Cam mulți basarabeni la protestul Covidioților! Și-a activat Rusia agenții pentru a produce anarhie în România?

4
5528
Păzea, urlă Șoșoacă! Ilieșiu și Lazarus admiră recitalul de strigăte guturale

Printre cei 300-400 de protestatari care au făut hărmălaie sâmbătă în Piața Universității din București, au fost semnalați mai mulți cetățeni care fie s-au revendicat din Republica Moldova, fie vorbeau cu evident accent basarabean. Ei au lansat idei și au scandat sloganuri anarhiste, împotriva ordinii de drept din statul român.

Pretextul manifestării din Piața Universității a fost stupida luptă cu masca de protecție, văzută ca un instrument diabolic al „dictaturii medicale”.

Protestatarii s-au agățat de moaștele Sfintei Parascheva pentru a încerca să dea vigoare și sens anemicei și haoticei lor manifestări. Unii au amenințat că se duc la Iași cu pieptul înainte, „să vedem dacă ne oprește cineva să ajungem la racla Sfintei”. Îi opresc jandarmii, dar nu contează: ei vor să facă scandal, circ, anarhie. Par să fie singura lor misiune bine definită.

Activarea bruscă a basarabenilor și video-agitația făcută de Frăția Ortodoxă Sfântul Mare Mucenic Gheorghe – un grup ultraortodox, care pică perfect pe matricea manufacturată la Moscova – pot fi indiciile unei implicări rusești mai abrazive. Oricum, retorica urlătorilor din Piață e ruptă din propaganda de tip Sputnik.

Violența extremă în limbaj a atins-o o avocată, Diana Iovanovici-Șoșoacă. Iovanovici, nu McDermott!

Doamna Șoșoacă a cerut, prin strigăte guturale, arestarea premierului Ludovic Orban, care o abuzează, îi ia oxigenul și îi afectează drepturile cetățenești. Un singur drept pare să nu i-l fi luat nimeni: acela de a fi caraghioasă.

În Piața Universității s-au mai dat în stambă diverși agenți de influență care și-au asumat filosofia Covidiotă. Nelipsiții Covidioți. Ei au cerut să se renunţe la măsurile anti-Covid impuse de Guvern.

Din scenariu n-au lipsit Cerva și Ilieșiu, mostre zgomotoase ale PSD-ismului rezidual.

„Ne apără Dumnezeu! De murit, tot o să murim cândva”

Pe o pancartă scria: ”Guvernele ucid mai mult decât Covid”.

O Covidioată a explicat doct absența măștii de protecție: „Nu avem nevoie de nicio mască, ne apără Dumnezeu! De murit, tot o să murim cândva”.

Scandările favorite: „Jos botnița!”, „Arafat arestat!”, „Afară, afară trădătoru’ din țară!”, „Libertate”, „Ruşine, ruşine să vă fie”, „Copiii noştri nu-s cobaii voştri”.

Protestatarii au agitat steaguri tricolore, dar majoritatea nu purtau mască şi nu respectau vreo regulă de distanţare socială.

Au existat pusee de isterie, cu țipete și ochi dați peste cap. Jandarmii au împărțit amenzi.

Agitația iresponsabilă din Piața Universității a avut loc în ziua în care a fost înregistrat un număr record de noi cazuri de Covid-19 în 24 de ore: 3.517.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Triplă lovitură a Guvernului Orban, pe relația SUA: autostrada și calea ferată Constanța – Gdansk, Centrala de la Cernavodă și finanțarea cu 7 miliarde de dolari

VIDEO. Protestul pro-moaște, deturnat de conspiraționiști. S-a scandat împotriva străinilor și a măștii de protecție

4 COMENTARII

  1. Am nimerit aseara Romania TV si nu puteam crede ochilor! Am ramas pe acest post. Nebunia si ticalosia nu putea fi vazute mai bine decat la ea acasa desi ziaristii postului, cu toaat ticalosia lor, pareau depasiti de forta cu care se mnifesta nebunia. Doar invitatii permanenti, si mai ticalosi, mai tineau pasul.
    O fiinta cam ratacita debita ceva despre niste useristi care misunau cu „rucsaci” plini cu buletine de vot in spate, iar angajatii si invitatii au fructificat ideea si avocata ce parea ca pandeste nerabdatoare prada, a pecetluit-o juridic nai rau decat un procuror.
    Acea Iovanovici-Șoșoacă, urla in piata cu oenergie nebuna, iar Lazarus, avid de celebritate, o asculta mut de invidie… Pana la urma, a incercat sa se lipeasca de ea.
    Mai era una care mergea in patru labe, injura guvernul si latra, erau si „credincioase ” purtand iconite cu Cuvioasa, am vazut si un popa…
    Romania e pe cale sa devina un balamuc. Si asta, fiindca n-au iesit Firea si Tudorache si fiindca am preferat americanii!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.