Flagrant pe Autostrada Soarelui: cocaină și marijuana în plafonul unei mașini. Drogurile veneau din Germania

0
1706
Captura

Polițiștii constănțeni de la Combaterea Criminalității Organizate, sub directa coordonare a procurorilor DIICOT- Constanța, au prins în flagrant 3 persoane, în timp ce transportau droguri de mare risc.

În acest weekend, polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța – Serviciul Antidrog, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul DIICOT – Serviciul Teritorial Constanța, au prins în flagrant delict 3 persoane bănuite de trafic de droguri de mare risc.

Respectivii indivizi au fost surprinși pe autostrada A2 (București-Constanța), în timp ce transportau, în plafonul unui autovehicul, 47 de grame de cocaină. Totodată, la controlul mașinii în cauză, polițiștii au găsit și o cantitate de marijuana.

Din cercetări, a reieșit că drogurile provin din Germania și erau destinate vânzării către consumatori din România.

În urma audierilor, procurorul de caz a dispus măsura cercetării penale a celor 3 și a reținerii pentru 24 de ore a unui bărbat de 40 de ani din Cernavodă, acesta urmând a fi prezentat instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Brigăzii Operațiuni Speciale Constanța, Brigăzii de Poliție Autostrăzi, Gărzii de Coastă (un echipaj canin) din cadrul Poliției de Frontieră Constanța și luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

VIDEO. Delir conspiraționist la Antena 3. “Virusul este un plan. E o ordine bine stabilită a butoanelor. Copiii sunt ținta!“

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here