miercuri, mai 29, 2024
AcasăNewsCiutacu îl dă în judecată pe Ciucu după ce noul primar de...

Ciutacu îl dă în judecată pe Ciucu după ce noul primar de la Sectorul 6 a spus că RTV și Antena 3 “reprezintă ce e mai oribil în presă”

-

Victor Ciutacu, moderator la România TV, a anunțat că-l dă în judecată pe Ciprian Ciucu, noul primar al Sectorului 6. Liberalul l-a zdrobit la alegeri pe Gabriel Mutu (PSD) – favoritul posturilor patronate de mogulii Sebi Ghiță (România TV) și Dan Voiculescu (Antena 3). Cele două posturi au beneficiat, în perioada 2016-2020, de contracte de publicitate uriașe cu bani publici de la primăriile din București.

Ciprian Ciucu a reacționat la campaniile furibunde de linșaj public de la posturile respective, caracterizând ceea ce face Ciutacu la RTV drept “ce e mai oribil în presă”. Pe contul său de Facebook, indignat, liberalul a replicat vehement: „MocirlA3 preia aceeași manipulare inventată. Este clar că este o făcătură! Vorba aia, până nu te porcărie și A3 parcă nu ești suficient de credibil. Mă confirmă. Micii varani își fac treaba, își justifică existența. Minciuni de la un cap la altul.

Așa arată jegul! Un interlop (?) de care nu am auzit în viața mea mă «susține» pe mine. L-au inventat, l-au scos de undeva, nu știu, și l-au învățat să spună o poezie.

Un mare jeg aces „ziarist”!!! Ciutacu reprezintă ce este mai oribil in «presa» românească. Butaforie de la un cap la altul. Invitat de Ciutacu la «breakingnews».

- Advertisement -

Eu nu îmi imaginam că există o asemenea mizerie în acea televiziune și in politică.

Pus în scenă de Mutu, pe bani, e disperat! Cusute cu ață albă, sunt și proști. Înțeleg ca urmează pe Antena3. #pixelul_albastru

Veniți la vot!!!

- Advertisement -

P.S. CNA este degeaba”.

Moderatorul a anunțat, prompt, că-l dă în judecată: „Am prostul obicei sa ma tin de cuvant. Mai ales cand ma iau cu politrucii. Fiindca au impresia ca toti sunt ca ei. Uite ca nu. Domnu’ Ciucu isi va incepe mandatul de primar cu un proces inconfortabil, fie si din punct de vedere al imaginii, desi nici banii lui nu ma incurca. Merg pe piata, nu sunt patrati. Am convingerea ca se ocupa Oana sa doara“.

În replică, liberalul a făcut anunțul de spaimă pentru posturile TV arondate PSD: “bani publici, de la Primăria Sectorului 6, nu or să mai vadă!”.

Ciucu: „După ce mi-a fabricat împreună cu Gâdea relații cu interlopi despre care nu auzisem, Ciutacu mă dă în judecată. Sunt convins că vor continua să mintă așa cum doar ei știu să o facă”

Iată mesajul postat vineri pe Facebook de Ciprian Ciucu: „În aceeași zi…
După ce mi-a fabricat împreună cu Gâdea (Antena 3) «relații cu interlopi» despre care nu auzisem și nu știam că există, Ciutacu (România TV) s-a simțit deranjat că am spus că reprezintă ceea ce este mai oribil în presă și mă dă în judecată, cică «banii mei nu-l încurcă». Eu am înțeles cum își face el banii și probabil că este foarte bogat, incomparabil mai bogat decât mine, doar că nu o să-i vadă.

Partea ironică este că tot azi am aflat că CNA amendează și România TV și Antena 3 pentru ceea ce mi-au fabricat. Sumele sunt minuscule, raportate la banii lor, respectiv de 7.500 de lei pentru România TV și 15.000 de lei pentru Antena 3, dar în fine, gestul contează. De descurajat, nu-i descurajează, din contră. Dar ne vedem în justiție!

Sunt convins că vor continua să mintă în ceea ce urmează, că mă vor «toca» și vor aduce multă ură spre mine, așa cum doar ei știu să o facă, fabricând și mințind pe față. Mă aștept la orice, deja și-au probat ticăloșia. Bani, bani publici, de la Primăria Sectorului 6 nu or să mai vadă.

Cine știe, poate la un moment în timp se va termina în țara acesta cu acest mod oribil și ticălos de a face «presă»! Dar ce fac acești oameni, linșaje mediatice cu informații inventate, doar presă nu este!

Din partea mea rămâne cum am stabilit: doar dispreț“.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

De ce face spume Gâdea: Clotilde Armand taie finanțarea Antenei 3 și cere înapoi banii dați ilegal de Tudorache

- Advertisement -

5 COMENTARII

  1. Ciucu nu e politruc. Nu e din categoria celor pe care A3 sau Ghita tv ii sustin. Ciucu e un om onest, de mare bun simt. A intrat in politica pentru a elimina celalalt mod de a face politica, al talharilor care se instaleaza in functii publice., .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -