolacu a dat OUG și a scos din secțiile de votare reprezentanții Partidului REPER, am bănuit de ce o face și am ajuns până la Curtea Constituțională cu sesizarea noastră.

De ieri însă primim zeci de mesaje de la oameni care ne spun că deși au votat cu REPER, procesul-verbal din secția în care au votat arată 0 voturi pentru partidul REPER.

Cel mai flagrant caz este al deputatei Oana Cambera, deputat și candidat REPER la europarlamentare, care a votat cu toată familia într-o secție din Tunari și în dreptul Partidului REPER apar 0 voturi în acea secție.

Partidul REPER a făcut cereri de renumărare către BEC și Birourile județene pentru secțiile care ne-au fost sesizate.

Dacă știți că ați votat Partidul REPER și aveți suspiciuni, verificați procesul-verbal de la orice secție de votare aici: https://prezenta.roaep.ro/europarlamenta…/romania/pv-part/“.

Clotilde se bate cu baronii gunoaielor și cu SRI

În cazul Sectoarelor 1 și 2 din București, miza PSD și a PNL este recapturarea bugetelor locale.

În cazul Sectorului 1, interesul este cu totul special și pare să vizeze și SRI-ul. Au existat informații că în spatele Romprest, al cărei contract aberant cu primăria Sectorului 1 a fost reziliat de Clotilde Armand, ar sta serviciile secrete. Acum, PSD și PNL au numit drept candidat comun la primăria Sectorului 1 direct un fost ofițer SRI – George Tuță, ex-adjutant al lui Eduard Hellvig (până anul trecut directorul SRI).

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Situație tensionată la sectoarele 1 și 2. Clotilde Armand: „Nu mergeți după fentă! S-au numărat oficial, până azi, doar 40 de secții din totalul de 166!”

* Cazul Cioloș: fostul premier a dinamitat forțele de dreapta a treia oară în 8 ani. REPER a ratat Parlamentul European, iar șeful său constată uimit că s-ar fi putut lua 30% dacă n-ar fi spart polul pro-european

ANALIZĂ. 10 cauze ale dezastrului înregistrat de USR la alegerile europarlamentare și locale în 2024

VIDEO. Drulă demisionează de la șefia USR și-l propune pe Fritz. „Nu mă mai văd candidat la prezidențiale în acest an”

* VIDEO. Delir xenofob al lui Rareș Bogdan. Jigniri primitive aduse Franței, în încercarea de a lovi în Clotilde Armand. Cuvinte rudimentare: „colonie”, „Bantustan”, „bande”, „România nu e Mali”. Ambasada Franței e acuzată că o ajută pe Clotilde să fure voturi, iar firmele franceze – că ne fură banii!

Mahalaua se mută la Bruxelles: Șoșoacă și Lazarus devin europarlamentari! Diaspora le-a dat celor doi voturile decisive

Deputatul Mihai Poliţeanu (ex-USR) anunţă că a fost ales primar al Ploieştiului, învingând candidații PSD și PNL

Șoc în Olt: clanul lui Paul Stănescu pierde Primăria Slatina! Mario De Mezzo (PNL) l-a învins pe „fiul vitreg” al baronului PSD

8 COMENTARII

  1. Eu nu înțeleg, se aștepta cineva ca hoții să nu fure ? 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

      • Dacă mergi la piață, ști că e posibil să fie pe acolo și cineva care să te facă la buzunare. Asta nu înseamnă că nu mai mergi. Și nu înseamnă că atunci când îți bagă mâna în portofel mai încerci să îți recuperezi banii.
        Asta este funcția hoților. Funcția cetățeanului este să nu se lase furat. Și nici să accepte că, asta e!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.