FOTO. Dacă-l vedeți pe acest individ, sunați la 112! E bănuit că și-a înjunghiat mortal fiul de 8 ani

0
6362
Pe el îl caută poliția, bănuindu-l de crimă / Foto: IPJ Cluj

Un copil de 8 ani, dat dispărut de către mama sa în urmă cu două zile, a fost găsit înjunghiat, marți, în mașina tatălui său. Poliția județului Cluj face apel către populație pentru găsirea tatălui băiatului, principalul suspect al crimei.

Conform unui comunicat al Poliției Cluj, persoanele care au informații ce pot conduce la găsirea/depistarea bărbatului sunt rugate să apeleze numărul de urgență 112, scrie Mediafax.

Polițiștii spun că duminică, 26 iulie, o femeie din Cluj-Napoca a depus o sesizare cu privire la faptul că fiul ei de 8 ani nu a revenit la domiciliu, deși, conform înțelegerii, tatăl acestuia trebuia să-l aducă acasă în seara zilei de 25 iulie.

„În baza sesizării, au fost dispuse măsuri speciale în vederea localizării celor doi și a autoturismului condus de către tatăl minorului. De asemenea, au fost efectuate acțiuni de căutare pe teren, au fost audiați prieteni, cunoscuți, rude. Totodată, au fost dispuse măsuri pentru darea în consemn la frontieră a autoturismului și a celor doi, însă până la data de 28 iulie cei în cauză nu au fost depistați”, a transmis Poliția.

În toată această perioadă, nu s-a putut stabili o legătură telefonică între polițiști și tatăl băiatului. Acesta a avut permanent mobilul închis.

Marți, copilul a fost găsit mort în satul Lita, comuna Săvădisla, județul Cluj, în autoturismul utilizat de către tatăl acestuia. Copilul era înjunghiat în piept.

Până în prezent, tatăl nu a fost găsit. Cazul a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here